2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende de aynı şekilde sürekli günlük ped kullanıyorum ve tamam oldum herhalde diye tuvalete gidiyorum bakıyorum yok beyaz akıntı ama dün test yaptım negatif yarın regl olmam lazım şuan regl ağrısı çekiyorum resmen eğer yarın da olmaz cumartesiye kalırsa kan testi yaptıracağım, sizler de detaylı bahseder misiniz regl gününüz ne zaman şuan nasıl belirtiler var başka

Canım ne oldu kaçırmışım yazıları fazlalaştı mı yoksa ? Son durumun nedir inşallah birşey olmıcak rabbim yardımcın olsun bebişinde sımsıkı sana tutunur inşallah
Kanama gelmeye başlamış canım inşallah birşey olmıcak hastaneyenyatış vermişler

Benimde adet günüm yarın akıntım var testler negatif canım kasıklarda ara ara ağrı birde bel ağrısı var biraz

Merhaba, benim bat 22’sindeydi. En fazla 1 gün oynar adetim. Yalnız doktorum hafif polikistik over var yumurta sayın biraz fazla dedi ama adetin düzenliymiş sorun yok dedi. O yüzden biraz gerildim sanırım, adetim düzenli ama şimdi böyle gecikince düzensizleşmeye mi başlıyor ne oluyor diye… 23’ü kan verdim negatif. Bir haftadır belki daha fazladır akıntım var ama bilemiyorum ki acaba önceki aylarda da oluyordu ben mi dikkat etmedim? Bebek denemeye haziran sonunda başladık çünkü

Ya ben de geçen hafta tatildeydim tekneden filan atladım bi de iyi tatiller canım hayırlısı olsun inş. Ben devlette kan verdim sabah 11’de, öğlen 2 gibi çıktı sonuç

Sizinle aynı durumdayız o zaman , olsa çıkardı 2 gün öncesinden diyorlar ama bende silik gölge hiçbir şey yok o kadar yok ki bomboş
Geç döllenme diye bi şey varmış ben de burada okudum bilmiyordum. Yumurtlama geç olunca adetin geciktiği ilk günler bile çıkmamış bazı annelerde. Gecikmeden bi hafta sonra test yapmak en sağlıklısı sanırım ama biz öyle sabırlı insanlar değiliz

Sizinle aynı durumdayız o zaman , olsa çıkardı 2 gün öncesinden diyorlar ama bende silik gölge hiçbir şey yok o kadar yok ki bomboş
Benimde öyle olsa çıkardı kırmızıları beklemedeyim bu ayda nasip değilmişsıkma canını elbet olucak

Ben bir hafta sonra değil bir hafta önce başlıyorum test yapmaya

Evet o kadar heyecanlı ve meraklıyım ki hemen olsun hemen öğreneyim o sevinci yaşayayım istiyorum Allah hakkıyla bakıp sevecek herkese nasip etsin inşallah çok tatlı çok güzel duygular biz haberleşelim ama sizinle kaybetmeyelim birbirimizi , genelde gördüğüm eskiler birbirini tanıdığı için aralarında daha çok konuşuyor gibiler arada bizim msjlar kaynıyor

Evet iyi olur bazen eski konulara bakıyorum çok isteyen sonra hamilelik haberini verenleri okuyorum çok mutlu oluyorum onlar adına harika bi şey buraya yazabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…