2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gez canım tadını çıkar güne benimle mutlu başlamana çok sevindim senin haberinlde havalara uçarız inşallah kuzum.
Ogluşunun dedigi olcak inanıyorum

Bencede bekletme bak ben 10. Gün yaptım seninde ilk yumurtaya göre 10. Gün aşkım.ilk yükselen ateşten saymaya başla buralar çok karışacak
Çarşı karışıyoooor hanımlar sular ısındıııııı, herkes pozisyonunu allsınnn ne kadar bebiş varsa buraya geleceekk göbüşlerimiz dolacaakk enerciiiiiiiiiiiii

Çarşı karışıyoooor hanımlar sular ısındıııııı, herkes pozisyonunu allsınnn ne kadar bebiş varsa buraya geleceekk göbüşlerimiz dolacaakk enerciiiiiiiiiiiii
Aminnnn aminnn canım benim. Pazartesi test yapma kervanında bende varım yarına testim yok 1 saat gezdim çevrede nöbetçi eczanele gıran girmiş eşimlede gitmek istemiyorum tam kesinleşmeden söylemicem. Pazartesi 3 de gidiyor 4 de yaparım test inşallah

Kızzz ben anlamadım şimdi bebiş mi varrr

Aşkım senin ilk yumurtaya göre mi 10. Günün. Sende de iki tane oldu yaaaa
Benim ilk yumurtada ateş yükselmedi kuzum onu baz almıyırum çatlayınca yükselen ateşi baz alıyorum o boş çıktı büyük ihtimal. Zaten ikinci yumurtamın çok kalteli oldugunu anlamıştım birde tosuncuk olmuştu bence çünkü gittigimde 17mm dedi 5 gün sonra çatladı agrıdan anlamıştık

Hadi görelim seni bugün özellikle senin için dua edicem İnşAllah
Evet kızlar günü gelene duaları yoğun bir şekilde gönderelim, okuyup üfleyelim, suya okuyup onu mu içsem, şekere pirince mi okuyup yesem, sınava giriyo gibiyim Allah utandırmasın.. melisaa93 fnd_50 Merve3553 hepimize bol bol dua ediyorum. Topikteki tüm kızlara da ediyorum tabiki. Birbirimize ettiğimiz dualar yerini bulacak eminki

evet dimi bende onu düşünüyrm testi boşa harcamim ben ozaman ayy ama beklemek çok zor bide diyorumki kan mı versem çıkarmıki kanda :):)
Canım kan işine girersen her ay delik deşik oluyorsun. Bir kaç gün daha sabredip, önce idrarda görüp kan vermek daha mantıklı geliyor bana ama sen bilirsin.

Canım ben ne regl oldum ne de hamileyim bekliyorum öyle. Regl olmam gereken gün test yaptim negatif. Dün sabah yine yaptim negatif ama adet te olmadım hala. Bugün gecikmenin 5.günü olsa idrarda çıkardı şimdiye. Ama yumurtlama günümü bilmediğim için ve adet doğum düzensiz olduğu için bilmiyorum bekliyorum şu an da sanırım adet olurum 8 ay oldu hamile kalamadim

AA eczane olmamasına çok şaşırdım ya. Demek ki ilden ile fark ediyor kuzum. Tamam pazartesi koyu bir çizgi görelim bakalım, nasıl oluyormuş biz de öğrenelim ilk kez koyulaşma görüyor gibi heyecanlı bir bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…