- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.081
Ateş ölçüyor musun o daha da heyecanlıAyyy çok heycanlıymış ya böyle takip etmek saha önce neden denemediysem
Ay yaşlanıcam resmenAminnnn aminnn canım benim. Pazartesi test yapma kervanında bende varım yarına testim yok 1 saat gezdim çevrede nöbetçi eczanele gıran girmiş eşimlede gitmek istemiyorum tam kesinleşmeden söylemicem. Pazartesi 3 de gidiyor 4 de yaparım test inşallah
Bencede
Yok canım onu hiç denemedim inşallah da deneme fırsatım da olmaz bu aydan sonraAteş ölçüyor musun o daha da heyecanlı
Yok artık silindiğini gördünPeki yarın tekrardan ovu testi yapmama gerek varmı
AhahahahEvet kızlar günü gelene duaları yoğun bir şekilde gönderelim, okuyup üfleyelim, suya okuyup onu mu içsem, şekere pirince mi okuyup yesem, sınava giriyo gibiyimAllah utandırmasın.. melisaa93 @fnd_50 Merve3553 hepimize bol bol dua ediyorum. Topikteki tüm kızlara da ediyorum tabiki. Birbirimize ettiğimiz dualar yerini bulacak eminki
Çıkmaz tabikipeki kanda 1 haftalık çıkarmıki 1 kerelikde olsa denesemmiki :)öle çıkan oldumuki burda hiç bilginiz varmı
Bende öyle görüyorum ama tabi tatmin etmiyorİnceden bir sızı var gibi aşkım
Amiiiinn. 1 kere kendi başıma kullanmıştımİnşallah allahım en kısa zamanda nasip eder kuzum. Klomen femara kullandın mı hiç canım
Allahım duy sesimiziEvet kızlar günü gelene duaları yoğun bir şekilde gönderelim, okuyup üfleyelim, suya okuyup onu mu içsem, şekere pirince mi okuyup yesem, sınava giriyo gibiyimAllah utandırmasın.. melisaa93 @fnd_50 Merve3553 hepimize bol bol dua ediyorum. Topikteki tüm kızlara da ediyorum tabiki. Birbirimize ettiğimiz dualar yerini bulacak eminki
Sat 26 ağustos bat 25 Eylül balımKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicekZumruduanka96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Kırmızılar geldııı
Yaaaaa maşallahhhh ayyyBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
9 gün cok erken. Varsa bile görünmeyebilir. Son ilişkinin üzerinden en az 10 gün geçince denemelisin.Bir kez daha sormuştum yumurtlama haftam geçti takip etmiyorum testle evde misafirlerim vardı şuan musaitim. Bat 9 gün var denesemmi tekrar geç yumurtlamış olma ihtimali de var dimi belki şansa öyle tutar
Değerlendir canım ne kaybedersinBir kez daha sormuştum yumurtlama haftam geçti takip etmiyorum testle evde misafirlerim vardı şuan musaitim. Bat 9 gün var denesemmi tekrar geç yumurtlamış olma ihtimali de var dimi belki şansa öyle tutar
Benim daha adet gunume var. Bir degisiklik olunca yazacagim zatenKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicekZumruduanka96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?