- 25 Şubat 2011
- 6.372
- 7.218
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Bnde yapmıcam cnmCanım aynen görüşemedik valla ne olsun okulun son günleri yıl sonu yoğunluğu ile geçiyor. Diğer konuda ise adetin 8-9. Günlerindeyim takip falan yapmıyorum ateş ve ovu yapıyordum bıraktım. Bu ay serbest ve rahat takılacağım.Sağlıklı beslenme egzersiz zaten devamdı. Yine devam. Test bile yapmayı düşünmüyorum çok geçerse günüm kan veririm. Ya da o zaman test alır yaparım. Testim yok. Vitamin ve takviyelerime de devam. Sen nasılsın neler yapıyorsun
En güzeli canım inan bana. Ben ilk gebeliğimde de çok ovu takibi yaptım hep yakaladım pik falan ama tutmadı en son illallah ettim bir daha yapmadım hamile kaldığım ay aman olmazsa nasılsa öbür ay tedavi olacak diye rahat takıldım hatta ilişki az oldu ve saçma sapan günlerde oldu diye hatırlıyorum sonuç hamileydim. Yeter ki Rabbim istesin. Takla da atsan olmayacaksa olmuyor. Olacak olduktan sonra da hiçbir şey mani olmuyor.Bnde yapmıcam cnm
Zaten yazlıkta uğrasamam
Pik gorsem bıle eşim olmadıktan sonra ne fayda, amacım yazın tadını çıkarmk olucak
Doğaçlama takılcam 3 ay,
eşim h. Sonları gelicek
Test mestte yok, cuma genetiğe gdıcez
Lütfen şu görselini de değiştirir misin. Güzel pozitif bir görsel ekle. Senin görselini görenler de sana negatif yönlendirme yapmasın.En güzeli canım inan bana. Ben ilk gebeliğimde de çok ovu takibi yaptım hep yakaladım pik falan ama tutmadı en son illallah ettim bir daha yapmadım hamile kaldığım ay aman olmazsa nasılsa öbür ay tedavi olacak diye rahat takıldım hatta ilişki az oldu ve saçma sapan günlerde oldu diye hatırlıyorum sonuç hamileydim. Yeter ki Rabbim istesin. Takla da atsan olmayacaksa olmuyor. Olacak olduktan sonra da hiçbir şey mani olmuyor.
Teşekkür ederimmEkledim kuzum
Bu iyi mi hahhahahah ikisinden vazgeçemiyorumLütfen şu görselini de değiştirir misin. Güzel pozitif bir görsel ekle. Senin görselini görenler de sana negatif yönlendirme yapmasın.
Bunun da sonu hüsran, hep negatif enerji. Koy olmadı çiçek böcek kuşBu iyi mi hahhahahah ikisinden vazgeçemiyorum
Valla tebrik ediyorum güzel başariİnşallah canımşöyle ki normalde 8 milyon flndi yanlış hatırlamıyorsam ileri hızlı olanlar, aşılamada yıkamadan yani ayiklamadan sonra bile 15 milyon ileri hızlı kalmıştı elimize ki doktor çok iyi demişti Sabah akşam vermişti aç tok bişi dememisti, öyle kullandık biz, bı de unutmuşum yazmayı bı yerde okumuştum ileri hız arttırımı için, sürekli kakao oranı yüksek bitter çikolata iteledim
Ben biraz düşüneyim ne koyacağımı hahahahhaBunun da sonu hüsran, hep negatif enerji. Koy olmadı çiçek böcek kuş
En guzeli ya.. serbest birakcan düşünceleri.. düşünmeden yapabilsek kesin olacakmis gibi. Hep ayni seyi konusuyoruz ama hic basaramiyoruz nedense.. benim de etrafimda sürekli yeni dogum yapmis arkadaslarim denk geldi bu ara. Inanilmaz coşkuyla seviyorlar bebeklerini ve ne kadar tatli olduğundan mutlaka yapmam gerektiginden bahsediyorlar surekliNapım cnm
Adet oldum dinlenıyorum
Cuma genetik teste gdıcem
Sonrada yazlığa gdıyorum
Eşim arada gelirse denk gelırse olur ilişki, salıcam yani 3 ay anlıcan, genetik sonuçları çıksın ona göre hareket edıcem
Buseferde böyle denicem, test mest yok
En azından yumurta kalitesi için bi ilaç kullanım dedim
Sen nasılsın cnm, adetın bitmiştir senın?
Hadi hayırlısı canimCanooo adetin ilk gün akşamı toparlamıştım psikolojiyi.adetin 9. Günündeyim biteli oldu yani. Evet canım takip etmeyeceğim ateş de ölçmüyorum ovu testi de yapmayacağım bu ay gelişine takılacağım
Normal oda sicakligindaki suda cnm zaten kokusu iğrenç diye diye bı dikişte bitiriyoduValla tebrik ediyorum güzel başariben de ekstrq keçiboynuzu kaynatip dabah akşam içiriyorm ık mık ediyo ama itekliyorm artık. Bu proxxedi sıcak suda mi soğuk suda mi canım içiriyorux
Hayırlısı kuzum, inşallah uğur getirsin topin ve güzel haberi alırsın en hızlısından.Kızçeler benim tüp bebekle bir oğlum var. Kendiliğinden olan 3 düşüğüm var ve sayamadıgım kadar kimyasal gebelik yaşadım. Embrıyom vardı kardes ıstedık ama negatıf geldı. Embrıyom da kalmadı doğal deneyelim dedik. 3 haziran sat klomen kullandım bugun uzayan akıntım vardı çatladı muhtemelen bat değişiyor pcos var ama muhtemelen 3 temmuz bat beni de ekleyebilirsinşz listeye A Afratafrac
Ayy bu erkekler zorla içiriyorm yemn ederim napicam bilmiyorumNormal oda sicakligindaki suda cnm zaten kokusu iğrenç diye diye bı dikişte bitiriyodu
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah. 3 haziran canımHayırlısı kuzum, inşallah uğur getirsin topin ve güzel haberi alırsın en hızlısından.Son adet tarihini de söylersen onu da eklim canım.
Ayyyy hadi inşallah ilk gebelerden biri de sen olHerkese selamlarbir süredir sizi mayıs topiğinden takip ediyorum. Birbirinize olan desteğiniz harika artık aranıza katılmak istedim. 4 aydır bebek düşünüyoruz umarım bu topik uğurlu gelir herkese sat 6 haziran bat 3 temmuz.
Aynen kuzum hayırlısı olsun hakkımızdaHadi hayırlısı canim