• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşallah canım bi yandan doğru diyorsun olabildiğini görmüş oldum rabbim nasip eder inşallah 🥰sende yarın test yapacaksın dimi
Evet kuzum inşallah dayanamayıp gece de yaparım kesin ama anlamsız olur ilk idrarla karşılaştıramadğım için

canım şuan 7 tane okudum regl olunca bıraktım hurmaya mı okusam onu tam bilmiyorum tek hurmaya mı okumuştun yoksa 41 tane ayrı hurma mı okudun nasıl yapayım canım bi tarif ver
Hurmasızda okumuştum ama 41 diğildi burda bir yerde okumuştum biri hurmaya okuyub hamile kalmış tabi ben hemen hamile kalmadım hatda tüp bebek kimyasal oldu ama sonuçta oluyor inanıyorum ben.Allah seninkinide kabul eder canım🙌🏻

İnş kuzum öyle ümit ediyorum ama bir şey var mı tabi bilemiyo insan. Bi de tek testte öğrenemicem takip etmem lazım koyuluğunu iğne de olduğu için ama en azından teste başlayabilcek olmak mutluluk verici. Sigarayı bırakamadım ama hamile oldğmu öğrenirsem bırakcam inş. İlaç vs içmiyorum kahve içiyotum da sigara içince bazen kasıklarım ağrıyo daha aralıklı içmeye çalışıyorum
İnşallah birakabilirsin canım ben sütlü kahve tarzı şeyleri hiç sevmem ama en azından şu an onlardan içmeye çalışıyorum kahve isteğim öyle baskilaniyor, asitli içecekleri bıraktım zaten bebisler için katlancaz biraz :)

Arkadaşlar ben 16 Ağustos ta kan verdim 0.4 çıktı 24 Ağustos bugün verdim 1.2 çıkti normal mi

Eklentiler

• IMG_8050.webp
    IMG_8050.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_8051.webp
    IMG_8051.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah birakabilirsin canım ben sütlü kahve tarzı şeyleri hiç sevmem ama en azından şu an onlardan içmeye çalışıyorum kahve isteğim öyle baskilaniyor, asitli içecekleri bıraktım zaten bebisler için katlancaz biraz :)
Ya ben meyve yemem normalde beynim sürekli meyve ye diyo iyi vitamin oluyo işte😊 sütlü kahve güzel hele soğuk sütle yapılan kahveler var nescafede çok hoş dene derim

Ya ben meyve yemem normalde beynim sürekli meyve ye diyo iyi vitamin oluyo işte😊 sütlü kahve güzel hele soğuk sütle yapılan kahveler var nescafede çok hoş dene derim
Canım ben zift gibi filtre kahve içenlerdenim😂 çok nadir sütlü soğuk kahve içerim Nescafeden çok hoşlanmıyorum 😔 evde kendim demleyip filtre kahveyi soğuk içiyordum şimdi dışarıda sütlü olanlara geçtim evde içmiyorum uykusuz geziyorum 🥴

Artık evrene nasıl enerji yaydıysammmmm uygulamada bugün bana yazılan notlara bakın🤣🤣🤣 yani şimdi hepsi mi tesadüf😅😅 Rabbimin bir işareti mi bu😍😍 melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 edahandro edahandro tweeetyyy tweeetyyy
Heveslendim bende indirdim açınca bir kalbim sıkıştı 🥹 nasıl sildiğim fln aklıma geldi. Azıcık gözyaşı döktüm. İnşAllah bu kez her şey çok güzel olacak 🤲🏻 Şimdi açtık ya hamile olarak kullanmaya devam edeceğiz İnşAllah 😍🤲🏻

Back
X