- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.661
Progestan kullanıyorum günde 3 kere vajinadnOzel dr a gidin progestan ilac veriyorlar lekelenme kesiliyor . Rabbim size nasip etsin bebisinizi saglikla. Aminn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan kullanıyorum günde 3 kere vajinadnOzel dr a gidin progestan ilac veriyorlar lekelenme kesiliyor . Rabbim size nasip etsin bebisinizi saglikla. Aminn
Normlde tam olması gerekn günŞuan adetin geçti mi peki bekleme de kal bakalım ne olcak ama ben senin yerinde olsam giderdim acile için rahat etmesi için
Elinden geleni yapıyorsun zaten ilaç da alıyormuşsundur umarım sıkıntı olmaz sana tutunur bebeğin canımNormlde tam olması gerekn gün
Yerlesmeden dolayi da olabilir belki bnm son hamileligimde tam adet gunumde adrt oldum sandim pembemsi damarlj damarli akinti gelmisti sonra kesti. Belki oledir keser yinede dr a gidin istiyorsanız ama suan yapilcak tek sey sdce igne vuruyorlr bazen. Rabbim size bagislasinProgestan kullanıyorum günde 3 kere vajinadn
Kanama ua döndüYerlesmeden dolayi da olabilir belki bnm son hamileligimde tam adet gunumde adrt oldum sandim pembemsi damarlj damarli akinti gelmisti sonra kesti. Belki oledir keser yinede dr a gidin istiyorsanız ama suan yapilcak tek sey sdce igne vuruyorlr bazen. Rabbim size bagislasin
Neden gunde uc kez progestan aliorsunuz daha once dusukleriniz mi var ?
acile mi gitsenKanama ua döndü
Canım korkma panik olma doktorun özeldemiKanama ua döndü
hurmaya deilde 41 tamamlayıncaya kadar hergün meryem süresini okumayı düşünüyorumKızlar meryem suresini okuyun kendiniz..bir defa ben yazmıştım bura 41 xurmaya okuyub tek tek eşimle ikimiz yedik![]()
hayırlısı olsun tatlım sende benim gibi bu ay yeniden başlarsın topik kapanıncaya kadar hamileyizzzzzBenden ümidi kesin artık bat yarın![]()
Hurmasızda okumuştum ama 41 diğildi burda bir yerde okumuştum biri hurmaya okuyub hamile kalmış tabi ben hemen hamile kalmadım hatda tüp bebek kimyasal oldu ama sonuçta oluyor inanıyorum ben.Allah seninkinide kabul eder canımhurmaya deilde 41 tamamlayıncaya kadar hergün meryem süresini okumayı düşünüyorum![]()
Öyle yapıcam canım son gaz devam bi adet olayım bitsin hemen çalışmalara devamhayırlısı olsun tatlım sende benim gibi bu ay yeniden başlarsın topik kapanıncaya kadar hamileyizzzzz![]()
Senin bat ne zamanhayırlısı olsun tatlım sende benim gibi bu ay yeniden başlarsın topik kapanıncaya kadar hamileyizzzzz![]()
İnş kuzum öyle ümit ediyorum ama bir şey var mı tabi bilemiyo insan. Bi de tek testte öğrenemicem takip etmem lazım koyuluğunu iğne de olduğu için ama en azından teste başlayabilcek olmak mutluluk verici. Sigarayı bırakamadım ama hamile oldğmu öğrenirsem bırakcam inş. İlaç vs içmiyorum kahve içiyotum da sigara içince bazen kasıklarım ağrıyo daha aralıklı içmeye çalışıyorumBen Pazar gunu koltukta sizdim resmen gözümü açıp kalkmak istedim ama olmadı, ptesi günü mola verdim koltukta sızmışım sndjdjd kahveyi bıraktım gibi bişey bir de test yapcam diye kafamda sürekli bişey var sabaha karşı uyanıyorum uyku düzeni pert oldusenin de inşallah gebeliktir
![]()
Kaç ay oldu bekleyeli canım benm 13. AyımYarın adet günüm bende öyleyim aslında ama napayım ya olmayıncada olmuyo bu sefer öyle yaparsam daha kötü oluyorum artık alıştım galiba
canım oncelıkle geçmiş olsun panık yapma. yerlesme kanaması da olabilir. kan kırmızı ygun geliyorsa sokuluyor da olabilirsin. burdan net bişey diyemeyız . ınsallah bebegın senınledr. acil bir doktora gorun...vesakin kal canım...Kızlar dün 10.gün kan pozitif 180, bugün lekelenmem var normal adet zamanım bişey söyleyin lekesi gelen naptınıx korkuyorum
1 senedir istiyorduk haziran ayında düşük oldu kimyasal canım dahada beklemedeyim ne yazıkkiKaç ay oldu bekleyeli canım benm 13. Ayım
İğneden sonra 11, aşılamadan sonraki 9. Gün. Yarın başlayacağım testlereYumurtlamadan sonra kaçıncı gün kuzum
Olcak inş demek hamile kalabiliyorsun1 senedir istiyorduk haziran ayında düşük oldu kimyasal canım dahada beklemedeyim ne yazıkki
İnşallah canım bi yandan doğru diyorsun olabildiğini görmüş oldum rabbim nasip eder inşallahOlcak inş demek hamile kalabiliyorsun
Doğru söylüyorsun canm erken yaptığımız içn normal insanlar adeti geçiyor öyle test yapıyor varmi yokmu belli oluyor bizm gibi 1 hafta önceden başlamıyorGölgeyi dikkate almamak lazım canım pembeyi net görmek daha garanti bazı testler pembe bile çıkartıyor sadece bu test için değil piyasada ki çoğu testler sıkıntı