• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar ya çok uykuluyum gündüzleri sizin de öyle mi? Gözlerimden uyku akıyor işte içim geçip duruyo oturduğum yerde sinid oldum🤣

Kızlar ya çok uykuluyum gündüzleri sizin de öyle mi? Gözlerimden uyku akıyor işte içim geçip duruyo oturduğum yerde sinid oldum🤣
Ben genelde yatak odasında vakit geçiriyorum televizyonda netflix filan uzanıyorum dün bende uyuyakalmışım şuanda da zor direniyorum uyumamak için 😂

Ben genelde yatak odasında vakit geçiriyorum televizyonda netflix filan uzanıyorum dün bende uyuyakalmışım şuanda da zor direniyorum uyumamak için 😂
İçim geçtikçe de midem ekşiyor🤣 salağa döndüm resmen. Evde kolay da uyursun geçer işte uyanık kalmak zorundasın. Şu an hayalim eve gidip sizin yaptığınızı yapmak😊

Kızlar evde test yapmıştım adet günüm geçmeden iki gün önce ve çok koyu çift çizgi çıkmıştı paylaşmıştım, iki gün sonra beta baktırdım 1519 geldi sonuç betaya göre gebeyim fakat benim aklıma şu takıldı, hiç ama hiç belirtim yok göğüs gerginliği dışında.Daha evvelde gebelikler geçirdim,bir tanede sağlıklı gebelik, iki düşük ikiside kalp atışı alınamaması ve bir kimyasalı hatırlamıyorum sadece. Bunda ise ne sık wc çıkma ne uyku hali ne yorgunluk ne kasık ne bel ağrısı hiçbiri yok, hadi bunları geçtim normalde her gebelikte akıntım olurdu ki akıntıdan anlıyordum gebe olduğumu o bile yok ki ilk gebeliğimde gebe olduğumu bilmeden akıntı çok fazla diye dr gidip enfeksiyon zannedip fitil kullanmışlığım bile var o nedenle gebe olan arkadaşlar benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı merak ediyorum

Back
X