- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.681
En azından yalancı çizgi çıkarmadıgini gördünBende mavilerden aldım 3 tane yaptım bende kuruma çizgisi falan çıkarmadı hep negatif![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından yalancı çizgi çıkarmadıgini gördünBende mavilerden aldım 3 tane yaptım bende kuruma çizgisi falan çıkarmadı hep negatif![]()
Evet kuzum inşallah dayanamayıp gece de yaparım kesin ama anlamsız olur ilk idrarla karşılaştıramadğım içinİnşallah canım bi yandan doğru diyorsun olabildiğini görmüş oldum rabbim nasip eder inşallahsende yarın test yapacaksın dimi
Hurmasızda okumuştum ama 41 diğildi burda bir yerde okumuştum biri hurmaya okuyub hamile kalmış tabi ben hemen hamile kalmadım hatda tüp bebek kimyasal oldu ama sonuçta oluyor inanıyorum ben.Allah seninkinide kabul eder canım![]()
Hadi inşallah senden güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla dayan sabaha kadar yapma geceEvet kuzum inşallah dayanamayıp gece de yaparım kesin ama anlamsız olur ilk idrarla karşılaştıramadğım için
benim daha reglm bitmedi 5. günüm normalde senle yakındık bu ay erken oldum yarın olursan canım sen bana yetişirsin tahmini batım 15 16 eylüle gelirSenin bat ne zaman![]()
Hadi güzel haberle gel canım inşallahİğneden sonra 11, aşılamadan sonraki 9. Gün. Yarın başlayacağım testlere
Biz de öyle yapıyoruz bu ay bakalım. Olacak bu sefer inşallahPik ve sonrası mümkünse aralıksız 4 gün devam
İnşallah birakabilirsin canım ben sütlü kahve tarzı şeyleri hiç sevmem ama en azından şu an onlardan içmeye çalışıyorum kahve isteğim öyle baskilaniyor, asitli içecekleri bıraktım zaten bebisler için katlancaz biraz :)İnş kuzum öyle ümit ediyorum ama bir şey var mı tabi bilemiyo insan. Bi de tek testte öğrenemicem takip etmem lazım koyuluğunu iğne de olduğu için ama en azından teste başlayabilcek olmak mutluluk verici. Sigarayı bırakamadım ama hamile oldğmu öğrenirsem bırakcam inş. İlaç vs içmiyorum kahve içiyotum da sigara içince bazen kasıklarım ağrıyo daha aralıklı içmeye çalışıyorum
Hadi yetişeyim çabuk gelsin birlikte takip ederizbenim daha reglm bitmedi 5. günüm normalde senle yakındık bu ay erken oldum yarın olursan canım sen bana yetişirsin tahmini batım 15 16 eylüle gelir
takviyeleri unutmaHadi yetişeyim çabuk gelsin birlikte takip ederiz![]()
Bence evren sana göz kırpıyorArtık evrene nasıl enerji yaydıysammmmm uygulamada bugün bana yazılan notlara bakınyani şimdi hepsi mi tesadüf
Rabbimin bir işareti mi bu
![]()
melegim can
melisaa93
edahandro
tweeetyyy
İnofolıc almıştım sadece o var şuan elimdetakviyeleri unutma![]()
benim daha reglm bitmedi 5. günüm normalde senle yakındık bu ay erken oldum yarın olursan canım sen bana yetişirsin tahmini batım 15 16 eylüle gelir
İnş canlarımHadi güzel haberle gel canım inşallah![]()
Ya ben meyve yemem normalde beynim sürekli meyve ye diyo iyi vitamin oluyo işteİnşallah birakabilirsin canım ben sütlü kahve tarzı şeyleri hiç sevmem ama en azından şu an onlardan içmeye çalışıyorum kahve isteğim öyle baskilaniyor, asitli içecekleri bıraktım zaten bebisler için katlancaz biraz :)
Allah ım bunlar nolur işaretler olsunArtık evrene nasıl enerji yaydıysammmmm uygulamada bugün bana yazılan notlara bakınyani şimdi hepsi mi tesadüf
![]()
melegim can
melisaa93
edahandro
tweeetyyy
Canım ben zift gibi filtre kahve içenlerdenimYa ben meyve yemem normalde beynim sürekli meyve ye diyo iyi vitamin oluyo iştesütlü kahve güzel hele soğuk sütle yapılan kahveler var nescafede çok hoş dene derim
Heveslendim bende indirdim açınca bir kalbim sıkıştıArtık evrene nasıl enerji yaydıysammmmm uygulamada bugün bana yazılan notlara bakınyani şimdi hepsi mi tesadüf
![]()
melegim can
melisaa93
edahandro
tweeetyyy
Üf o kahvelere bağımlı oldum resmen. Günde bir içiyorum o da zararlı biliyorumYa ben meyve yemem normalde beynim sürekli meyve ye diyo iyi vitamin oluyo iştesütlü kahve güzel hele soğuk sütle yapılan kahveler var nescafede çok hoş dene derim