- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #35.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çok tatlı iyi yapmışsın kuşum kendini böyle mutlu hissetceksen neden olmasınKızlar dünden beri moralim bozuktu bu ayda olmicak diye bugun avm de gezerken olmayan bebişme elbise aldım modumu yakalamak için![]()
İnşallah bekletmez annesini fazla hemencecik gelir de cicilerini giyerKızlar dünden beri moralim bozuktu bu ayda olmicak diye bugun avm de gezerken olmayan bebişme elbise aldım modumu yakalamak için![]()
Amin canımmm hepimiz gülelimAy ne güldürdün beni kızzz karın ağrısından ağlamak üzereyken kahkaha attırdın bana evde Allah’ta seni güldürsün ay yarabbiimmm sen yumurtaya doğru yolu şaşırtırmaaa![]()
Bat ne zaman canım bu ay olmadı takıl peşime bir dahaki aya hamiş olucaz Allah’ın izniyle mod düşürmek yokkkkAmin canımmm hepimiz gülelimbu arada ben gercekten ilk cocuk denemelerimde şey diye düşünüyodum mesela ayagım takılsa üzülüyodum döllenen yumurta yönü şaşırır diye öyle paniklerim vardı gercekti yani bu düsüncelerim
neyse ki milletin hamileyken ne aktiviteler yaptıklarını gördükce öyle seylere inanmıyorum artık
şaka bi yana bu ay bile olmasa insallah üzülmeyeceğim çünkü aşırı hissediyorum kasıma kadar hamileyim allahın izniyle doğmamış bebemle telepati yapıyoruz sanırım
![]()
Ayy inşallah sürekli karnımdaymış gibi konuşuyorum o gelmeden delirmem inşallahİnşallah bekletmez annesini fazla hemencecik gelir de cicilerini giyer![]()
Ahhh bu sıpalar bizi şekilden şekile soktularAyy inşallah sürekli karnımdaymış gibi konuşuyorum o gelmeden delirmem inşallah![]()
Sen gene karnınla konuşuyorsun canım ben hepten delırdımAyy inşallah sürekli karnımdaymış gibi konuşuyorum o gelmeden delirmem inşallah![]()
İnşallh saglıkla ılerler cnmEvet canım 2 ay önce kimyasal geçirdim bu aydan ümidim vardı full değerlendirme yaptım nasip etti rabbim çok şükür teşekkür ederim rabbim buradaki tüm kızlarıma nasip etsin inşallah![]()
Çok üzgünüm malesef, hiç bişey yemedim desem yeridir sabahtan beri, hiç iştahım yokİnşallah duyulur canım benim üzülmemeye çalış bu 3 gün diyeceğim ama .. pozitif olanları düşün herşey değişebiliyor neler okuyoruz , belki boşuna üzülmüş olacaksın yok yere![]()
Bazen 2 3 gün pil kalabılıyocanım her insanın bunyesı farklı ya çatlıcaktırŞimdi test yaptım hala pozitif ovulasyon.dün d3 böyleydi.havauçta yiyorum ama niye çatlamıyor acaba
Havuç ye bol bolŞimdi test yaptım hala pozitif ovulasyon.dün d3 böyleydi.havauçta yiyorum ama niye çatlamıyor acaba
Ahahahaha yaaa inşallah bizleri çok bekletmeden gelirlerSen gene karnınla konuşuyorsun canım ben hepten delırdımeşime diyorum hedefi şaşırma çocuğumuda unutma son damlasına kadar evladımıza yolunu göster diyorum
![]()
Daha bugün yumurtam catladı canım gelmez o bat ikimize de hepimize de insallahBat ne zaman canım bu ay olmadı takıl peşime bir dahaki aya hamiş olucaz Allah’ın izniyle mod düşürmek yokkkk![]()
Gelcekler gelcekler az kaldıAhahahaha yaaa inşallah bizleri çok bekletmeden gelirler![]()
Sen test yaptın mı canım sanki pozitfe yakındı seninHavuç ye bol bol
Duyacaksın insallah üzülmeÇok üzgünüm malesef, hiç bişey yemedim desem yeridir sabahtan beri, hiç iştahım yok![]()
Senin adına çok sevindim sonu çok güzel olmuş ama benim tek ultrasonla bakılmadi,Dr kendi baktı göremeyince büyük ultrasona yolladı orda da gorulemedi, kürtaj için 3 gün beklemeye karar vermemin sebebi belki geç döllenme olmuştur ondan gorulememistir diye düşündüm, yani çok düşük ihtimal de olsa göz ardı etmek istemedim ama beraberinde kesenin de aşağıda ve düzensiz olduğunu da söylediBright-1619 5000 beta ile ki cokkk yüksek karından görünmesi gereken değerle doktor alttan baktı evirdi çevirdi yok kese yok dış gebelik bu dedi ağla ağla öldüm ertesi gün başka doktora gittim o da alttan baktı ama direkt ultrasonu koymasıyla kabak gibi kocaman kese çıktı bunu görmeyen nasıl hekimin diyor dedi doktorum hatta.
Tek doktorla teşhis olmaz.
Başka doktora gidin cihaz da önemli
Ama çok haklısın üzülmekte sana üzülme demicem asla ama bak hayat mucizeler el dolu bi mucize gerçekleşecek belkide öyle düşün bu sefer de yemek yemedın için kendini kötü hissetmemzmisin öyle bir şey yaşadında balım çok değil 1 dilim ye o bile yeterÇok üzgünüm malesef, hiç bişey yemedim desem yeridir sabahtan beri, hiç iştahım yok![]()