2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaa teşekkür ederiim herkes tez vakitte kavuşur inşallah geçen yaz sonu kistim patladığı için ameliyat oldum, doktorum şubattan itibaren deneyebilecegimizi söyledi. Hormon testleri vs hersey yapıldı sıkıntı görünmüyor şimdilik. Stres yapmazsak olur gibi hayırlısı bakalım
 
Bu arada doktor inofolic combi hp verdi onu kullanıyorum ilk defa yumurtlama olduktan sonra içmeye devam ediyor muyuz bilgisi olan var mı?
 
Sat 14 Haziran Bat 11 Temmuz Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum Temmuz için gebe kalmaya çalışmalara başlicam çakşır kökü suyu içicem vitamin kullanıyorum 1 ilişki 1 boş geçerek denicem bakalım inşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik olur bundan sonra
 
Kızlar merhaba benimde aranıza alabilirsiniz dilerim hepimiz o güzel haberi alırız benim sat 03.06 bat:29.06nsuan ovulasyon takip ediyorum ve size danışmak istiyorum. Bel ağrım ve akıntım var sizce bu gün değerlendirilmeli mi yumurtlama olmuşmu?
 

Eklentiler

  • IMG_8689.jpeg
    155,3 KB · Görüntüleme: 54
Ekledim kuzum. Hayırlı gelsin inşallah. Umarım tekrar kayıp yaşamazsın Çakşır kökü suyunu ben de duydum kullanıp hamile kalan çok var. İnşallah faydasını görürsün.
 
Hayırlı gelsin bu topik inşallah, ekliyorum bebiş. HEnüz pik olmamış. Tam eşit renkte değiller, anca sıvı alımına dikkat ediyorsun demi testleri yaparken? en az 2 saat idrar tutulacak ve sıvı alınmayacak.
 
Bir de eli kulağında duruyor pik için. Yarın olur zannediyorum ki. Ancak doktorumun dediği gibi sen 1 dolu 1 boş her ne olursa olsun 1 hafta dene bu günlerde. Kalça altına da yastık koyup bekleyebilirsen yarım saat bekle öyle.
 
Bugün negatifim afrataframmmm maaleseff …. Adet olacak gibi de tüm belirtilerim mevcut
O zaman inşallah kırmızılar gelmiş. Tam bat günü çook hafif silik çizgi ile öğrenen oldu burada kaç kişi. Bat gününe kadar varsa test tekrar
 
Son 2 aydır dediğin gibiydi canım ama Birçok arkadaşta yumurtlama gördüğün anda hergün diyor..
 
Çok sağol canım Evet canım bende öyle yaptım koyu olunca biraz aklım karıştı o halde yarın kesin koyulaşır
Ben mesela günde 2 defa aynı saatlerde yapardım hep. Sabah böyleydi benimde akşam birden pik olmuştu. Ertrsi gün öğleden sonraya kadar sürmüştü pikim sonra çatlamıştı.
 
Sen dedin ya profilini değiştir olumsuzluğu simgeliyor çekiyor diye… dünden beri ne yapabilirim ne yapabilirim düşünüyorum. Düşünürken bugün velimin birinin whatsap durumunu gördüm. Allahım o durumu görünce o kadar çok etkilendim ki ne kadar anlamlı ne kadar derin. Aşık oldum o söze. Buraya da bırakıyorum okuyan herkesin yüreğine ferahlık versin Rabbim.
Biz belki yaprağını istiyoruz, ama bilmiyoruz ki Rabbim bize belki bahçesini hazırlıyor.
Gerçekten çok etkilendim çok.
Çok hoşuma gitti… A Afratafrac
Kankam sen de çok demiştin profilini değiştir diye bak nasıl güzel olmadı mı tam oldu Papatyamaviss
 

Eklentiler

  • IMG_5995.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…