- 7 Haziran 2023
- 208
- 278
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.241
Canım Banada doktorum verdi takviye içeriğinde yok yok hem erkek hem kadın için 60 kapsül 1 aylık ismi de pregnacare her&him. Takviye isteyen buna da bakabilir kullanıp hamile kalan var kızlarAyyyy kirklarimiz karışsın inşallah buradaki tüm kızlarlaevet canım o imom omegayi doktorum çok önermişti hatta başka Dr a gittiğimde ne kullanıyorsun dedi bunu dedim nirvanasi zaten o ben başka birsey vermiyim ona devam et demisti
Maşallah. Belirgin koyulaşma var daha ne olsunKızlar bi koyulaşma var belli fakat ne derece tabi..
Kan vermeden bilinmez, dua edin kızlar
Busefer yüzüm gülsün
Ben de pikten 1 gün önceyi değerlendirdim. Çatladığı günü ve çatlamanın ertesi gününü yani dünüd eğerlendirdim. Bugün boş. Yarın eşim işten geç gelmezse yarın da olur sanırım.Evet canım aynı gün çatladıhadi inşallah kusummmm. Bu arada ben ne olur ne olmaz bugün ve salıyı da degerlendirecegim. Akıntı ve agrimdan dolayı çatladı bitti gitti bence ama ne olur ne olmaz cuma cumartesi ok. Bugun ve salı da degerlendirecegim canım. Kurtajdan dolayı akintima guvenemiyorum
Normal her zamanli ıslaklıktan farklı o zaman canım çok rahatsız ediyorsa doktora gözük canım ama belkide yumurtan olgunlaşıyor ondan olmasınÇok ediyo evet çünkü altım hep ıslak bunaldım ya
Yarın dr randevum var kan için yarını beklicem belki direk kese görürüm herşey yolundaysa 5+2 oluyor. Sanırım sende hamilesin sen dr a gitmişmiydinCnm 2000 betadan sonra düşüp kımyasal olanda var,
Test markası farkıda olabılır
Kan vermeden bilemeyz
İnşallah kımyasal olmaz
Cok teşekkür ederim baska test aldım 2. Çizgi baya koyu cıktı içim biraz rahatladıHEr testin beta yı algılaması ve çizgi rengi farklı, bu normal. Bir de her sabah ilk idrar ile yapmak çok önemli. Koyulaşmaya gelecek olursa idrarda da hergünden ziyada 2 günde bir daha net anlarsın canım.
Harika gidiyor bence.. kan vermeden de az cok bilinir bence. Simdilik her sey yolunda gorunuyor canim senin icinKızlar bi koyulaşma var belli fakat ne derece tabi..
Kan vermeden bilinmez, dua edin kızlar
Busefer yüzüm gülsün
Yumurta çatladı demek aslında zaten yumurtlama oluyor canım aynı şey. Yumurtlama olduktan sonra yani yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat aralığında yaşayabiliyor. Eğer usg ile çatladı dediyse ve bugünü değerlendirdiyseniz inşallah tutarKızlar bende bugün USG baktırdım yumurta çatlamış bugün ilişki olmuştu yarın boş mu kalsın onu da değerlendirelim mi burda yumurtlamamı önemli çatlaması mı bilemedim
Belkide ondandır kuzum beklıcem bakalım bı kaç gün olmazsa giderimNormal her zamanli ıslaklıktan farklı o zaman canım çok rahatsız ediyorsa doktora gözük canım ama belkide yumurtan olgunlaşıyor ondan olmasın
Aslında ben yumurtlama öncesi değerlendirmek istiyorum kız bebek için ama ne kadar doğru bilemiyorum buda 5 aydır olmuyor gerçi öncesi de sonrasıda hep yapıyorum gün aşırı amaYumurta çatladı demek aslında zaten yumurtlama oluyor canım aynı şey. Yumurtlama olduktan sonra yani yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat aralığında yaşayabiliyor. Eğer usg ile çatladı dediyse ve bugünü değerlendirdiyseniz inşallah tutarAma garantilemek için yarını da değerlendirebilirsiniz.
Hayırlısı olsun inşallah canım çok sağolasınYok canım çıkarmaz. Ben 15 aydır kullanıyorum. Hiç böyle beklese bile yalancı pozitif çıkarmadı bana. Heveslendirmek istemem ama olma ihtimali var gibi geldi bana. Ama daha çok da erken tabi. Erken gebelikte bile şuan görmen mümkün değil gibi. Umarım vardır kuzum
Hadi bakalım yarın ne olacak ay çok heyecanlıBat ımız aynıymış. Bekliyorum ben de yarınkiyi
Yok yok sonradan yok olmadı, başta yoktu sonradan çizgi çıktı biraz umutlandim acaba beta düşük ondan mı sonradan çıktı diye ama belki de kuruma cizgisidir bilemiyorumNasıl yani sonradan yok mu oldu?
Bi tane testim var hemen kullanmak istemiyorum
3 temmuzdu adet tarihim, 4 temmz yaptım çıkmadı, sonra da hiç fırsat olmadı, aklıma da gelmedi)) testi de atıyım bakKaç gün gecmiş?
Niqum sen hamileymişsin şimdi gördüm canım, çok mutlu oldum, inşallah kucağına alırsın, yurumesini, okulunu, tum mutluluklarına şahit olursunKaç gün gecmiş?
Yok cnm bn daha kan bıle vermedımYarın dr randevum var kan için yarını beklicem belki direk kese görürüm herşey yolundaysa 5+2 oluyor. Sanırım sende hamilesin sen dr a gitmişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?