- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.121
Dur yazıyorum özeleAyyyy Niqu canımmm senin değerin nasıl çıktı böyle ikiz ihtimali diyor kızlar bak benim aşağıdaki gibiydi
17.04.2023 19.92
19.04.2023 86.96
24.04.2023 1145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur yazıyorum özeleAyyyy Niqu canımmm senin değerin nasıl çıktı böyle ikiz ihtimali diyor kızlar bak benim aşağıdaki gibiydi
17.04.2023 19.92
19.04.2023 86.96
24.04.2023 1145
Bakar mı ki yazayım hemenCanım ben hala iğne kullanman gerektiğini düşünüyorum valla bence sonucunu instada osman develioğluna gönder onunda bi fikrini al
Canım 2-3 günde cevap veriyor ama kesin dönüyor yaşını gebelik kayıplarınıda yaz amaBakar mı ki yazayım hemen
Ben bu doktorun soru cevaplarına bakıyorum bazen. Oyle cevaplar veriyor insan bişey sormaya cekiniyorBakar mı ki yazayım hemen
Yaa eril burca kayıyor iyice o zaman. Gerçi test yapmadım akıntıya göre tahminen işte o da ama. Ben sperm yumurta kavuşma günü olarak düşünmüştüm onu:))Yok pik olan gün önemli
Tabi kesin değildir yine de çin takvimi gibi hepsi %50Yaa eril burca kayıyor iyice o zaman. Gerçi test yapmadım akıntıya göre tahminen işte o da ama. Ben sperm yumurta kavuşma günü olarak düşünmüştüm onu:))
Aman olsun da sağlıklı olsun Belirtim yok düzgün bi değerlendirme de yapamadık ama işte merak:)
Canım bu ayli yumurtlama günüm 17 temmuz olacak gelmedi henüz dahaTam pik ne zamandı canım ovulasyon yapmış mıydın
Genelde hamile olan kişilerde 10. günden önce çıkmıyor. Ama ben dayanamam daha erken başlarım kesin djhvflj strese sokmaz diyorsan eğlencesine yapabilirsinHay maşallah ya nasıl güzel gidiyo listemiz Yarın yumurtlamamin 8. günü olacak yavaştan testlere baslasam mi
Ay maşallah, hamile kalan hamile kalanaKizlar merhaba bende mfk kulananlardanim baştan herkesin kucağını boş bırakmasın tek duam o en son adetim 18 haziran normalde 21 günde bir adet olurum şaşmaz yeni adet tarihim yarın yani 9 temmuz bu ayın 6da regli oldum sandim süslü kahve lekelenme oldu bugün 3. Günü ara ara geliyor çok nadir ve kasiklarimda hafif hafif arar batmalar oluyor ve bugün akşam üstü kaset test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyimdir
Çook teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahAyy kızlar ne çok yazmışsınız maşallah oku oku bitmedi ama iyi ki de okumuşum
akgnss tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Niqu çok sevindim değerinin artmasına belki de kızlar haklıdır ikizdir
Mühim olan sağlıklı olmaları tabi.
Kırmızıları gören arkadaşlarım, gelecek ay pozitif testler görelim inşallah
Canım 2-3 günde cevap veriyor ama kesin dönüyor yaşını gebelik kayıplarınıda yaz ama
Yazdım valla bakalım cevap gelecek miBen bu doktorun soru cevaplarına bakıyorum bazen. Oyle cevaplar veriyor insan bişey sormaya cekiniyor
Ne yalanı canım bariz bebek el sallıyor maşallah hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahEki Görüntüle 3269524 Eki Görüntüle 3269525 Eki Görüntüle 3269525
Şimdi bu yalancı pozitif olabilir mi direkt cıktı çünkü. Geçen aylarda da kullanmıştım çıkmamıştı böyle bişey
Boşverdim zaten canım şimdi isterlerse dünyayı önüme sersinler umrumda değillerAynı durumu yaşıyorum boşverrr
Aynen öyle bebeğim bir de görümcem dalga geçer gibi kendi çocuğunun eskilerini vermeyi teklif etti delirmemek elde değileşini seçiyorsun ama ailesini seçemiyorsun işte. Napıcaksın. Ben de sinir olurum böyle şeylere. Seni çok iyi anlıyorum burada önemli olan şey maddiyet değil, düşünmek.
Desenize benimde kızım olacakKız geliyor Niqum
Canım ozaman korkma artık çok şükür kan değerlerin normal dış gebeliği aklından çıkart at bana dr 134 değerim varken dış gebelik dedi hatta kürtaj edecekti ama değerim 294 e yükseldi sonraki 592 sonraki 991 en sonuncuda 1 hafta sonra 7336 çıktı kese gördü bukezde bebek yok boş dedi devlet dr u bende özel yazaneye gittim 1 gün sonra başka bi doktora çok şükür bebeğide gördüm kalp atışınıda duydum bende çok korkmuşve ağlamıştım bence kafandan sil at hep iyi düşün inşallah hepimizde sağ salim kucağımıza alırız Allahım olmayanlarada nasip ederKızlar cevab çıktı 4578 Allahıma çok çok şükürler olsun..bu defa kucağıma alayım
Kuzu senin yazdığını yeni gördüm dikkatli baktım betaya dediğin gibi aslında 1468 aslında artış %50 ye bi tık yakın az bi umut ferahlık geldi içime gecenin bu saati Allah razı olsun sendenCanım %60 artmamış ama %50 artış var gibi strese girme herkesde iki kati artacak diye bir şey yok canım
Sendende kuzum. İlk artışında %50 canım 2. De öyle belki seninki böyle ilerlicek hiç strese girme canım eger o dünyaya gelecekse herşey boş inşallah saglıkla tutunur annesineKuzu senin yazdığını yeni gördüm dikkatli baktım betaya dediğin gibi aslında 1468 aslında artış %50 ye bi tık yakın az bi umut ferahlık geldi içime gecenin bu saati Allah razı olsun senden
Doktor bu ay korunun gibi bişey söyledi mi acaba merak ettimmHadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah