- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #35.941
Bende ayı göremedim diye ağlıcam şimdi yaBalkona çıkta aya bir bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayı göremedim diye ağlıcam şimdi yaBalkona çıkta aya bir bak![]()
Benden saklanmış göremedim10 yıl boyunca bir daha bu kadar yakın ve parlak olmayacakmış
Meteorcu gibi hissettimsabah hepinizi darlıcam izlediniz mi diye
![]()
İnşallahCanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ama inan bir gün biz de göreceğiz o ikinci çizgileri üzülme ne olur
Gerçekten çok haklısın kımyasal gecırmıs insanlarız demekki hamile kalabılıyoruz böyle avutuyorum kendımıTavsiyem elbet birgün olucak bunun bilincinde olmak balım umutsuz oldukça kendi işimizi zorlaştırmaktan başka hiç bi işr yaramıyo bununda biraz geç farkına vardım bende ama vardım sonuç olarak
Sabah bi umut yapıcam nasip bakalım eşimi üzdüm o beni çok üzdü koşarak gittim yanına salak gibi az bekleseneKuzucum yarından itibaren çıkacak inşallah bu ön denemeyi diyelimyarın da test yaparsın etiketle beni de mutlaka
Evet en azından bunu görmeyi nasip etti Allahım bizeGerçekten çok haklısın kımyasal gecırmıs insanlarız demekki hamile kalabılıyoruz böyle avutuyorum kendımı
Hadı bakalım ben güveniyorum kızlar bize olacak inşallah ilerde burda çocuklarımızı konuşacağızEvet en azından bunu görmeyi nasip etti Allahım bize
Bebeğim neden üzüldün ben biraz kaçırdım galibaSabah bi umut yapıcam nasip bakalım eşimi üzdüm o beni çok üzdü koşarak gittim yanına salak gibi az beklesenegözleri nasıl heyecanlı baktı bir anda gitti
![]()
Kesinlikle herşeye kabulüm çok bekledim bebeğimiHaziranda geçirdim maşallah maşallah bulandırsın ağlatsın herşey değer ya![]()
İnşallah canım benim Allahım tekrar nasip etsinKesinlikle herşeye kabulüm çok bekledim bebeğimiçok ağladım. Sonunda geldi mucizem
inşallah sen yakın zamanda tekrar hamile kalacaksın kuzum
bak bana şuan gittiklerinde diyor kimyasal olduysa hiç sorun yok hamile kalıyorsun demek diye
İnşallah canımKuzum bugün herkes bence bir ağırlık yaşıyor. Sende etkilenmiştim. Geçecek merak etme. Benim başıma vurdu bir ağırlık var üzerimde. Başım yastıktan kalkmadı. Yarın hepimiz daha iyi olacağız
Az kaldı senin cinsiyetini öğrenmeye ne istiyorsun içinden ne geçiyor ben bütün bebişlerimi tahmin etmiştim öncelikle sağlıkla olsunlar tabi deHamilelik annelik delilik zaten. Ben de hissettiklerime oyyy annem falan diyorum![]()
Sebep ne canım hormonlardandır büyük ihtimal çünkü bu bebegi hepimiz çok istedigini biliyoruz kuzum. İyi olacaksın merak etme anlık degişyor hormonlar çık gez eglen eşinleKızlar ben hiç iyi değilim ruhsal olarak çok kötüyüm ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün bunları yazarken bile ağlıyorum kendimi mutsuz hissediyorum![]()
Gerçekten öyle çok güzel bir duygu. Aklımda hep ultrason izlemelerimİnşallah canım benim Allahım tekrar nasip etsinöyle güzel bi duyguydu ki rabbim yaşatsın yine bana o duyguyu geçtimiz ay aile evine denk geldi yumurtlama zaten ondan pek umudum da yoktu bu ay ınofolıc kullanıyorum bomba gibi adetin bitmesini bekliyorum
evet doktorda öyle dedi bana
Vallahi başta hep erkek hissettim. Son zamanlarda kız hissediyorum. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsun inşallahAz kaldı senin cinsiyetini öğrenmeye ne istiyorsun içinden ne geçiyor ben bütün bebişlerimi tahmin etmiştim öncelikle sağlıkla olsunlar tabi de![]()
Ya ne güzelGerçekten öyle çok güzel bir duygu. Aklımda hep ultrason izlemelerimşimdiden çok aşığımmm
Kız hayalin rafa kalka bilir pipili gelicek gibi doğdu içimeVallahi başta hep erkek hissettim. Son zamanlarda kız hissediyorum. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsun inşallah![]()
Amin kuzum inşallah Rabbim nasip etsinYa ne güzelrabbim nasip ederse ilk ulturasonu büyüksene çerçeveleyip asmak istiyorum eve
Hayırlısı olsunKız hayalin rafa kalka bilir pipili gelicek gibi doğdu içime![]()