- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.701
Bende indirdim eşimin telefonunda da vardı kimyasal geçirdiğim hamilelikte indirmiştik ben silmiştim hastanede yatarken geçende onun telefonunda gördüm bildirim geldi elimdeyken hala silmemiş duruyorHeveslendim bende indirdim açınca bir kalbim sıkıştınasıl sildiğim fln aklıma geldi. Azıcık gözyaşı döktüm. İnşAllah bu kez her şey çok güzel olacak Şimdi açtık ya hamile olarak kullanmaya devam edeceğiz İnşAllah
bende gozyasları ile silmiştim.. bu uygulamayı zamanında.. mesajları falan cok etkiliyor ınsanı, sonra bır hafta kadar da sılememıstım valla.. esım sımdı asla dyor ındırmek yok..Heveslendim bende indirdim açınca bir kalbim sıkıştınasıl sildiğim fln aklıma geldi. Azıcık gözyaşı döktüm. İnşAllah bu kez her şey çok güzel olacak Şimdi açtık ya hamile olarak kullanmaya devam edeceğiz İnşAllah
Evet sabırsızlık başa belaDoğru söylüyorsun canm erken yaptığımız içn normal insanlar adeti geçiyor öyle test yapıyor varmi yokmu belli oluyor bizm gibi 1 hafta önceden başlamıyor
Adı neydi uygulamanınBende indirdim eşimin telefonunda da vardı kimyasal geçirdiğim hamilelikte indirmiştik ben silmiştim hastanede yatarken geçende onun telefonunda gördüm bildirim geldi elimdeyken hala silmemiş duruyor
Onun adi neydi canım uygulamaninHeveslendim bende indirdim açınca bir kalbim sıkıştınasıl sildiğim fln aklıma geldi. Azıcık gözyaşı döktüm. İnşAllah bu kez her şey çok güzel olacak Şimdi açtık ya hamile olarak kullanmaya devam edeceğiz İnşAllah
İnşAllah bu kez doya doya güzel anılarla kullanırızBende indirdim eşimin telefonunda da vardı kimyasal geçirdiğim hamilelikte indirmiştik ben silmiştim hastanede yatarken geçende onun telefonunda gördüm bildirim geldi elimdeyken hala silmemiş duruyor
Her yeni haftada heyecanla bakardım hangi meyve kadar olmuş diye. Gelişimini okurdum. İnşAllah tadını çıkaracaksın sende bu kezbende gozyasları ile silmiştim.. bu uygulamayı zamanında.. mesajları falan cok etkiliyor ınsanı, sonra bır hafta kadar da sılememıstım valla.. esım sımdı asla dyor ındırmek yok..
bal tarcın çörek otu kürü de yap canımİnofolıc almıştım sadece o var şuan elimde
Happy MomOnun adi neydi canım uygulamanin
Onları nasıl tüketmem lazım tarifini alayımbal tarcın çörek otu kürü de yap canım
Benim 4 eylüle kaydı aşılamadan dolayı.inşallah güzel haberler vericemGünaydın kızlarr
Yavaş yavaş test yapmaya başlaması gerekenler grubuna siz de dahil oldunuz. Umarım hepiniz hamilesinizdir.
melegim can @sonsuzaskk Asdb Y yenibirhayal @catloverk @Valera
Ama süt var ya sanki masum gibi hissediyo insanÜf o kahvelere bağımlı oldum resmen. Günde bir içiyorum o da zararlı biliyorum
Ah keşke öyle olsaAma süt var ya sanki masum gibi hissediyo insan
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otuOnları nasıl tüketmem lazım tarifini alayım
Canım marketlerde karabiber öğütücüsü var ya uygun fiyatlı oluyor plastik bişey ben ondan aldım. Karabiber ogutucum vardı zaten içindekileri ona boşalttım çörekotu öğütücüsü yaptım onu da12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar tarif bu canım ben ögütülmüş bulamadım yerken ciğneyerek yiyorum bide yemek kaşığı bana fazla geldi ben çay kaşıgı olarak her sabah tüketiyorum canım ovuda pik görünce bırakacam
Bu bir işaretttttArtık evrene nasıl enerji yaydıysammmmm uygulamada bugün bana yazılan notlara bakınyani şimdi hepsi mi tesadüf Rabbimin bir işareti mi bu melegim can melisaa93 @edahandro @tweeetyyy
Saf bal bide taze çörek otu bulamayabilirim herhangi bir yerde bulup alsam olmıcakmı ki12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar tarif bu canım ben ögütülmüş bulamadım yerken ciğneyerek yiyorum bide yemek kaşığı bana fazla geldi ben çay kaşıgı olarak her sabah tüketiyorum canım ovuda pik görünce bırakacam
Aaaa öğütüyomu onuCanım marketlerde karabiber öğütücüsü var ya uygun fiyatlı oluyor plastik bişey ben ondan aldım. Karabiber ogutucum vardı zaten içindekileri ona boşalttım çörekotu öğütücüsü yaptım onu da
ınsallah balımHer yeni haftada heyecanla bakardım hangi meyve kadar olmuş diye. Gelişimini okurdum. İnşAllah tadını çıkaracaksın sende bu kezŞimdi değilse bile ilerleyen dönemde istersen kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?