• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben de de tik yok ha oldum ha olacam diye beklerken bu kez de su gibi akinti geldi bende anlam veremiyor ne okuyor ne bitiyor gerçekten bu ay zihnen çok yıprandım. Seninde stresten gecikmiştir belki cnm. Benim zaten duzensizdi adetim ama kist filan yok bende. 22 sinde iste BAT gününde testte negatif çıktım öyle bekliyorum bugün yarın olurum diye olmadım henüz. Anlamsız akıntı oldu 3 defa çamaşırımı degistirdim dün gerçekten anlam veremiyorum
Bende de bu ay çok akıntı oldu şaşırdım. Geçen hafta yoğundu, şimdi regl olucam diye günlük ped kullanıyorum dört gündür, görüyorum halen var epeyce. Hatta bazen adet oldum sanıyorum hissedip, bakıyorum akıntı :/ valla regl olmadıkça stres oluyorum niye gecikiyor diye 😄 kan verecek misin?

Bende de bu ay çok akıntı oldu şaşırdım. Geçen hafta yoğundu, şimdi regl olucam diye günlük ped kullanıyorum dört gündür, görüyorum halen var epeyce. Hatta bazen adet oldum sanıyorum hissedip, bakıyorum akıntı :/ valla regl olmadıkça stres oluyorum niye gecikiyor diye 😄 kan verecek misin?
Evet çok stres oldum bende muhtemelen ondan da gecikti diye düşünüyorum çok etkiliyor cunku stres. Bende sürekli aynı sen gibi kontrol ediyorum adet oldum sanıyorum akıntı olmuş oluyor. Karnım guruldar benim hep adet olacağım zamana doğru yine aynı şeyler var muhtemelen olurum ben bebek yoktur yani. Ama yine de içimi rahatlatmak için kafam rahat bi şekilde yola cikayim diye yarın kan vericem cnm sabah gideriz eşimle bi aksilik cikmazsa. Yarın da cuma inşallah pazartesiye kalmaz sonucu

Back
X