- 17 Nisan 2021
- 4.170
- 3.751
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.101
HahahKız sen beni öldürücendiyetten tabi guruldama olucak Hiçte düşmesin umutların canım..istesen kan ver canım neqatif çıkarsa masaj yap hemen sökülücen ve başla yeniden denemeye
Aaa pko mu var 51 gün cokAy dur kalbim çarpmaya başladı
Ya her seferinde havaya girmiycem diyorum yine kendimi aynı çukurda buluyorum hadi bakalımYine çok fena yükseldim halbuki benim 51.gğn artık yani regl bekliyorum ben 20 gündür Bi kaç gün önce de aynı benim durumumda olan kızın 59. Günde beta >10000 değerle hamile olduğunu öğrendiği mesaja denk geldim inşallah bunlar bana işarettir
Hemen çıktıysa evet canım hamilesin tebrik ederimKizlar merhaba bende mfk kulananlardanim baştan herkesin kucağını boş bırakmasın tek duam o en son adetim 18 haziran normalde 21 günde bir adet olurum şaşmaz yeni adet tarihim yarın yani 9 temmuz bu ayın 6da regli oldum sandim süslü kahve lekelenme oldu bugün 3. Günü ara ara geliyor çok nadir ve kasiklarimda hafif hafif arar batmalar oluyor ve bugün akşam üstü kaset test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyimdir
Evet canım çok uzadı ocak ayından beri düzensizliğim var ya 12 temmuza randevum var gidicem. Aslında 15 haziranda yani adet olmam gereken gün gittim doktorum kist falan yok regl olunca gel demişti. Ben duphaston falan istedim hatta düzensiz oluyorum çok geçiririm diye doktorum da daha önce verdiğim hormon sonuçlarının normal olduğunu bir problem olmadığını regl kendiliğinden gelebileceğini söylemişti ondan bekledim biraz sonra bayram falan girdi araya gidemedim kontroleAaa pko mu var 51 gün cokyine de bir muayene ol canım kist vs olmasın için rahat eder cok uzamış çünkü gecikmesi geç döllenme de olabilir tabi de
İnşallah güzel haberlerle gelirsinizHemen çıktı canım inşallah dediğiniz gibiyimdir sabah ilk idrarla tekrardan yapcam pazartesi sabah erkenden saglik ocağına kan vermeye gidixem eğer hamileysemde mucize olucak bizim için 2 buçuk yaşında kızım var o tüp bebekte ondan öncede kimyasal ve düşük çok geçirdim kızım tup bebek le oldu kızım 10 aylik Ken kendiliğinden 2 kez hamile kaldım birinin kalbi durdu diğerine keseyi gördüğüm gün düşük yaşamıştım tekrardan doktorlar tekrardan tüp bebek diyorlardı normal yolla kalman imkansız diyordu mfk hocanın takviyelerini kullandım inşallah dediğiniz gibidir haber veririm sizlerede
Bence hamilesin canım hayırlı olsunKizlar merhaba bende mfk kulananlardanim baştan herkesin kucağını boş bırakmasın tek duam o en son adetim 18 haziran normalde 21 günde bir adet olurum şaşmaz yeni adet tarihim yarın yani 9 temmuz bu ayın 6da regli oldum sandim süslü kahve lekelenme oldu bugün 3. Günü ara ara geliyor çok nadir ve kasiklarimda hafif hafif arar batmalar oluyor ve bugün akşam üstü kaset test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyimdir
HahahKız hiç aklıma gelmedi ne bileyim açlık yok ama açlık olsa açlıktan gurulduyor derim yok yok test yapmayacam inat ettim doktora gidince o verir adet söktürücü
iMom OMEGAAdı tam olarak ne acaba? Omim omega olarak aratıyorum cıkmıyor
Aminnn canım Rabbım isteyen herkese versinİnşallah güzel haberlerle gelirsinizAllahın ol deyip de olmayacağı jiç birşey yok rabbim yeterki ol desin
Teşekkür ederim birde kan testinde pozitif görürsem içim rahatlicak pazartesi kan vericem saglik ocağında oda ertesi gün çıkacak salıya kadar nnasil beklerim bilmiyorum eşime gösterdim sevinmedi bile okadar kayıp oluncaBence hamilesin canım hayırlı olsun
İmom omegaAdı tam olarak ne acaba? Omim omega olarak aratıyorum cıkmıyor
Tamamdır canım devam ediyorumSen teste devam bebişim.kendini strese de sokma.
Aa çok teşekkürler güzel ayrıntıCanım erkek evlat için dua ederken salihinden isticeksen kız istiyorsan saliha evlat isticeksin
Ben de anlamı ne diye baktım da bi sorayım dedim kız için ayrıysaKız oğul için hiç bilmiyordum bunu sadece burda okudumki hamile kalmak için zikr ediyorsun
Pik günü mü önemli? Çatlama günü değil yani di mi?Tam pik ne zamandı canım ovulasyon yapmış mıydın
Canım ben hala iğne kullanman gerektiğini düşünüyorum valla bence sonucunu instada osman develioğluna gönder onunda bi fikrini alKuzum böyleydi sonucumsavascii sağolsun yardımcı oldu bide bu sonucu kadın doğuma gösterdim. Bir kan testi daha yaptı homosistein adında ondaki değer yüksek çıksaydı kan sulandırıcı net başlardık dedi aman o değerin normal gerek yok dedi. Genetikteki doktor da öyle dedi. Ama içim rahat etmedi Hematoloji randevusu aldım ona da göstercem.
Anladım canım o zaman en mantıklısı öyle yapman bencedeÜniversiteye hiç bakmadim canim. Bizim izin konusu sıkıntı olacak ilçeden gelip gitmek. Ondan özelden devam edip kontrolleri olabildiğince cumartesi günlerine denk getirmeye çalışacağım.
Yok pik olan gün önemliPik günü mü önemli? Çatlama günü değil yani di mi?