- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.481
Ne diyorsun wıy anasınıÖnceki hamileliğimde 10. Gunde hiç çizgi gözükmeyen laboquick ultra erken gebelik testiydi :) daha 4 gün var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyorsun wıy anasınıÖnceki hamileliğimde 10. Gunde hiç çizgi gözükmeyen laboquick ultra erken gebelik testiydi :) daha 4 gün var![]()
Bendende bi negatif kuzum 8 dpoÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93
melegim can
fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi @tweeetyyy A Afratafrac
Merve3553
Karusel
golden-snitch
The Little Mermaid @bitkin96 @IADK @ozgeeeee1
Sağol kuzumHayırlısı olsun canım belki eylülde gelmek istiyordur üzülme
Senin çatlama günün kesin mi belki de geç çatladı. 2 gün sonra tekrar dene.
Bi de testinin hassasiyeti freely kadar değilmiş galiba öyle yazmışlar. Hemen moralini bozma![]()
Çok şükür canım hemde çok sükürBebişimin kankası geliyorŞükür bu günümüze
![]()
Sonuncu fotoda gene çizgi gördüm gibi oldu yaBendende bi negatif kuzum 8 dpoateşim de 0.1 derece yükseldi sadece
Ateşin güzel gidiyor sıkıntı yapma kuzum zaten pek nadir 8 de yakalaman belki bu 12. Günde çıkacak bilemezsin ki ne zaman döllendi balımBendende bi negatif kuzum 8 dpoateşim de 0.1 derece yükseldi sadece
Sonuncu fotoda gene çizgi gördüm gibi oldu yaama 8. Gün çok erken zaten kuzum. Kızaracak kızaracak inşallah ya
![]()
Yok kuzum umudumu kaybetmiyorum zaten kızarsın artık bekle bekle sabır kalmadıSonuncu fotoda gene çizgi gördüm gibi oldu yaama 8. Gün çok erken zaten kuzum. Kızaracak kızaracak inşallah ya
![]()
Umudumuzu kaybetmeyelim yarın çıkar inşallahÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93
melegim can
Merve3553
Karusel
golden-snitch
Yaaa nasıl güzel duruyor orda pembiş pembiş maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabi orası da var kuzum teselli oluyor işte o bana gün geçtikçe test yapmaya da korkar oldum çıkmıcak diyeAteşin güzel gidiyor sıkıntı yapma kuzum zaten pek nadir 8 de yakalaman belki bu 12. Günde çıkacak bilemezsin ki ne zaman döllendi balım
Bunların ikisinde de çizgi görüyorumBendende bi negatif kuzum 8 dpoateşim de 0.1 derece yükseldi sadece
Amin kuzum sanada rabbim saglıklı bir hamilelik nasip etsin inşallahYaaa nasıl güzel duruyor orda pembiş pembiş maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Hadi ben size birşey itiraf edimTabi orası da var kuzum teselli oluyor işte o bana gün geçtikçe test yapmaya da korkar oldum çıkmıcak diye
Belki pozitife döner kuzum daha erken ve bu ay olmasa bile elbet bir gün olucak o yüzden moral bozmuyoruzÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93
melegim can
Merve3553
Karusel
golden-snitch
Bi kaç gün bekle canım belli olmaz ne olacağıÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93
melegim can
Merve3553
Karusel
golden-snitch
İnşallah canımNe diyorsun wıy anasınıkeşke öyle şeyler benim de başıma gelse
![]()
Çatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93
melegim can
Merve3553
Karusel
golden-snitch
Yaaaa ciddi misinHadi ben size birşey itiraf edimben 7. Gün başladım test yapmaya 9. Güne kadar bembeyaz gördüm kendi çizgisi bile yoktu. Amaa bak 10. Gün pat diye anneeee ben burdayım dedi minnoşum
![]()
Tatlım dün msjmi görmedin galiba cvp vermedin bana ama olsun hamisligine veriyorumÇok şükür canım hemde çok sükür![]()
Minnoşuna koca bi MaşallahHadi ben size birşey itiraf edimben 7. Gün başladım test yapmaya 9. Güne kadar bembeyaz gördüm kendi çizgisi bile yoktu. Amaa bak 10. Gün pat diye anneeee ben burdayım dedi minnoşum
![]()