2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende indirdim eşimin telefonunda da vardı kimyasal geçirdiğim hamilelikte indirmiştik ben silmiştim hastanede yatarken geçende onun telefonunda gördüm bildirim geldi elimdeyken hala silmemiş duruyor

bende gozyasları ile silmiştim.. bu uygulamayı zamanında.. mesajları falan cok etkiliyor ınsanı, sonra bır hafta kadar da sılememıstım valla.. esım sımdı asla dyor ındırmek yok..

bende gozyasları ile silmiştim.. bu uygulamayı zamanında.. mesajları falan cok etkiliyor ınsanı, sonra bır hafta kadar da sılememıstım valla.. esım sımdı asla dyor ındırmek yok..
Her yeni haftada heyecanla bakardım hangi meyve kadar olmuş diye. Gelişimini okurdum. İnşAllah tadını çıkaracaksın sende bu kez Şimdi değilse bile ilerleyen dönemde istersen kullanırsın

Onları nasıl tüketmem lazım tarifini alayım
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar tarif bu canım ben ögütülmüş bulamadım yerken ciğneyerek yiyorum bide yemek kaşığı bana fazla geldi ben çay kaşıgı olarak her sabah tüketiyorum canım ovuda pik görünce bırakacam

Canım marketlerde karabiber öğütücüsü var ya uygun fiyatlı oluyor plastik bişey ben ondan aldım. Karabiber ogutucum vardı zaten içindekileri ona boşalttım çörekotu öğütücüsü yaptım onu da

Saf bal bide taze çörek otu bulamayabilirim herhangi bir yerde bulup alsam olmıcakmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…