- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet Perşembe 2. Beta sonucundan sonra yazarım doktoruma, 28i için rutin kontrol isaretlemis 3 ay önce doktorum, şansıma bebiş olduSen bence de git erkenden olsun bi kontrol etsin beta öğren ona göre bi yol izlersiniz bebeğim
Evt canım ama ne zaman başlarsan başla sorun yok.Kızlar bu çörekotunu ve çakşır suyuna adetliyken mi başladınız A Afratafrac
Pazar günü o zaman. Senden bir gün sonra da ben o zaman. Arka arkayayızBen ateşe göre hareket edecegim kuzum dün agrım çok oldu eer yerleşme olduysa 3 günden önce çıkmaz bıgün 8. Günüm 11. Gün yapacagım zaten ben çatlamanın 12. Günü adet oluyorum varsa çıkar inşallah![]()
Bende bekliycem biraz canım haftaya başlarım
Kan vermeye gittiginde progesteronda baktır canım güzel çıkarsa erken gitmene gerek kalmazBat 27si. Salı Perşembe kan vereyim diyorum dr'uma yazcam sonra o artık ne zaman gel derse geç gitmek istiyorum ama progestan vs başlatır mi yine acaba falan kafam karışık biraz, belki keseyi görmeye çağırır 5. Hafta, yolk gözükür mu o zaman![]()
Canım bozuk test filan değil. Sapsarı olmuş test. Çok bekleyince çıkıyor bu kuruma çizgisi. Senin zaten idrarında enteresan bir şekilde sürekli bir beta var. Sen ne test yasan çıkartıyor canım.Freely marka bu canım bana denk gelen bozuk testlere denk gelmişsin sende Hepsiburadadan almıştım tabi ben çöpe attım 10 tanesini
Evet pazar kuzum ama eşim evde yapamazsam pazartesiye kalır zaten testim yok bilerek almıyorum ateş belli ediyor diye inşallah hamileyiz kuzum aynı gün arka arkaya buralar pozitifle dolacak inşallahPazar günü o zaman. Senden bir gün sonra da ben o zaman. Arka arkayayız![]()
canim ovu testiyle takip ettinmi bu ay belki gec catlamisdir yumurtan.. bence bi kan verirsen daha netlesir durumun.. gec döllenme olabilir.. insallah bebegin seninledir![]()
Az da kullanılsa etkisi oluyor bence ya. Ben de eşime keçiboynuzu aldım sperm sonuçları yükselmişti bence eşinde problem olanlar kesinlikle kullanmalı . Sen nasıl hissediyorsun kendiniCanimm çok teşekkür ederimm
Ben 2-3 güne bir bal çörekotu tarçın yemiştim onun etkisi oldu mu bilmiyorum eşime de yaptım, bir de keçiboynuzu özü kullandı ama o da düzenli kullanmadı sadece haftasonu gibi kullandı![]()
Kese küçük diye vermişti daha önce daha iyi tutunsun diye demişti o zaman bana kese küçük demedi tabii önlem amaçlı veriyorum demişti sonra da boş gebelik oldu zatenKan vermeye gittiginde progesteronda baktır canım güzel çıkarsa erken gitmene gerek kalmaz
Ayy hadi inşallah pozitiflerle dolsun burası
Inşallah vardır bebiş. Bende anlam veremedim benim adetim geçti ama testte negatif cıktı olsa çıkardı silik dahi çıkmadı çünkü şüphelenmem gereken bi test değildi net bi şekilde negatifti. Neden böyle bi akıntı yaşadım hiç bilemiyorum bi kaç kişi gebelik ilk haftasında oluyor demis ama gebelikte yok kafam karıştı yarın kan vericemMerhaba günaydın benim adetime bir gün var dün test yaptım negatif ama sizin gibi akıntım var hatta regl oldum diye gidiyorum beyaz bir akıntı bende anlamadım ama olsa çıkar diyorum dün negatifti mecbur yarını bekleyeceğim ben cumartesi de tekrar test yapacağım eğer regl olmazsam, burada hamile olan arkadaşlara sordum 2 gün kala çıkar dediler ama regl olmadan da ümit kesilmez diyenler de oldu kafam çok karışık
Kuzum hatırlama anıları boşver. Demek kolay biliyorum. Benim de zor geçti atışa kadar biliyorsun ama olmuyor kendimizi yıpratıyoruz kuzumKese küçük diye vermişti daha önce daha iyi tutunsun diye demişti o zaman bana kese küçük demedi tabii önlem amaçlı veriyorum demişti sonra da boş gebelik oldu zatensabırsızım ama gidip keseyi görsem de bu sefer kalp atışına kadar yine sabırsız olcam doktoruma sorayım en iyisi ne zaman gel derse artik
Eşimin değerlerine hiç baktirma fırsatımız olmadı bilmiyorum etkisi nasıl oldu ama iyi geldiğini duyunca almıştıkAz da kullanılsa etkisi oluyor bence ya. Ben de eşime keçiboynuzu aldım sperm sonuçları yükselmişti bence eşinde problem olanlar kesinlikle kullanmalı . Sen nasıl hissediyorsun kendini![]()
İnşallah yapar kuzum soracağım. Yani Büyükşehir de yaptırmak istiyorum çünkü yaşadığım yer küçükOnu bilmiyorum canım, doktoruna sor canım ama bence yapar
Zevkine başlasam mı pazartesi ben de
Ben ateşe göre hareket edecegim kuzum dün agrım çok oldu eer yerleşme olduysa 3 günden önce çıkmaz bıgün 8. Günüm 11. Gün yapacagım zaten ben çatlamanın 12. Günü adet oluyorum varsa çıkar inşallah![]()
Testin çoksa başla kuzumZevkine başlasam mı pazartesi ben deama yok yok benim için çarşamba en iyisi
Ben haftaya çarşamba düşünüyorum aşkım