- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Yaa teşekkür ederiim herkes tez vakitte kavuşur inşallahAyyyy hadi inşallah ilk gebelerden biri de sen olGebelik olmaz ise de asla olumsuzluğa umutsuzluğa kapılmıyoruz.Bazen gerçekten nedeni olmuyor sağlıklı da olunsa o ay nasip değilse olmuyor. Umarım en hayırlı vakitte güzel haberi alırsınız eşinle
Yaaa o senin gözlerinin güzelliği.Ya A Afratafrac sen ne pozitif insansın maşallahbu grup hamile kalacaksa senin enerjinin payı çok büyük bak
Bebiş haberini alana kadar içmeye devam yazmışlardı guruba.Bu arada doktor inofolic combi hp verdi onu kullanıyorum ilk defa yumurtlama olduktan sonra içmeye devam ediyor muyuz bilgisi olan var mı?
Sat 16 haziran bat 8 temmuzSat ve Bat tarihini söylersen ekleyim canım
Sat 14 Haziran Bat 11 Temmuz Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum Temmuz için gebe kalmaya çalışmalara başlicam çakşır kökü suyu içicem vitamin kullanıyorum 1 ilişki 1 boş geçerek denicem bakalım inşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik olur bundan sonraSelam kızlar,
Temmuz ve Ağustos ayları için gebelik planlayan varsa isimlerini bu başlığa yazdırabilir. Şimdiden herkes için hayırlı olsun
Kızlar isimlerinizi yazdırırken beni etiketlemeyi unutmayın. Mesajlarınız gözümden kaçabilir. Ya da özelden de mesaj atabilirsiniz.
Güncel SAT ve BAT tarihlerinizi de eklemeyi unutmayınız isimlerinizi yazdırırken.
Hamilelik İçin Önemli Notlar :
- Öncelikle tüm anne adayları olabildiğince stresten uzak dursun. Hatta meditasyon yapın her gün 10 dk. Zihninizi rahatlatın. Karnınızı sevin, bebeğinizin 9 ay evi orası olacak. Olumsuz asla düşünmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın. Her gün karnınızda sanki o varmış gibi düşünün, bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünü, karnınızdaki ilk tekmesini hayal edin. Pozitif olumlama yapın. Evrene pozitif enerji göndereceğiz sadece. Bir şey zaten olmuş gibi davranırsak o şeyin olma hızı çok çabuk gerçekleşiyor unutmayın.
- Hergün bir şekilde egzersiz yapın, ille cardio yapmaya gerek yok. Yarım saat yürümek bile tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir.
- Abur cubur yemeyi bırakın, vücudunuza olabildiğince sağlıklı gıdalar sokun. Mümkünse sigara içen güzellerim sigarayı bırakın. Hatta eşinize bıraktırın. Sigara sperm kalitesini etkileyebiliyor.
- Vitamin takviyesi alın mutlaka, D vitamini, Omega 3, B12 gibi. Doktorum bana "İnositol" de kullandırıyor kaliteli yumurtlama için. Doktorunuza danışıp alın izin verirse.
- İlişkiden sonra hemen kalkmayın mümkünse bir 20-30 dk kalça altına yastık koyarak bekleyin.
- İlişkiden sonra hemen duş almayın. En az 3 saat sonra alın çok almanız gerekiyorsa. (Her gün yumurtlamıyoruz ayda 1 gün olan bir şey ve biraz geç duş almakta sıkıntı olmaz) Gerekirse ertesi gün alın.
- Genelde doktorlar 1 dolu 1 boş ilişki öneriyorlar yumurtlama dönemi sürecinde. Ancak siz her gün de çalışma yapabilirsiniz durumunuz el veriyorsa.
- Ovulasyon testi ile takip ediyorsanız pik gördükten sonra 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam edin. Bazı kadınlarda pikten sonra hemen çatlama olmayabiliyor.
ANNE ADAYI SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi) DURUM/ Renklibiri00 - - Merveeee57 21 Mayıs 18 Haziran Nurse9535 28 Mayıs 24 Haziran aynuray_ 30 Mayıs 24 Haziran bhykrttl 29 Mayıs 25 Haziran Pkolu_anneadayi 31 Mayıs - eylem91 2 Haziran 27 Haziran Numerus clauses 1 Haziran 29 Haziran fiyonaprensesolan 30 Mayıs 30 Haziran Mervesavas28 3 Haziran 1 Temmuz Doga 4 Haziran 1 Temmuz Belisimm 2 Haziran 2 Temmuz canancan11 3 Haziran 2 Temmuz aynurland 3 Haziran 2 Temmuz sev9 2 Haziran 3 Temmuz gunaygul 4 Haziran 3 Temmuz difembahyaa 8 Haziran 3 Temmuz zuzu3838 3 Haziran 3 Temmuz bliiss 6 Haziran 3 Temmuz simurgggg 7 Haziran 4 Temmuz Cancanyus 5 Haziran 4 Temmuz melisaa93 3 Haziran 5 Temmuz babytoys 7 Haziran 6 Temmuz dream2311 8 Haziran 6 Temmuz ozuge 5 Haziran 7 Temmuz gunes050 2 Haziran 7 Temmuz Boldi 11 Haziran 7 Temmuz fnd_50 5 Haziran - Tikabasa 8 Haziran 8 Temmuz sundy94 10 Haziran 8 Temmuz halles 16 Haziran 8 Temmuz YILDIS 12 Haziran 10 temmuz IADK 13 Haziran 10 Temmuz Afratafrac 21 Haziran 19 Temmuz
Ekledim kuzum. Hayırlı gelsin inşallah. Umarım tekrar kayıp yaşamazsınSat 14 Haziran Bat 11 Temmuz Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum Temmuz için gebe kalmaya çalışmalara başlicam çakşır kökü suyu içicem vitamin kullanıyorum 1 ilişki 1 boş geçerek denicem bakalım inşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik olur bundan sonra
Bebişim seni ekledim ama senin Bat çok yakınmış 4 gün sonra
Hayırlı gelsin bu topik inşallah, ekliyorum bebiş. HEnüz pik olmamış. Tam eşit renkte değiller, anca sıvı alımına dikkat ediyorsun demi testleri yaparken? en az 2 saat idrar tutulacak ve sıvı alınmayacak.Kızlar merhaba benimde aranıza alabilirsinizdilerim hepimiz o güzel haberi alırız benim sat 03.06 bat:29.06nsuan ovulasyon takip ediyorum ve size danışmak istiyorum. Bel ağrım ve akıntım var sizce bu gün değerlendirilmeli mi yumurtlama olmuşmu?
Bir de eli kulağında duruyor pik için. Yarın olur zannediyorum ki. Ancak doktorumun dediği gibi sen 1 dolu 1 boş her ne olursa olsun 1 hafta dene bu günlerde. Kalça altına da yastık koyup bekleyebilirsen yarım saat bekle öyle.Kızlar merhaba benimde aranıza alabilirsinizdilerim hepimiz o güzel haberi alırız benim sat 03.06 bat:29.06nsuan ovulasyon takip ediyorum ve size danışmak istiyorum. Bel ağrım ve akıntım var sizce bu gün değerlendirilmeli mi yumurtlama olmuşmu?
Bugün negatifim afrataframmmm maaleseff …. Adet olacak gibi de tüm belirtilerim mevcutBebişim seni ekledim ama senin Bat çok yakınmış 4 gün sonra
Test yapmadıysan yap bence varsa çıkabilir gebelik.bugün
İnşallah cnmEkledim kuzum. Hayırlı gelsin inşallah. Umarım tekrar kayıp yaşamazsınÇakşır kökü suyunu ben de duydum kullanıp hamile kalan çok var. İnşallah faydasını görürsün.
O zaman inşallah kırmızılar gelmiş. Tam bat günü çook hafif silik çizgi ile öğrenen oldu burada kaç kişi. Bat gününe kadar varsa test tekrarBugün negatifim afrataframmmm maaleseff …. Adet olacak gibi de tüm belirtilerim mevcut
Son 2 aydır dediğin gibiydi canım ama Birçok arkadaşta yumurtlama gördüğün anda hergün diyor..Bir de eli kulağında duruyor pik için. Yarın olur zannediyorum ki. Ancak doktorumun dediği gibi sen 1 dolu 1 boş her ne olursa olsun 1 hafta dene bu günlerde. Kalça altına da yastık koyup bekleyebilirsen yarım saat bekle öyle.
Ben mesela günde 2 defa aynı saatlerde yapardım hep. Sabah böyleydi benimde akşam birden pik olmuştu. Ertrsi gün öğleden sonraya kadar sürmüştü pikim sonra çatlamıştı.Çok sağol canım Evet canım bende öyle yaptım koyu olunca biraz aklım karıştı o halde yarın kesin koyulaşır
Yani mümkünse sizin için bir sorun olmaz tabi. Daha çok şans olur.Son 2 aydır dediğin gibiydi canım ama Birçok arkadaşta yumurtlama gördüğün anda hergün diyor..