- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.921
Dünde dedimya bu gezegenler yüzünde topik gergindi ay bugünde ben kötüydüm balık dolunayımı anlık yıldızımı uzak dursun oynadı benlen bugün resmenBiliyordum zaten toparlayacağını. Bunlar hep balık dolunayı yüzündengündüz bende kötüydüm aslında çok şükür daha iyiyim şimdi
Kuzum bugün herkes bence bir ağırlık yaşıyor. Sende etkilenmiştim. Geçecek merak etme. Benim başıma vurdu bir ağırlık var üzerimde. Başım yastıktan kalkmadı. Yarın hepimiz daha iyi olacağızAyyy çok kötüyüm ya özellikle bugün durmadan hiç sebep yok sıkıldım diye ağlıyorum
Evet bebeğim gerçekten öyle ben mayıs da kimyasal gecırdım o kadar sevınmıstım kiii yanı anlatamam şimdi daha bi heveslıyım ama korkuyorumOy benim miniğim yaerken anne olmak istiyorsun ne güzel en çok istediğim şeydi genç anne olmak
Neymiş bu balık ayı mıydı ne yapmış bize etkisi neymişKuzum bugün herkes bence bir ağırlık yaşıyor. Sende etkilenmiştim. Geçecek merak etme. Benim başıma vurdu bir ağırlık var üzerimde. Başım yastıktan kalkmadı. Yarın hepimiz daha iyi olacağız
Korkma bak bende geçirdim ama ilk günkü azimle devam çalışmalara canımEvet bebeğim gerçekten öyle ben mayıs da kimyasal gecırdım o kadar sevınmıstım kiii yanı anlatamam şimdi daha bi heveslıyım ama korkuyorum
İnşallah Allahım gönlümüze göre versin eczane de çok uzak yarın sabah ilk idrarla yapsam pozitif deıl biliyorum ama sizin için yapıcam güzel kızlarımKorkma bak bende geçirdim ama ilk günkü azimle devam çalışmalara canım
İnşallah pozitif haberı verebılırım canımAma bu pozitif gören hamişler ilk başta inanamayarak bu moda giriyorlar iştedarısı bize böyle şapşiklik
Hamilelik annelik delilik zaten. Ben de hissettiklerime oyyy annem falan diyorumEyvah ben şimdiden böyleysem yandık bu hamileliğim de zor geçecek belki ki ama bi yandan seviniyorum böyle bişeyler hissetmeme kimyasal geçirdiğim de diyordum ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordum 3 hafta sonra bebiş gitti zaten ama bunda şuan sol kasığım ve bacağım kopuyor oy ne güzel ağrıyor diyorum delirdim sanırım
Sen bu umutsuzluktan bi çık bakim aaaa daha erken yarında çıkmaya bilir belki diğer gün çıkacakİnşallah Allahım gönlümüze göre versin eczane de çok uzak yarın sabah ilk idrarla yapsam pozitif deıl biliyorum ama sizin için yapıcam güzel kızlarım
Kuzum benim uzun. Beni baz alma. Herkes hemen kalıyor hamile. Benim kafadan dolayı ben rahatlayamadım hiç. Ama sorduğun için yazıyorum 2022 Ocak ta geçirdimYaaa koyamaz sen kimyasaldan ne kadar süre sonra hamiş oldun balım
Ahahahah çok çıkmak istiyorum bu umutsuzluktan tavsıyen medır canımSen bu umutsuzluktan bi çık bakim aaaa daha erken yarında çıkmaya bilir belki diğer gün çıkacak
Canım yanlış bilgi vermeyi kesinlikle istemem ama ben daha önce hamile kaldığımda adetim 3 gün geçmişti elimde hcg testi yoktu bende ovü testi yapmıştım direk kırmızı olmuştu pil olduğunda bile öyle koyu görmemiştim sonra koştum gittim gebelik testi aldım öyle öğrendim. Sonradan biraz araştırdım lh testi de yumurtlama dönemi dışında çift çizgi olduğunda gebeliği gösterir diyordu herkes . İnşallah bebeğin hatta bebeklerin seninledirAmin ya Allah razı olsuncansın
Tavsiyem elbet birgün olucak bunun bilincinde olmak balım umutsuz oldukça kendi işimizi zorlaştırmaktan başka hiç bi işr yaramıyo bununda biraz geç farkına vardım bende ama vardım sonuç olarakAhahahah çok çıkmak istiyorum bu umutsuzluktan tavsıyen medır canım
Ben de ağlıyorum inşallah hamileyizdir kız
Yok balım herkesin farklı olur zaten bıkıyorum merak ettim için sordum oy bebiş bebiş napıyo iyimi totişini yediğimmmKuzum benim uzun. Beni baz alma. Herkes hemen kalıyor hamile. Benim kafadan dolayı ben rahatlayamadım hiç. Ama sorduğun için yazıyorum 2022 Ocak ta geçirdim
Balkona çıkta aya bir bakNeymiş bu balık ayı mıydı ne yapmış bize etkisi neymiş
Herkes hemen kalıyor kuzum aslında. Ertesi ay kalan çok oluyor. Sen be zaman geçirdin? Bebiş iyi çok şükürYok balım herkesin farklı olur zaten bıkıyorum merak ettim için sordum oy bebiş bebiş napıyo iyimi totişini yediğimmm
Dur bakayım göremedim ayı yaaaaBalkona çıkta aya bir bak
Haziranda geçirdim maşallah maşallah bulandırsın ağlatsın herşey değer yaHerkes hemen kalıyor kuzum aslında. Ertesi ay kalan çok oluyor. Sen be zaman geçirdin? Bebiş iyi çok şükürmidemi bulandırıyor şuan ben de napsam geçse diye düşünüyorum
10 yıl boyunca bir daha bu kadar yakın ve parlak olmayacakmışDur bakayım göremedim ayı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?