- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.001
Katılıyorum sana ben bile burda evham yaptım kafanda kurarsın sen şimdi sabah olmaz sana müsaitlik durumun varsa bi git acile baksınlar kuzumCanım büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır ama için rahat etmezse doktora gitmende fayda var. Herkesin yaklaşımı farklı oluyor, ben olsam bi gidip kontrol ettirip içimi rahat ettirirdim
Aşkım korkma normal bu tarz lekelenmeler ama içinin rahat etmesi için yarın bir gidebilirsin Progestan tarzı bir şey verebilir doktor sakin ol öncelikleKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 @edahandro golden-snitch @Niqu A Afratafrac
Belim çok agrıyor karnımda çok agrıdı bugünİp gibi mi o yerleşme kanaması canım ip gibiyse daha önce facebooktaki grup arkadaşlarından duymuştum pembeye dönerse git inşallah biter biran önce ağrın sızın var mı
Yapacağım kuzum negatif görmelere doyamadımfnd_50 Fundaaaaa sabah test yapacak mısın kuzum
Bende yumurtlama olmadan 2 gün önce geliyor herkes de değişebilir canım oKızlar bu şeffaf yumurta akı gibi akıntı yumurtlamanın mı yoksa yumurtanın çatladığının mı belirtisiydi
Benimde ilk gebeliginde bat gunu kahverengi leke olmustu doktora gitmistim progstrn vermisti cok sukur saglikli kucagima aldim insallah bisey olmaz bebisine icini ferah tutİnşallah öyledir balım bat günüm bugün oldugu için bende öyle umut ediyorum ama sizlerle konuşunca rahatlıyorum
Bende korkuyorum şuan benimde çok ağrım var hala da devam ediyor ben görseydim öyle bişey direk soluğu hastanede alırdım devamı gelirse git ne olur ne olmaz yarınki randevuya kadar beklemeBelim çok agrıyor karnımda çok agrıdı bugün
Progesteronumda gayet iyi çıkmıştı ama çok korkmaya başladım şuanAşkım korkma normal bu tarz lekelenmeler ama içinin rahat etmesi için yarın bir gidebilirsin Progestan tarzı bir şey verebilir doktor sakin ol öncelikle
Biraz önce yaptım en son testi. Akşam değerlendirdik bakalımSanki akşama pik göreceksin gibi geldi banaBence de kullandıklarının etkisi İnşAllah pozitif sonuçlanır
Canım benim çok teşekkür ederimCanım yanlış bilgi vermeyi kesinlikle istemem ama ben daha önce hamile kaldığımda adetim 3 gün geçmişti elimde hcg testi yoktu bende ovü testi yapmıştım direk kırmızı olmuştu pil olduğunda bile öyle koyu görmemiştim sonra koştum gittim gebelik testi aldım öyle öğrendim. Sonradan biraz araştırdım lh testi de yumurtlama dönemi dışında çift çizgi olduğunda gebeliği gösterir diyordu herkes . İnşallah bebeğin hatta bebeklerin seninledir
Ama progestan çok iyiydi kuzum bide bat günün onu düşünürsek yerleşmedir diye düşünüyorum bende 2 hafta sürmüştü ikinci hamileliğimdeProgesteronumda gayet iyi çıkmıştı ama çok korkmaya başladım şuan
Acile falan gitseler bakarlar mı acaba aşkım durumu anlatsan. İçin rahatlaması için diyorum bence bir şey yok bir şey olduğunu düşünmüyorum normal benceProgesteronumda gayet iyi çıkmıştı ama çok korkmaya başladım şuan
acile gitse betaya bakarlar ultrasonda kanama alanı var mı diye bakarlar benim öyle olmuştuAcile falan gitseler bakarlar mı acaba aşkım durumu anlatsan. İçin rahatlaması için diyorum bence bir şey yok bir şey olduğunu düşünmüyorum normal bence
Stres yapma canım tam bat günü dediğin gibi yerlesmedir bir de kahverengi olunca daha önce kanama olmuş ve kurumuş demek ki kırmızı ve pembe olmadığı sürece endişelenmeÇok koyu kahve gelmiş beyazdı iç çamaşırım piknige gitmiştik eve gelince farkettim koyu kahve idi sildim çok açık renk inşallah yerleşmedir de devamı gelmez. Doktorum yarın çagırdı yarın gşdecegim inşalalh kuzum
Evet pik ama keşke çatlamayı da görseydin testle canımBiraz önce yaptım en son testi. Akşam değerlendirdik bakalım
Progesteronumda gayet iyi çıkmıştı ama çok korkmaya başladım şuan
Ben de katılıyorum sana, büyük ihtimalle yerleşmedir ama bizim bakış açımızla seninki farklı şuan. Ben sabahı edemem diyorsan psikolojini kötü etkiler. Bir acile git istersen içinin rahat etmesi içinAcile falan gitseler bakarlar mı acaba aşkım durumu anlatsan. İçin rahatlaması için diyorum bence bir şey yok bir şey olduğunu düşünmüyorum normal bence
Kahverengi olduğu için yerleşmedir diye düşünüyorum canım tekrar ederse yinede doktora git canım belki progestan verirKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 @edahandro golden-snitch @Niqu A Afratafrac
Oyyy annesinin bitanesiAynen öyle kuzum sağlıkla gelsin minnoş nedense ben erkek hissettim senin bıdığı paşa yazıyordum
Kuzum piknikte yoruldun ondan bile oluyor. Endişe etme ama hiç korkma kırmızı değilse sorun yokÇok koyu kahve gelmiş beyazdı iç çamaşırım piknige gitmiştik eve gelince farkettim koyu kahve idi sildim çok açık renk inşallah yerleşmedir de devamı gelmez. Doktorum yarın çagırdı yarın gşdecegim inşalalh kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?