- 8 Haziran 2023
- 831
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.301
Güzel haberlerle gelemedim malesef, kürtaj dediler ama her ihtimale karşı 3 gün daha beklemek istedimCanım inşallah geç döllenme olmuştur ondan dolayıdır inşallah güzel haberlerle dönersin kuzum
İnşallah duyulur canım benim üzülmemeye çalış bu 3 gün diyeceğim ama .. pozitif olanları düşün herşey değişebiliyor neler okuyoruz , belki boşuna üzülmüş olacaksın yok yereAma kalp atışını vajinal de duyamadi, geç döllenme olsa 5+3 olur yine duyulurdu büyük ihtimalleİhtimal çok düşük de olsa keşke dememek için 3 gün daha beklemeye karar verdim, Cuma da duyulmazsa kürtaj olacağım
Farklı doktora da gitmen iyi olur, tek doktor kararı ile karar verme bence canım iyi bir doktora gitmelisinGüzel haberlerle gelemedim malesef, kürtaj dediler ama her ihtimale karşı 3 gün daha beklemek istedim
Bence de farklı bir doktora da git. Birinin dediği diğerinin dediğini tutmuyor. İnşallah yanlış teşhis koymuşlardır bebeğin seninledir.Güzel haberlerle gelemedim malesef, kürtaj dediler ama her ihtimale karşı 3 gün daha beklemek istedim
Canım bizden yaAma kalp atışını vajinal de duyamadi, geç döllenme olsa 5+3 olur yine duyulurdu büyük ihtimalleİhtimal çok düşük de olsa keşke dememek için 3 gün daha beklemeye karar verdim, Cuma da duyulmazsa kürtaj olacağım
Evet devlet hastanesine gittim ama büyük ultrasona da yolladı, orda da sonuç aynı malesefKuzum inşallah o doktor yanılıyordur. Bir dahaki gidişinde umarım kalp atışını da görürsün kese için de normal konuşurlar. Devlet hastanesine gittiysen şayet onlarda sıkıntı çıkabiliyor cihazlardan ötürü.
İnşallah ama ümidim çok az, hayırlısı inşallah, bir de şunu soyleyim hamile kalamayinca üzülmeyin, böylesi kayıplar cok daha zor oluyor, gerçi sen çok daha iyi biliyorsun bunu, Allah sağlıkla kucağımıza alabileceksek hamilelik nasip etsinBaşka bir hastaneye daha gitmeden kararını netleştirme canım lütfen. İnşAllah her şey yolundadır
Öğretmenim ve okullar açılıyor rapor almak da istemiyorumCanım bence garanti olsun Pazartesiyi bekle.
Bende sordum canım aynısını sorun olmaz devam et kullanmayaMerhaba birşey sorucam. Progestan hap kullanırken yanıltır mı acaba kan tahlilinde progestron değeri ?
Canım bence de cihazları daha iyi olan bir dr'a git acele karar verme belki de geç döllenme olduGüzel haberlerle gelemedim malesef, kürtaj dediler ama her ihtimale karşı 3 gün daha beklemek istedim
Canım yaptım test sabah değildi ilk idrarla ama meleğim yap çıkar dedi ondan güç aldı yaptımKızlarfnd_50 test yapacakti
Merve dıye arkadas ta test yapacaktı
Ayy herseyi kaçırıyorum yaaszıde merak edıyorum
Bi bakıyorum 100 sayfa konuşmussunuz
Tebrik ederim cnm gözukuyorCanım yaptım test sabah değildi ilk idrarla ama meleğim yap çıkar dedi ondan güç aldı yaptım
Canım bizden yatweeetyyy ya da B Buffalosos nın başına gelmişti sanki. Hafızam yanılıyor olabilir. Sonra normal çıkmıştı.
Evet canım 2 ay önce kimyasal geçirdim bu aydan ümidim vardı full değerlendirme yaptım nasip etti rabbim çok şükür teşekkür ederim rabbim buradaki tüm kızlarıma nasip etsin inşallahTebrik ederim cnm gözukuyoryanlış hatrlamıyosam 2 ay önce kımyasal gecırmıştın dimi
Doğru doğru kim dediyse doğru demişYüksek gerilim hattı bugün bu topikten geçiyormuş diye duydum doğru mu?
Ses etme hiştttt gitsin rahat rahatBence benim yumurtam ögleden sonra catladı ve suann döllenme basladı aşırı hissediyorummmm, batıyor batıyor
Kız cöp atmaya indim kedi cıkar diye korktugum icin uzaktan fırlatıyorum iki elimle attım nazik nazik yumurta yönü şaşırmasın diye hdhdhdhshshshhsSes etme hiştttt gitsin rahat rahat
He:)) Erken yumurtlama oldu da benim4 eylül yazmış mesajlarda
Ay ne güldürdün beni kızzz karın ağrısından ağlamak üzereyken kahkaha attırdın bana evde Allah’ta seni güldürsün ay yarabbiimmm sen yumurtaya doğru yolu şaşırtırmaaaKız cöp atmaya indim kedi cıkar diye korktugum icin uzaktan fırlatıyorum iki elimle attım nazik nazik yumurta yönü şaşırmasın diye hdhdhdhshshshhsmanyaklık diyincede benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?