- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.741
Canım ne oldu kaçırmışım yazıları fazlalaştı mı yoksa ? Son durumun nedir inşallah birşey olmıcak rabbim yardımcın olsun bebişinde sımsıkı sana tutunur inşallahDua edin
Bende de aynı şekilde sürekli günlük ped kullanıyorum ve tamam oldum herhalde diye tuvalete gidiyorum bakıyorum yok beyaz akıntı ama dün test yaptım negatif yarın regl olmam lazım şuan regl ağrısı çekiyorum resmen eğer yarın da olmaz cumartesiye kalırsa kan testi yaptıracağım, sizler de detaylı bahseder misiniz regl gününüz ne zaman şuan nasıl belirtiler var başkaBende de bu ay çok akıntı oldu şaşırdım. Geçen hafta yoğundu, şimdi regl olucam diye günlük ped kullanıyorum dört gündür, görüyorum halen var epeyce. Hatta bazen adet oldum sanıyorum hissedip, bakıyorum akıntı :/ valla regl olmadıkça stres oluyorum niye gecikiyor diyekan verecek misin?
Kanama gelmeye başlamış canım inşallah birşey olmıcak hastaneyenyatış vermişlerCanım ne oldu kaçırmışım yazıları fazlalaştı mı yoksa ? Son durumun nedir inşallah birşey olmıcak rabbim yardımcın olsun bebişinde sımsıkı sana tutunur inşallah
Benimde adet günüm yarın akıntım var testler negatif canım kasıklarda ara ara ağrı birde bel ağrısı var birazBende de aynı şekilde sürekli günlük ped kullanıyorum ve tamam oldum herhalde diye tuvalete gidiyorum bakıyorum yok beyaz akıntı ama dün test yaptım negatif yarın regl olmam lazım şuan regl ağrısı çekiyorum resmen eğer yarın da olmaz cumartesiye kalırsa kan testi yaptıracağım, sizler de detaylı bahseder misiniz regl gününüz ne zaman şuan nasıl belirtiler var başka
Bende de aynı şekilde sürekli günlük ped kullanıyorum ve tamam oldum herhalde diye tuvalete gidiyorum bakıyorum yok beyaz akıntı ama dün test yaptım negatif yarın regl olmam lazım şuan regl ağrısı çekiyorum resmen eğer yarın da olmaz cumartesiye kalırsa kan testi yaptıracağım, sizler de detaylı bahseder misiniz regl gününüz ne zaman şuan nasıl belirtiler var başka
Sizinle aynı durumdayız o zaman , olsa çıkardı 2 gün öncesinden diyorlar ama bende silik gölge hiçbir şey yok o kadar yok ki bomboşBenimde adet günüm yarın akıntım var testler negatif canım kasıklarda ara ara ağrı birde bel ağrısı var biraz
Hayırlı olsun ben burdayım diyor sağlıklı ilerlesin inşallahYaptım canımbugün 11
Evet çok stres oldum bende muhtemelen ondan da gecikti diye düşünüyorum çok etkiliyor cunku stres. Bende sürekli aynı sen gibi kontrol ediyorum adet oldum sanıyorum akıntı olmuş oluyor. Karnım guruldar benim hep adet olacağım zamana doğru yine aynı şeyler var muhtemelen olurum ben bebek yoktur yani. Ama yine de içimi rahatlatmak için kafam rahat bi şekilde yola cikayim diye yarın kan vericem cnm sabah gideriz eşimle bi aksilik cikmazsa. Yarın da cuma inşallah pazartesiye kalmaz sonucu
Canım dualarimiz seninleKızlar dün 10.gün kan pozitif 180, bugün lekelenmem var normal adet zamanım bişey söyleyin lekesi gelen naptınıx korkuyorum
Geç döllenme diye bi şey varmış ben de burada okudum bilmiyordum. Yumurtlama geç olunca adetin geciktiği ilk günler bile çıkmamış bazı annelerde. Gecikmeden bi hafta sonra test yapmak en sağlıklısı sanırım ama biz öyle sabırlı insanlar değilizSizinle aynı durumdayız o zaman , olsa çıkardı 2 gün öncesinden diyorlar ama bende silik gölge hiçbir şey yok o kadar yok ki bomboş
Benimde öyle olsa çıkardı kırmızıları beklemedeyim bu ayda nasip değilmişSizinle aynı durumdayız o zaman , olsa çıkardı 2 gün öncesinden diyorlar ama bende silik gölge hiçbir şey yok o kadar yok ki bomboş
Ben bir hafta sonra değil bir hafta önce başlıyorum test yapmayaGeç döllenme diye bi şey varmış ben de burada okudum bilmiyordum. Yumurtlama geç olunca adetin geciktiği ilk günler bile çıkmamış bazı annelerde. Gecikmeden bi hafta sonra test yapmak en sağlıklısı sanırım ama biz öyle sabırlı insanlar değiliz
Evet o kadar heyecanlı ve meraklıyım ki hemen olsun hemen öğreneyim o sevinci yaşayayım istiyorum Allah hakkıyla bakıp sevecek herkese nasip etsin inşallahGeç döllenme diye bi şey varmış ben de burada okudum bilmiyordum. Yumurtlama geç olunca adetin geciktiği ilk günler bile çıkmamış bazı annelerde. Gecikmeden bi hafta sonra test yapmak en sağlıklısı sanırım ama biz öyle sabırlı insanlar değiliz
Bende öyleBen bir hafta sonra değil bir hafta önce başlıyorum test yapmaya
Amin canım inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun ben burdayım diyor sağlıklı ilerlesin inşallah
İnşallahBenimde öyle olsa çıkardı kırmızıları beklemedeyim bu ayda nasip değilmişsıkma canını elbet olucak
Kız bizi öldürmek için mi atdın
Bu gerçek mi ya?
Ben öyle bir iki kere yaptım moralim bozuldu, adet günü ve bir gün öncesi yaptım gene negatifBen bir hafta sonra değil bir hafta önce başlıyorum test yapmaya
Evet o kadar heyecanlı ve meraklıyım ki hemen olsun hemen öğreneyim o sevinci yaşayayım istiyorum Allah hakkıyla bakıp sevecek herkese nasip etsin inşallahçok tatlı çok güzel duygular biz haberleşelim ama sizinle kaybetmeyelim birbirimizi , genelde gördüğüm eskiler birbirini tanıdığı için aralarında daha çok konuşuyor gibiler arada bizim msjlar kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?