• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Heveslendim bende indirdim açınca bir kalbim sıkıştı 🥹 nasıl sildiğim fln aklıma geldi. Azıcık gözyaşı döktüm. İnşAllah bu kez her şey çok güzel olacak 🤲🏻 Şimdi açtık ya hamile olarak kullanmaya devam edeceğiz İnşAllah 😍🤲🏻
Kurban olurum seni verene ağlatma beni canı gönülden duamdasın buna emin ol Rabbim nasip etsin inşallah sana meleğime melegim can melegim can edahandro edahandro canıma hepinize versin çok dua ediyorum çok Allah sevinç gözyaşları döktürsün hepimize

canım şuan 7 tane okudum regl olunca bıraktım hurmaya mı okusam onu tam bilmiyorum tek hurmaya mı okumuştun yoksa 41 tane ayrı hurma mı okudun nasıl yapayım canım bi tarif ver
Bak canım ben regl olunca bırakmamak için boşluk olmasın diye adetim bitince günde kaç defa okuyordumki adet gelene kadar artık çoktan bitmiş oluyor.41 tane hurmaya ayrı ayrılıkta bir bir okuyub yiyorduk

Zaten belirti adet yaklaşınca kayboluyorsa eğer adet belirtisi oluyor genelde bende öyle belirtiler adete 2 gün kala kayboluyor özellikle göğüslerim eski halini alıyor sertliği ve acısı gidiyor
Benim de aynı şekilde ya hatta geçen ay 4 gün geciktim. 3.gün gecikmede belirtiler azalmıştı. Ama 1 hafta full belirti sürmüştü

Evet o kadar heyecanlı ve meraklıyım ki hemen olsun hemen öğreneyim o sevinci yaşayayım istiyorum Allah hakkıyla bakıp sevecek herkese nasip etsin inşallah 🙏 😊 çok tatlı çok güzel duygular 💙 biz haberleşelim ama sizinle kaybetmeyelim birbirimizi , genelde gördüğüm eskiler birbirini tanıdığı için aralarında daha çok konuşuyor gibiler arada bizim msjlar kaynıyor 🤣
Yoo ben okuyorum 😂

Back
X