- 8 Kasım 2019
- 20.650
- 36.240
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.381
Bende sordum canım aynısını sorun olmaz devam et kullanmaya
Yanıltsada sıkıntı degil kuzum zaten progesterok destek için veriliyor yüksek çıkması iyi bence
Çok şükür canım sevindim iyi olmasına rabbim dahada iyi etsin korusun bebişlerimizi sağ salim dünyaya gelsinler cinsiyet hakkında bişey demedi mi özele mi gidiyorsunKızlar doktordan çıktım çok şükür mucize bebeğimiz iyi min şükürHaftaya testler yapılacak şimdi duamız cevablar iyi çıksın 10 bin bu arada testin fiyatı..yaşımdan dolayı ikili yapmıcam..Darısı sizlere canlar
Hadi cnm inşallah guzel haberlerle gelCanım ateş tavan. Her zamanki tablolardan çok farklı tablom var. Ateş basmalarım çok. Çok sıcaklıyorum. İki gündür test negatif ama erken yapmış olabilirim. İkinci yumurta tuttuysa daha 8-9 gün olmuştur diye düşünüyorum. Birkaç güne belli olur
Ben yaşadım kuzum 7 haftalıktı bebek görükmemişti kesemde 11mm 7 haftalık olmasına ragmen ama seninki geç döllenme olabilir kuzumİşin kötüsü okullar açılıyor ve ben öğretmenim, beklersem rapor almam gerekecek ama rapor almak da istemiyorumbı de bugünkü ultrason raporunda fetal pop ve fetal kardiyak izlenemedi diyor, yani acaba boş gebelik mi demek oluyor bu, var mı daha önce boş gebelik yaşayan? Aklım başımdan gitti bişey de soramadım doktora doğru düzgün ama sağlıklı gebelik olmasına pek ihtimal veremiyorum artık, Allah'tan ümit kesilmez tabi. Allahım sizlere sağlıkla kucağınıza alabilmeniz nasip etsin inşallah
Ah canım çok normal böyle hissetmen ama inşallah kötü birşey olmayacak hemen iyi bir doktor araştırıp gerekirse özelden randevu alsan olmaz mıÇok üzgünüm malesef, hiç bişey yemedim desem yeridir sabahtan beri, hiç iştahım yok
Yapmıcam canımCanım yarın test yapacak mısın?
Ona göre gitsen daha iyi olur ama hesabı tabiki son adetinin ilk gününe göre yapacaklarKızlar şimdi benim ateş 2. Yumurta çatlayınca yükseldi
Ve o yumurtanın döllendigine eminim geç döllenmemi oluyor doktora ona göre gidim diyorum A Afratafracmelisaa93 fnd_50 ve böyle bir durum yaşayan kızlar
Amin Allah Amin.Bence sende olan durum benimkinden çok farklı eğer boş gebelikse bir kaç güne belli olucak canım rapor almaya gerek kalmıcak.İşin kötüsü okullar açılıyor ve ben öğretmenim, beklersem rapor almam gerekecek ama rapor almak da istemiyorumbı de bugünkü ultrason raporunda fetal pop ve fetal kardiyak izlenemedi diyor, yani acaba boş gebelik mi demek oluyor bu, var mı daha önce boş gebelik yaşayan? Aklım başımdan gitti bişey de soramadım doktora doğru düzgün ama sağlıklı gebelik olmasına pek ihtimal veremiyorum artık, Allah'tan ümit kesilmez tabi. Allahım sizlere sağlıkla kucağınıza alabilmeniz nasip etsin inşallah
Amin canım Amin.Yok canım demedi evet özele gidiyorumÇok şükür canım sevindim iyi olmasına rabbim dahada iyi etsin korusun bebişlerimizi sağ salim dünyaya gelsinler cinsiyet hakkında bişey demedi mi özele mi gidiyorsun
İnşallah canımKızlar ya göğüslerime dokununca acı kasık ve bel ağrısı sürekli uyku halim var olduğum yerde uyuya kalıyorum bugün inşallah bunların hepsi hamilelik belirtisidır
Ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar hele bir test zamanım gelsinYapmıcam canımBitti benim için test olayı
Aşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafracmelegim can melisaa93 @golden-snitch @edahandro @tweeetyyy @Papatyamaviss @The Little Mermaid @Conqueror123 Safransari @IADK @hamileyimmmm
Canım ben testlerde göremedim ama burda gören çoğu kişinin ben zaten göremiyorum sanırım benim telefonum ekran kalitesinden, eski bir telefon.Bak şimdi geçen ay Progestan kullandığım haldeki ateşime bak. Bu ay Progestan kullanmadığım halde ateşime bak. İki tablo arasındaki farka siz de bakın kızlar. Ateşi yükselten progesteron hormonu zaten. Bu ay bu kadar yüksek olması demek kaliteli yumurta olduğunu, progestanın iyi çalıştığımı gösterir. Ve aylardır hatta seneye yakındır ben ateş takibi yapıyorum asla üç kere 37.00 görmedim. Ateş beni hiç yanıltmadı. Sonuna kadar bekleyeceğim. Umudumu kaybetmiyorum üzülmüyorum. Pozitifim harikayım gencim güzelim
A Afratafrac @simurggggmelegim can melisaa93 @edahandro @golden-snitch Tikabasa Safransari @The Little Mermaid @Conqueror123 @IADK @Papatyamaviss @imagination forever
Benim 6+1 duyulmamisti birde normalde 6+1 den daha buyuktu ultrason da o şekilde c8kmisti 5 gun sonra duyuldu suan iki buçuk yasinda bence hemen olma yinede biraz beklemeni onerrmAma kalp atışını vajinal de duyamadi, geç döllenme olsa 5+3 olur yine duyulurdu büyük ihtimalleİhtimal çok düşük de olsa keşke dememek için 3 gün daha beklemeye karar verdim, Cuma da duyulmazsa kürtaj olacağım
Canım hesaplama yaptım 2 güne bir 1,5 katı artması yeterli sayılıyor. Ve seninkide tam olması gereken civarda görünüyor aslında, inşallah sorun yoktur sağlıklı bir şekilde ilerlerKızlar keseyi cuma günü gördük düm rutin kan testleri icin kan vermiştim beta sonucumda çıkmış 2980 en son 18 ağustosta 356 olarak görmüştüm şu an 5 bin 6 bin olması gerekirken 2980 de kalmış doktor tekrar beta istedi başına böyle bir sey gelen var mi
Ya inşallah Allah razı olsun senden tam keseyi gördüm rahatım dedim yine uykular haram oldu benim için dua eder misinCanım hesaplama yaptım 2 güne bir 1,5 katı artması yeterli sayılıyor. Ve seninkide tam olması gereken civarda görünüyor aslında, inşallah sorun yoktur sağlıklı bir şekilde ilerler
Kese boyutun ve kese görünümün normalse hiç korkma canım inşallah kalp atışınıda duyarsın miniğinYa inşallah Allah razı olsun senden tam keseyi gördüm rahatım dedim yine uykular haram oldu benim için dua eder misin
Ben canı gönülden dua ederim senin için kuzumYa inşallah Allah razı olsun senden tam keseyi gördüm rahatım dedim yine uykular haram oldu benim için dua eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?