- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.341
Henüz senin de çok erken başka bir hastaneye başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim hele de kürtaj kararı için bu kadar aceleye ne gerek var ki..Senin adına çok sevindim sonu çok güzel olmuş ama benim tek ultrasonla bakılmadi,Dr kendi baktı göremeyince büyük ultrasona yolladı orda da gorulemedi, kürtaj için 3 gün beklemeye karar vermemin sebebi belki geç döllenme olmuştur ondan gorulememistir diye düşündüm, yani çok düşük ihtimal de olsa göz ardı etmek istemedim ama beraberinde kesenin de aşağıda ve düzensiz olduğunu da söyledi
Desteğiniz için çok teşekkür ederim, illa hamileliğim devam etsin demiyorum, Allahım hayırlı olanı kolaylaştırsin inşallah, kendimi zorlayip su içtim her ihtimale karşı, azıcık da olsa biseyler yemeye çalışacağım, dualarım sizlerle, Allahım kimseye aratmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAma çok haklısın üzülmekte sana üzülme demicem asla ama bak hayat mucizeler el dolu bi mucize gerçekleşecek belkide öyle düşün bu sefer de yemek yemedın için kendini kötü hissetmemzmisin öyle bir şey yaşadında balım çok değil 1 dilim ye o bile yeter
Rabbim yardımcın olsun kuzum dualarım seninleDesteğiniz için çok teşekkür ederim, illa hamileliğim devam etsin demiyorum, Allahım hayırlı olanı kolaylaştırsin inşallah, kendimi zorlayip su içtim her ihtimale karşı, azıcık da olsa biseyler yemeye çalışacağım, dualarım sizlerle, Allahım kimseye aratmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bugün çok kararsız kaldık kurtaj yaptırsak mi beklesek mi diye, hiç olumlu konuşmadı doktorlar ama her şeyin hayırlısı. Çok teşekkür ederim destekleriniz icin hepinizeHenüz senin de çok erken başka bir hastaneye başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim hele de kürtaj kararı için bu kadar aceleye ne gerek var ki..
En önemlisi bu zaten canım sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz gebelikler yaşamakEvet devlet hastanesine gittim ama büyük ultrasona da yolladı, orda da sonuç aynı malesef
İnşallah ama ümidim çok az, hayırlısı inşallah, bir de şunu soyleyim hamile kalamayinca üzülmeyin, böylesi kayıplar cok daha zor oluyor, gerçi sen çok daha iyi biliyorsun bunu, Allah sağlıkla kucağımıza alabileceksek hamilelik nasip etsin
Öğretmenim ve okullar açılıyor rapor almak da istemiyorum
Öyleydi di mi?Onu yaş hesabında yapıyoduk10.gün diyosak 10.günün içindeyizdir bence sen zaten sabırlısın erken test yapmıyorsun bekleyelim bakalım biraz daha
Hadi inşAllah 9-10 güne pozitif görelimBence benim yumurtam ögleden sonra catladı ve suann döllenme basladı aşırı hissediyorummmm, batıyor batıyor
Canım kürtaja acele etme ben ilk gebelikte 1 hafta bekledim belki kalbi hızlanır diye..tabi olmadı ama en azından ben bekledim içim rahat oldu..sende öyle et kuzum Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin sanaBugün çok kararsız kaldık kurtaj yaptırsak mi beklesek mi diye, hiç olumlu konuşmadı doktorlar ama her şeyin hayırlısı. Çok teşekkür ederim destekleriniz icin hepinize
Canım ateş tavan. Her zamanki tablolardan çok farklı tablom var. Ateş basmalarım çok. Çok sıcaklıyorum. İki gündür test negatif ama erken yapmış olabilirim. İkinci yumurta tuttuysa daha 8-9 gün olmuştur diye düşünüyorum. Birkaç güne belli olurKızlarfnd_50 test yapacakti
Merve dıye arkadas ta test yapacaktı
Ayy herseyi kaçırıyorum yaaszıde merak edıyorum
Bi bakıyorum 100 sayfa konuşmussunuz
Ben de son ana kadar beklicem umudumu kaybetmicem kuzummelegim can kuzum değer çok güzel sağlıkla artsın inşallahh fnd_50 o ateş tablosuna teste gerek olduğunu düşünmüyorum kuzum bence bebişin seninle inşallah bir kaç güne çok net bir çizgiyle görürüz edahandro tatlışım sen test yaptın mı ne durumdasın göremedim inşallah senden de güzel haberi alıcaz melisaa93 sana kocaman sarılıyorum moralini bozma demicem biliyorum o hayal kırıklığı çok zor ama bir gün tüm bu olumsuzlukları unutucaz o zamana kadar biraz daha sabır kuzucum
İnşallah suan testler negatif olsa da benim de hala umudum var ateşten dolayıÇift çizgi inşallah
Aşkım umudumu kaybetmicem birkaç gün daha zamanım var diye düşünüyorum. İnşallah sonu güzel olurAyy aksam bıdaha yap o zaman bebegm testın varsa aksam 10 gıbı falan.15,20 dakıkada eger cok az bıle cızgı cıkarsa bılkı hamişsiiin
Evet canım aynı testten 6 tane aldım koyulaşmasın takip edicem 6 gün sonra filan kan vermeye giderim diye düşünüyorum çok sağol kuzum rabbim hepinize yaşatsın inşallahİnşallh saglıkla ılerler cnm
Koyulaşmamı takıp edecksın
Gelsen gelsen burdaki testlerden gaza gelirsinÖyleydi di mi?Bu ay unuttum nasıl hesaplandığını Beklerim ben gibi geliyor. Gün yaklaştıkça herhangi bişeyden gaza gelebilirim ama
Yanıltsada sıkıntı degil kuzum zaten progesterok destek için veriliyor yüksek çıkması iyi benceMerhaba birşey sorucam. Progestan hap kullanırken yanıltır mı acaba kan tahlilinde progestron değeri ?
Benım ıcıme pozıtıf doguyor mınnosumAşkım umudumu kaybetmicem birkaç gün daha zamanım var diye düşünüyorum. İnşallah sonu güzel olur
Bekle kuzum allah büyük herşey degişebilirGüzel haberlerle gelemedim malesef, kürtaj dediler ama her ihtimale karşı 3 gün daha beklemek istedim
Bak şimdi geçen ay Progestan kullandığım haldeki ateşime bak. Bu ay Progestan kullanmadığım halde ateşime bak. İki tablo arasındaki farka siz de bakın kızlar. Ateşi yükselten progesteron hormonu zaten. Bu ay bu kadar yüksek olması demek kaliteli yumurta olduğunu, progestanın iyi çalıştığımı gösterir. Ve aylardır hatta seneye yakındır ben ateş takibi yapıyorum asla üç kere 37.00 görmedim. Ateş beni hiç yanıltmadı. Sonuna kadar bekleyeceğim. Umudumu kaybetmiyorum üzülmüyorum. Pozitifim harikayım gencim güzelimAşkım umudumu kaybetmicem birkaç gün daha zamanım var diye düşünüyorum. İnşallah sonu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?