- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.061
Gez canım tadını çıkar güne benimle mutlu başlamana çok sevindim senin haberinlde havalara uçarız inşallah kuzum.Uzun zamandır dışarı çıkmıyorduk bunaldık evde. Eşimin işi yoğun. Bugün çıktık sonunda. Önce güzel bir kahvaltıya gittik sonra Antalya’ya geldik oğlumla sinemaya girdik şimdiiçim kıpır kıpır güne güzel başladım melegim can senin haberinle
Çatlama sürecindesinKızlarrr ovu testim bugün silikleşmiş yumurtam catlamış mı oluyor yoksa catlıcak mı
Bugün önemli günKızlarrr ovu testim bugün silikleşmiş yumurtam catlamış mı oluyor yoksa catlıcak mı
Daha önce hiç 37 görmedim diyorsun amaHahahhaha ağzımız durmuyor ki sayfa sayfa konuşuyoruz umarım sonu da güzel biter tablonun çünkü benim hep yüksek gidip birden düşüyor
Ayyy çok heycanlıymış ya böyle takip etmek saha önce neden denemediysemÇatlama sürecindesin
Çarşı karışıyoooor hanımlarBencede bekletme bak ben 10. Gün yaptım seninde ilk yumurtaya göre 10. Gün aşkım.ilk yükselen ateşten saymaya başlaburalar çok karışacak
evet sabredim en iyisi ben napim ama zamanda geçmiyoki:)Canım 2 gün daha sabret garanti olsun
Ahahahahhaha olabilirBir de oğlumuz olsa iyice fena oluruz
Aminnnn aminnn canım benim. Pazartesi test yapma kervanında bende varım yarına testim yok 1 saat gezdim çevrede nöbetçi eczanele gıran girmiş eşimlede gitmek istemiyorum tam kesinleşmeden söylemicem. Pazartesi 3 de gidiyor 4 de yaparım test inşallahÇarşı karışıyoooor hanımlarsular ısındıııııı, herkes pozisyonunu allsınnn ne kadar bebiş varsa buraya geleceekk göbüşlerimiz dolacaakk enerciiiiiiiiiiiii
Peki yarın tekrardan ovu testi yapmama gerek varmıÇatlama sürecindesin
Kızzz ben anlamadım şimdi bebiş mi varrrAminnnn aminnn canım benim. Pazartesi test yapma kervanında bende varım yarına testim yok 1 saat gezdim çevrede nöbetçi eczanele gıran girmiş eşimlede gitmek istemiyorum tam kesinleşmeden söylemicem. Pazartesi 3 de gidiyor 4 de yaparım test inşallah
Benim ilk yumurtada ateş yükselmedi kuzum onu baz almıyırum çatlayınca yükselen ateşi baz alıyorum o boş çıktı büyük ihtimal. Zaten ikinci yumurtamın çok kalteli oldugunu anlamıştım birde tosuncuk olmuştu bence çünkü gittigimde 17mm dedi 5 gün sonra çatladı agrıdan anlamıştıkAşkım senin ilk yumurtaya göre mi 10. Günün. Sende de iki tane oldu yaaaa
Kızzzz vallahi var gibi mucizem geliyorKızzz ben anlamadım şimdi bebiş mi varrr
Evet kızlar günü gelene duaları yoğun bir şekilde gönderelim, okuyup üfleyelim, suya okuyup onu mu içsem, şekere pirince mi okuyup yesem, sınava giriyo gibiyimHadi görelim senibugün özellikle senin için dua edicem İnşAllah
Çatlamış kuzum. Değerlendirin mutlaka çok geçe kalmadan taze tazeKızlarrr ovu testim bugün silikleşmiş yumurtam catlamış mı oluyor yoksa catlıcak mı
Canım kan işine girersen her ay delik deşik oluyorsun. Bir kaç gün daha sabredip, önce idrarda görüp kan vermek daha mantıklı geliyor bana ama sen bilirsin.evet dimi bende onu düşünüyrm testi boşa harcamim ben ozaman ayy ama beklemek çok zor bide diyorumki kan mı versem çıkarmıki kanda :):)
Canım ben ne regl oldum ne de hamileyim bekliyorum öyle. Regl olmam gereken gün test yaptim negatif. Dün sabah yine yaptim negatif ama adet te olmadım hala. Bugün gecikmenin 5.günü olsa idrarda çıkardı şimdiye. Ama yumurtlama günümü bilmediğim için ve adet doğum düzensiz olduğu için bilmiyorum bekliyorum şu an da sanırım adet olurum 8 ay oldu hamile kalamadimKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit H herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
AA eczane olmamasına çok şaşırdım ya. Demek ki ilden ile fark ediyor kuzum. Tamam pazartesi koyu bir çizgi görelim bakalım, nasıl oluyormuş biz de öğrenelimAminnnn aminnn canım benim. Pazartesi test yapma kervanında bende varım yarına testim yok 1 saat gezdim çevrede nöbetçi eczanele gıran girmiş eşimlede gitmek istemiyorum tam kesinleşmeden söylemicem. Pazartesi 3 de gidiyor 4 de yaparım test inşallah
peki kanda 1 haftalık çıkarmıki 1 kerelikde olsa denesemmiki :)öle çıkan oldumuki burda hiç bilginiz varmıCanım kan işine girersen her ay delik deşik oluyorsun. Bir kaç gün daha sabredip, önce idrarda görüp kan vermek daha mantıklı geliyor bana ama sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?