• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

• IMG_3663.webp
    IMG_3663.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_3705.webp
    IMG_3705.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3694.webp
    IMG_3694.webp
    42 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlısı olsun canım belki eylülde gelmek istiyordur üzülme🙏
Senin çatlama günün kesin mi belki de geç çatladı. 2 gün sonra tekrar dene.
Bi de testinin hassasiyeti freely kadar değilmiş galiba öyle yazmışlar. Hemen moralini bozma🌸
Sağol kuzum 🙏 moralimi bozmamaya enerciiiiimizii kaçırmamaya gayret ediyorum ♥️ Çatlama gününden eminim canım.. hem ağrı hissetmiştim hem testle de onaylamıştım. Artık laboquik göstermiyordur inşallah diye ümit ediyorum 🤗🤗

Tabi orası da var kuzum teselli oluyor işte o bana gün geçtikçe test yapmaya da korkar oldum çıkmıcak diye
Hadi ben size birşey itiraf edim 😂😂😂 ben 7. Gün başladım test yapmaya 9. Güne kadar bembeyaz gördüm kendi çizgisi bile yoktu. Amaa bak 10. Gün pat diye anneeee ben burdayım dedi minnoşum 💗💗💗💗

Hadi ben size birşey itiraf edim 😂😂😂 ben 7. Gün başladım test yapmaya 9. Güne kadar bembeyaz gördüm kendi çizgisi bile yoktu. Amaa bak 10. Gün pat diye anneeee ben burdayım dedi minnoşum 💗💗💗💗
Yaaaa ciddi misin 🥰 sağlıkla gelsin minnoşumuz 🥰 hadi bakalım kaldı şurda 2 gün akşam eşim hiç ümidim yok bu aydan dedi neden sıkı çalıştık neden dedim bilmem içime öyle doğuyor dedi pes ediyor yavaş yavaş eşim olmıcak diye rabbim nasip etsin bu ay inşallah 😢🙏

Minnoşuna koca bi Maşallah 🧿🧿🧿🧿 Ben şimdi şöyle hesaplara girdim 😅 ben 17si akşama doğru çatladım. Akşam değerlendirdik.. O Gece veya 18i sabaha karşı döllendiysem, belki hala umudum vardır. Belki daha 9. Günün içindeyimdir ve henüz hcg'em salgılanmamıştır. Yarına anca salgılanacaktır. fnd_50 fnd_50 melisaa93 melisaa93

Back
X