- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.981
Bi bakim canım devamı gelecek mi inşallah gelmez yarınnrandevum öglen tekrar gelirse sabah giderim. O kadar yerleşme agrısı çekmiştim ki bu lekenin gelecegini tahmin etmeliydimKorkma kuzum kahverengi çamur gibiyse korkma ama ben pimpirikliyim acile git bi baksın doktor her ihtimale karşı
Amin kuzum yerleşme diye umut ediyorum sakinleştim biraz ama lavaboya gitmeye korkuyorum seninki bir defa mı geldi sürdümü bir iki gün canımmCanım bana da oldu o biliyorsun. İnşallah yerleşmedir kötü düşünme. Bende çok korktum sen o zaman destek oldun hatta bana. İnsan kendine yapamıyor biliyorum ama aklına kötüyü getirme
Bugün ağır filan kaldırdın mı piknikte çok yürüdün mü bat günü bide normal bugünlerde yerleşme kanaması geliyor zaten ama dikkat et kontrol et çoğalırsa gir progestan da iyiydi senin korkulacak bişey yoktur inşallahBi bakim canım devamı gelecek mi inşallah gelmez yarınnrandevum öglen tekrar gelirse sabah giderim. O kadar yerleşme agrısı çekmiştim ki bu lekenin gelecegini tahmin etmeliydim
Sürdü canım bir haftaya yakın devam etti.Amin kuzum yerleşme diye umut ediyorum sakinleştim biraz ama lavaboya gitmeye korkuyorum seninki bir defa mı geldi sürdümü bir iki gün canımm
İnşallah gelmez dua edin kuzumHiç korkma normal onlar bılıyosun zaten ama doktorundan haber ver takip et bakalım devamı bişey gelicek mi miktarı ne olucak
Korkma canım yerleşme lekelenmesidir devamı gelmez inşallahBi bakim canım devamı gelecek mi inşallah gelmez yarınnrandevum öglen tekrar gelirse sabah giderim. O kadar yerleşme agrısı çekmiştim ki bu lekenin gelecegini tahmin etmeliydim
Kuzum sen biliyorsun ben düşükten sonra çok korkmuşum ondan bu gebelikte kahverengi görünce koşarak gitdim doktora hatda doktor yatırdı beni hastaneye sabaha kadar kolumdan seryum çıkmadı ve hala fitil iğnelerim devam ediyor ama her kes benim gibi diğilki tabi yerleşmede ola bilir 9 ay kanama görenler var..doktora ne zaman gidicen?Kızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acaba @fnd_50 @melisaa93Merve3553 @edahandro @golden-snitch Niqu A Afratafrac
Yok canım hiç bir şey elletmiyor eşim kaldırmadım bir defa yaşadım onu bşrdaha aslaBugün ağır filan kaldırdın mı piknikte çok yürüdün mü bat günü bide normal bugünlerde yerleşme kanaması geliyor zaten ama dikkat et kontrol et çoğalırsa gir progestan da iyiydi senin korkulacak bişey yoktur inşallah
Amin kuzum amin vallahi sizlerle konuşunca rahatlıyorum allah razı olsunKorkma canım yerleşme lekelenmesidir devamı gelmez inşallahÇoğu hamilede duymuştum tam bat günü lekelenme geldiğini olağan bir şey yani stres yapma yolunda herşey
Git bak bakayım tekrar geliyor mu sil peçeteye ben korkuyorum valla kuzum üç damla gördüm direk hastaneye gittim eğer müsaitse durumunuz şuan gidin ne olur ne olmaz belki serum takarlar evham yaptım bak şimdi inşallah devamı yoktur haber ver bana dua edicem senin içinYok canım hiç bir şey elletmiyor eşim kaldırmadım bir defa yaşadım onu bşrdaha asla
Canım benden hiç gelmedi leke ancak burada o kadar fazla kişi yazdı ki onlardan biliyorum. Kahve rengi ve açık pembe ise sıkıntı yokmuş. Kırmızı renk ise hemen doktora gidilmeliymiş. Sanırım seninki yerleşme kanaması.Kızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acaba @fnd_50 @melisaa93Merve3553 @edahandro @golden-snitch Niqu A Afratafrac
Bugün görüştüm canım sekrateri aradı yarın gel dedi idrar yolumda da enfeksiyon çıktıya. Uzun süre sonra gelen hamilelik oldugu için herhangi bir riske karşı çagırıyor yarın 1.30 da gidecegim inşallahKuzum sen biliyorsun ben düşükten sonra çok korkmuşum ondan bu gebelikte kahverengi görünce koşarak gitdim doktora hatda doktor yatırdı beni hastaneye sabaha kadar kolumdan seryum çıkmadı ve hala fitil iğnelerim devam ediyor ama her kes benim gibi diğilki tabi yerleşmede ola bilir 9 ay kanama görenler var..doktora ne zaman gidicen?
İnşallah öyledir balım bat günüm bugün oldugu için bende öyle umut ediyorum ama sizlerle konuşunca rahatlıyorumCanım benden hiç gelmedi leke ancak burada o kadar fazla kişi yazdı ki onlardan biliyorum. Kahve rengi ve açık pembe ise sıkıntı yokmuş. Kırmızı renk ise hemen doktora gidilmeliymiş. Sanırım seninki yerleşme kanaması.
Yaaa sildim şimdi sanki koyu gibi ip gibi birşeyler de varGit bak bakayım tekrar geliyor mu sil peçeteye ben korkuyorum valla kuzum üç damla gördüm direk hastaneye gittim eğer müsaitse durumunuz şuan gidin ne olur ne olmaz belki serum takarlar evham yaptım bak şimdi inşallah devamı yoktur haber ver bana dua edicem senin için
İyi o zaman canım hiç panik yapma dinlen ağrın yoksa sorun yok zaten sen yerleşme kanaması yaşamışsın önceden dediğin gibi şaşırmamalıydınBugün görüştüm canım sekrateri aradı yarın gel dedi idrar yolumda da enfeksiyon çıktıya. Uzun süre sonra gelen hamilelik oldugu için herhangi bir riske karşı çagırıyor yarın 1.30 da gidecegim inşallah
Canım büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır ama için rahat etmezse doktora gitmende fayda var. Herkesin yaklaşımı farklı oluyor, ben olsam bi gidip kontrol ettirip içimi rahat ettirirdimİnşallah öyledir balım bat günüm bugün oldugu için bende öyle umut ediyorum ama sizlerle konuşunca rahatlıyorum
İp gibi mi o yerleşme kanaması canım ip gibiyse daha önce facebooktaki grup arkadaşlarından duymuştum pembeye dönerse git inşallah biter biran önce ağrın sızın var mıYaaa sildim şimdi sanki koyu gibi ip gibi birşeyler de var
İp gibi mi o yerleşme kanaması canım ip gibiyse daha önce facebooktaki grup arkadaşlarından duymuştum pembeye dönerse git inşallah biter biran önce ağrın sızın var mıYaaa sildim şimdi sanki koyu gibi ip gibi birşeyler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?