- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.141
Oyyy yerim ben onun merhaba diyişiniMeyaba teyzeleriimm diyor sanki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy yerim ben onun merhaba diyişiniMeyaba teyzeleriimm diyor sanki
![]()
4 gune boyle silik cok normal ayni testten al kendini bosa strese sokma sonra koyulasmayi takip edeceksen bebegim4 gün var kuzum![]()
maşallah canım bize de dua et belirtin olmuşmuyduKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50savascii
melisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96
Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma veri
Evet kuzum öyle yapıcam inşallah4 gune boyle silik cok normal ayni testten al kendini bosa strese sokma sonra koyulasmayi takip edeceksen bebegim
Amiiiin bebeğim aminBelirti hissetmem beni dahada mahvetti İnşallah vardır ümidim yok gibi amaAllah'ın kapsindaym hep ellerim açık bende iki haftadır hacet namazı kılıyorum 4 rekatlik agliyarak yapvariyorum Allah'a hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin evimize mucizesini göndersin Rabbim
![]()
Etmezmiyim canım hep ediyorum. Evet oldu çatlamanın 7. Günü sag kasıgım çok kötü agrıdı bacagım çekildi resmen geçmese aglardım. 8. Günü sabah hemen gögüslerim agrıdı uçları sürekli karıncalandı. Grip oldum dudagımda uçuk çıktı bu kadar galibaMaşallah canım b
maşallah canım bize de dua et belirtin olmuşmuydu
Ay maşaAllah maşaAllahKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50savascii
Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Şükürler olsun bugünü gösteren rabbimeKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50savascii
Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Serdar Tezcan önünde düğme iliklerÖnceden öncedennn söylenirim ben evde dura dura kilo aldım, göbeğim çıktı, iyice şiştim diye garibanım hemen inanıradet dönemleri de yalandan bir ped takarım regl oldum der 1 hafta tatil yaparım
böyle böylee 5 Ayı devirdim mi tamamdır ahahahs
Çok beklettiAy maşaAllah maşaAllahnasılsa belli edermiş kendini nazlı bebek
sen nerelerdesin biz seni ne kadar bekledik
![]()
Amiiin bebeğim İnşAllah geliriz arkandanÇok bekletti
Demi teyzesi saglıkla gelsin inşallah minnoşum. Arkamdan hemen bekliyorum sizleri pozitif görecez inşallah balım![]()
Benim de çatlamaya göre yaklaştı 7.gün. Bekliyorum meraklaEtmezmiyim canım hep ediyorum. Evet oldu çatlamanın 7. Günü sag kasıgım çok kötü agrıdı bacagım çekildi resmen geçmese aglardım. 8. Günü sabah hemen gögüslerim agrıdı uçları sürekli karıncalandı. Grip oldum dudagımda uçuk çıktı bu kadar galiba![]()
Öyle oldu demi kuzum şükürler olsun yaaa. Agzım kulaklarımda gözlerim dolu şaşkın ördege döndüm bitanem. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Dilegim herkes saglıkla hamile kalsın çok bekletmesinler annelerini. Geçen sene bu ay yine hamile kalmıştım. Allahım o kadar büyük ki aynı ayda yerini doldurdu bunu hep hissetmiştim ama ranbim geri verdi çok şükür saglıkla büyüsün inşallah aşkımŞükürler olsun bugünü gösteren rabbimeönceki bebeklerimize hamile kaldığımız ayda ikimizde yine hamileyiz
rabbim kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride göstersin inşallah
![]()
Ahahahs bak bu dediklerimi yapabilirsem kendimi ödüllendircemSerdar Tezcan önünde düğme ilikler![]()
Ayyyy çok şükür baya geride kaldım ama test falan ogrendın mi çok mutlu oldum yaa AllahımKızzzz vallahi var gibi mucizem geliyor![]()