- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.221
Yap o zaman mutlaka, gebelik de olabilir o zamanTesti geçen ay yaptımbu aydan umutlu değilim diye henüz yapmadım ama belki dediğin gibi geçen ayın hormon vs ilaçlarından kaydı günü.. 2-3 gün daha geçsin gelmezse bı test patlatirim
Biz seninle aynı anda vercez nasipse. İkimizin de aynı gün çatladı diye hatırlıyorum
Evet normal kaset test, ben de beta düşük olduğu için belki böyle çıkmıştır diye düşündüm ama saat 11 gibi yani yaptıktan 2 saat sonra falan bakınca da hiç bişey yoktu çizgi falan, sen de yapsana yarın sabah ilk idrarlaBu düz normal kaset test değil mi? Bende de bi tane var da bundan daha önce hiç yapmadım, bunların erken i oluyor mu bilmiyorum. Gebelik ihtimalim çok düşük ama dürtüyorlar beni yap diye:) tabi adetim biraz yaklaşsın öyle.
Betan daha çok düşük olduğu için belki böyle çıkmıştır. 10 dk dan sonra bakmamışsın belki de 15.dk da görülmeye başladı çizgi.
Nasıl yani sonradan yok mu oldu?Evet normal kaset test, ben de beta düşük olduğu için belki böyle çıkmıştır diye düşündüm ama saat 11 gibi yani yaptıktan 2 saat sonra falan bakınca da hiç bişey yoktu çizgi falan, sen de yapsana yarın sabah ilk idrarla
kızlarr ben daha adet olmadım, test de yapmadım, adet olmazsam sabah eşim işe gittikden sonra alıp bi test yapıcam
Canım enfeksiyon kapmış olabilir mi?Kızlar benim bir derdim var kanamanın üstünden 13 gün geçti ben iç çamaşırım temiz duramıyorum bir alıntı geliyo ama nasıl anlatsam böyle beyaz renk sümük gibi fazla akışkanda değil ama temiz iç çamaşırım kalmadı nerdeyse o kadar fazla geliyo
Ama hiç yanma kaşımtım da yok ağrı yok anlayamadım ya ofCanım enfeksiyon kapmış olabilir mi?
Ayy hadi inşallah güzel haberler olsunkızlarr ben daha adet olmadım, test de yapmadım, adet olmazsam sabah eşim işe gittikden sonra alıp bi test yapıcam
Kuzum sen bir doktora mı görünsen acaba. Belliki çok rahatsız ediyor seniKızlar benim bir derdim var kanamanın üstünden 13 gün geçti ben iç çamaşırım temiz duramıyorum bir alıntı geliyo ama nasıl anlatsam böyle beyaz renk sümük gibi fazla akışkanda değil ama temiz iç çamaşırım kalmadı nerdeyse o kadar fazla geliyo
Çok ediyo evet çünkü altım hep ıslak bunaldım yaKuzum sen bir doktora mı görünsen acaba. Belliki çok rahatsız ediyor seni
Haklısın, insanı huzursuz eder. Bence doktora git bir görün kafan rahat eder.Çok ediyo evet çünkü altım hep ıslak bunaldım ya
Bi halt yaptıkları yok ki burda da valla ya ama böylede olmuştu geçen ay hamile kaldım ama bu ay kocam korundu geri çekti kendini kafamda acabalar başladı yada geç yumurtluyorum şuan kafamda deli sorular dönüyoHaklısın, insanı huzursuz eder. Bence doktora git bir görün kafan rahat eder.
İn şa Allah bu defa olucak kucağımiza alıcazKızlar bi koyulaşma var belli fakat ne derece tabi..
Kan vermeden bilinmez, dua edin kızlar
Busefer yüzüm gülsün
O acabalar yok mu o acabalarBi halt yaptıkları yok ki burda da valla ya ama böylede olmuştu geçen ay hamile kaldım ama bu ay kocam korundu geri çekti kendini kafamda acabalar başladı yada geç yumurtluyorum şuan kafamda deli sorular dönüyo
O acabalar yok mu o acabalar
Bana da korunun dedı biz de korunmadık hamile kaldım düştü. Doktor hamıle kalırsan da düşer tutunmaz demişti zaten verdikleri ilaçtan ötürü.2 hafta korun ilişki olmasın dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum kanamam yok ağrımda ilk gün sadece oldu gayet iyiyim yarından sonra değerlendirmeyi düşünüyorum zaten 4 gün geçmiş oluyor bazı arkadaşlar 1 gün ile 3 gün beklemişler 2 hafta çok uzun geldi çünkü ilk ay çok önemli şuan tüpler açık rahim temiz tutma ihtimali yüksek
Cnm bn ramazanın 10. Gunu rahım filmi çekıldım, bu ay korunun dedi2 hafta korun ilişki olmasın dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum kanamam yok ağrımda ilk gün sadece oldu gayet iyiyim yarından sonra değerlendirmeyi düşünüyorum zaten 4 gün geçmiş oluyor bazı arkadaşlar 1 gün ile 3 gün beklemişler 2 hafta çok uzun geldi çünkü ilk ay çok önemli şuan tüpler açık rahim temiz tutma ihtimali yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?