• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar evde test yapmıştım adet günüm geçmeden iki gün önce ve çok koyu çift çizgi çıkmıştı paylaşmıştım, iki gün sonra beta baktırdım 1519 geldi sonuç betaya göre gebeyim fakat benim aklıma şu takıldı, hiç ama hiç belirtim yok göğüs gerginliği dışında.Daha evvelde gebelikler geçirdim,bir tanede sağlıklı gebelik, iki düşük ikiside kalp atışı alınamaması ve bir kimyasalı hatırlamıyorum sadece. Bunda ise ne sık wc çıkma ne uyku hali ne yorgunluk ne kasık ne bel ağrısı hiçbiri yok, hadi bunları geçtim normalde her gebelikte akıntım olurdu ki akıntıdan anlıyordum gebe olduğumu o bile yok ki ilk gebeliğimde gebe olduğumu bilmeden akıntı çok fazla diye dr gidip enfeksiyon zannedip fitil kullanmışlığım bile var o nedenle gebe olan arkadaşlar benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı merak ediyorum
Bence bu her gebelikte değişen bir durum canım benim ilk gebeliğim boş gebelikti korona oldum sandım çok çabuk yoruluyordum belim çok fazla ağrıyordu merdiven çıkayım nefes nefese kalıyordum ama sonuç boş gebelik oldu. Şu an öyle belirtim yok hafif göğüslerim büyüdü ve acıyor bir de uyku halim çok. Öyle çok bariz bir belirtim yok hafif hafif kasık ağrısı var bir de oncekinde daha çok belirti vardi

Olmadı bu ayda 😣bunalıma girdim çıktım
O bunalım bende bir gün soruyor. 😞. Sinirli ve üzgün oluyorum yatağa giriyorum öbür gün çıkıyorum ne yemek yapıyorum ne eğlenceli bir şey mal gibi duvara bakasım geliyor ama öbür gün bir şey olmamış gibi yola devam. E o acımızı da hissetmesek yola nasıl devam etcez. Kesin mi peki negatifi

Kızlar evde test yapmıştım adet günüm geçmeden iki gün önce ve çok koyu çift çizgi çıkmıştı paylaşmıştım, iki gün sonra beta baktırdım 1519 geldi sonuç betaya göre gebeyim fakat benim aklıma şu takıldı, hiç ama hiç belirtim yok göğüs gerginliği dışında.Daha evvelde gebelikler geçirdim,bir tanede sağlıklı gebelik, iki düşük ikiside kalp atışı alınamaması ve bir kimyasalı hatırlamıyorum sadece. Bunda ise ne sık wc çıkma ne uyku hali ne yorgunluk ne kasık ne bel ağrısı hiçbiri yok, hadi bunları geçtim normalde her gebelikte akıntım olurdu ki akıntıdan anlıyordum gebe olduğumu o bile yok ki ilk gebeliğimde gebe olduğumu bilmeden akıntı çok fazla diye dr gidip enfeksiyon zannedip fitil kullanmışlığım bile var o nedenle gebe olan arkadaşlar benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı merak ediyorum
Ben test yapmasam anlamazdım hamile olduğumu. Endişe etmeyin 😌

Ya ciddi misin 🥰🥰 bi haftadır öğle araları işte uyuyorum dayanamıyorum 🤣 hele yemek yediysem bal gibi bi uyku geliyo🤣 bu arada testlerim gelmiş yarın teste başlıyorum inş
Ben Pazar gunu koltukta sizdim resmen gözümü açıp kalkmak istedim ama olmadı, ptesi günü mola verdim koltukta sızmışım sndjdjd kahveyi bıraktım gibi bişey bir de test yapcam diye kafamda sürekli bişey var sabaha karşı uyanıyorum uyku düzeni pert oldu 😅 senin de inşallah gebeliktir 😍

O bunalım bende bir gün soruyor. 😞. Sinirli ve üzgün oluyorum yatağa giriyorum öbür gün çıkıyorum ne yemek yapıyorum ne eğlenceli bir şey mal gibi duvara bakasım geliyor ama öbür gün bir şey olmamış gibi yola devam. E o acımızı da hissetmesek yola nasıl devam etcez. Kesin mi peki negatifi
Yarın adet günüm bende öyleyim aslında ama napayım ya olmayıncada olmuyo bu sefer öyle yaparsam daha kötü oluyorum artık alıştım galiba

Bende de durum aynı silik falan değil hiç yok bembeyaz o yüzden şüphelenemiyorum da bekliyorum anca, akıntı durumu ile ilgili bilen yaşayan arkadaşlar da yazarsa bize de fikir olur aslında çünkü umuda ihtiyacımız var 🤲🏻
Evet gören arkadaşlar yazsa çok iyi olur illa ki bu durumu yaşayanlar olmuştur. Anlam veremedim gerçekten adetim düzensiz olduğu ve testte negatif çıktığı için olma ihtimali yok diye düşünüyorum. Yine de ben garanti olsun diye yarın bi kan testi yaptircam çünkü yolculuğa çıkıcam

Selam hanımlar, bat 22’ydi ama halen adet olmadım :/ dünkü kan testim negatifti. Halen anlamadım ne oluyor, ben gecikmem normalde, en fazla bir gün oynar. Beklemedeyiz…

H herseyguzelolacak6 sen ne yaptınn?
Ben de de tik yok ha oldum ha olacam diye beklerken bu kez de su gibi akinti geldi bende anlam veremiyor ne okuyor ne bitiyor gerçekten bu ay zihnen çok yıprandım. Seninde stresten gecikmiştir belki cnm. Benim zaten duzensizdi adetim ama kist filan yok bende. 22 sinde iste BAT gününde testte negatif çıktım öyle bekliyorum bugün yarın olurum diye olmadım henüz. Anlamsız akıntı oldu 3 defa çamaşırımı degistirdim dün gerçekten anlam veremiyorum

Kızlar dün 10.gün kan pozitif 180, bugün lekelenmem var normal adet zamanım bişey söyleyin lekesi gelen naptınıx korkuyorum
Ozel dr a gidin progestan ilac veriyorlar lekelenme kesiliyor . Rabbim size nasip etsin bebisinizi saglikla. Aminn

Back
X