- 1 Nisan 2022
- 13.104
- 15.765
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.941
Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız gözlerim dolmadı değil
Çok şükür canım iyi olmasına çok sevindim. İnşallah test sonucu da çok güzel gelir kafanız rahat eder.Kızlar doktordan çıktım çok şükür mucize bebeğimiz iyi min şükürHaftaya testler yapılacak şimdi duamız cevablar iyi çıksın 10 bin bu arada testin fiyatı..yaşımdan dolayı ikili yapmıcam..Darısı sizlere canlar
Amin, inşallahİnşAllah bebeğim İnşAllahİnanıyorum bir gün hepimize nasip olacak. İnşAllah sen ve diğer tüm hamilelerde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım ölçüm ultrasondan ultrasona değişiyor, ayarıyla alakalıymış. Ben ilk İstanbul'da gittiğimde ölçtüğü ile Konya'daki doktorun ölçtüğü farklıydı. Doktor makinenin ayarıyla alakalıdır dedi hatta ayarı değiştirip başka bir değer söylemişti. Bebiş iyiyse, her şey güzel olacakKızlar bu arada ben dün gece acile gittim. Lekelenme bu sefer kırmızıydı. Korktum. Kırmızı olursa gel demişlerdi. Çok şükür kanama alanı vs çıkmadı çok şükür bebek de iyiymiş kalp atışına da baktı gösterdi bebeği de bak iyi diye zıplıyordu hopluyordu. Ama şu canımı sıktı 8 küsür ölçtü. Normalde sata göre 10 küsürken geç döllenme diye 9+4 üm ben. Böyle olunca canım sıkıldı tabi. Bugün şimdi tahliller için gideceğim doktora bir daha soracağım. Size de bilgi vermek istedim
8 erken ama, en erken 9. Gün olmalıÇatlamanın 8 .günü kızlar test negatif
daha cok erken ümidini kaybetmeÇatlamanın 8 .günü kızlar test negatif
Bunu da kafana hiç takma bebişler alması gerekeni bir şekilde anneden alıyor. Ben kızımda bir iki kustum ve o kadar düzenli besleniyordumki iş arkadaşlarım sen bu gidişle dişli bir bebe doğuracaksın diyorlardı ama kızım 3200 doğdu, oğlum da ise 4 aya bilfiil kustum 5 kilo verdim ama oğlum 3450 doğdu....İnşallah kuzum yayavaş büyüyor olabilir dedi. Yemek yiyemediğim için mi diye düşünmeye başladım. Sağlıklı hiçbir şey yiyemiyorum sürekli salatalık
Kuzum bence hamişsin zatenAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafrac @melegim canmelisaa93 golden-snitch @edahandro tweeetyyy @Papatyamaviss @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari IADK @hamileyimmmm
İnşAllah canımmelisaa93
Canım hiç böyle düşünüp üzülüp yıpratma kendini. Eşin seninle, seni sevdiği için evlendi. Sanki çocuğunuzun olması imkansızmış gibi konuşuyorsun.
İkinizde de sorun yok diye düşünüyorum elbette vakti geldiğinde olacakKendini böyle strese sokarsan üzersen dahada geciktireceksin bu durumu o yüzden pozitif olmaya çalış lütfen
Bak ben ilk gebeliğimde tam 1 sene sonra hamile kalabilmiştim. Önümüzdeki aya inşallah sıkıca çalışıp çift çizgiyi göreceksin umudunu kaybetmek yok
Oyyy maşallah kuzumBunu da kafana hiç takma bebişler alması gerekeni bir şekilde anneden alıyor. Ben kızımda bir iki kustum ve o kadar düzenli besleniyordumki iş arkadaşlarım sen bu gidişle dişli bir bebe doğuracaksın diyorlardı ama kızım 3200 doğdu, oğlum da ise 4 aya bilfiil kustum 5 kilo verdim ama oğlum 3450 doğdu....
Ben de ona şaşırıyorum. Ama şu var bence. Klomen kullandım üç yumurtam oldu kaliteden de Progestan mı artıyor artık bilmiyorum önceden asla bu kadar yüksek değildi genelde 36.7 36.8 arada 36.9 olurdu. Hiç 37 görmemiştim bu ay 3 kez 37 gördüm. Yani testler de negatif. Bilmiyorum bekleyeceğizAa iyi o zaman. Simdi ihtimal daha da kuvvetli
İnşallah kuzum inşallah ama yine de çok hevesleniyorum her sonuca hazırım artıkBen oldugunu düşünüyorum kuzum yarın net görecez inşallah
Ya bana da öyle geliyor ama testler öyle söylemiyorBana hamileymişsin gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?