• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Maşallah canım b
Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 savascii savascii melisaa93 melisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 Devakus Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma veri
maşallah canım bize de dua et belirtin olmuşmuydu

Belirti hissetmem beni dahada mahvetti İnşallah vardır ümidim yok gibi ama 😭🤲🏼 Allah'ın kapsindaym hep ellerim açık bende iki haftadır hacet namazı kılıyorum 4 rekatlik agliyarak yapvariyorum Allah'a hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin evimize mucizesini göndersin Rabbim 🤲🏼😪
Amiiiin bebeğim amin🤲🏻 Rabbim İnşAllah dualarımızı kabul eder en güzel şekilde yavrularımızı bize nasip eder🤲🏻

Maşallah canım b

maşallah canım bize de dua et belirtin olmuşmuydu
Etmezmiyim canım hep ediyorum. Evet oldu çatlamanın 7. Günü sag kasıgım çok kötü agrıdı bacagım çekildi resmen geçmese aglardım. 8. Günü sabah hemen gögüslerim agrıdı uçları sürekli karıncalandı. Grip oldum dudagımda uçuk çıktı bu kadar galiba 😍😍😍😍

Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 savascii savascii melisaa93 melisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 Devakus Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Ay maşaAllah maşaAllah 😍🧿 nasılsa belli edermiş kendini nazlı bebek 😍 sen nerelerdesin biz seni ne kadar bekledik 🥰

Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 savascii savascii melisaa93 melisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 Devakus Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Şükürler olsun bugünü gösteren rabbime 😍🤲 önceki bebeklerimize hamile kaldığımız ayda ikimizde yine hamileyiz 😍😍😍 rabbim kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride göstersin inşallah 🤲

Ay maşaAllah maşaAllah 😍🧿 nasılsa belli edermiş kendini nazlı bebek 😍 sen nerelerdesin biz seni ne kadar bekledik 🥰
Çok bekletti
Demi teyzesi saglıkla gelsin inşallah minnoşum. Arkamdan hemen bekliyorum sizleri pozitif görecez inşallah balım 💗💗💗

Etmezmiyim canım hep ediyorum. Evet oldu çatlamanın 7. Günü sag kasıgım çok kötü agrıdı bacagım çekildi resmen geçmese aglardım. 8. Günü sabah hemen gögüslerim agrıdı uçları sürekli karıncalandı. Grip oldum dudagımda uçuk çıktı bu kadar galiba 😍😍😍😍
Benim de çatlamaya göre yaklaştı 7.gün. Bekliyorum merakla😃 Umut arıyor insan işte.

Şükürler olsun bugünü gösteren rabbime 😍🤲 önceki bebeklerimize hamile kaldığımız ayda ikimizde yine hamileyiz 😍😍😍 rabbim kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride göstersin inşallah 🤲
Öyle oldu demi kuzum şükürler olsun yaaa. Agzım kulaklarımda gözlerim dolu şaşkın ördege döndüm bitanem. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Dilegim herkes saglıkla hamile kalsın çok bekletmesinler annelerini. Geçen sene bu ay yine hamile kalmıştım. Allahım o kadar büyük ki aynı ayda yerini doldurdu bunu hep hissetmiştim ama ranbim geri verdi çok şükür saglıkla büyüsün inşallah aşkım 💙💙💙💙💙

Kızlaaaar :KK31:Sadece dün pik gördüm bugün böyle hiç çizgi yok. Azar azarr silinmesi gerekmez miydi. Yoksa bu normal mi ? Yumurta çatladı oldu bitti mi yani herşey ? 1 saat önce su içmiştim onlarmı etkiledi ki. Testi yeniden mi yapsam ???

Eklentiler

• 20230826_163137.webp
    20230826_163137.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba LÜTFENN bilenler dönüş yapsın, bat a 7 gün var ama dayanamıyorum acaba hamile miyim diye sürekli test yapmak istiyorum. Sizce yapsam çıkar mı elimde prodoctor erken gebelik testi var. Sizin en erken ne zaman testte belli olmuştu???

melegim can melegim can demin etiketine verdiğim cevapta bi roman şarkısından söz de yazmıştım. Ama sevinince zıplamaya ordan oraya giden tiplerden olduğum için. Yoksa dalga geçmedim yani. Öyle mi anladın acaba? Emoji bile koymayınca yazımı düzenledim ben de😬 Bugün alıngan günümde olabilirim.

Back
X