- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.597
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.081
Türkçesindeki oğul kelimesi erkek anlamında mı evlat mıRabbi hebli mines salihin hiç dilimden düşmezdiçok haklısın bol dua
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkçesindeki oğul kelimesi erkek anlamında mı evlat mıRabbi hebli mines salihin hiç dilimden düşmezdiçok haklısın bol dua
Canım erkek evlat için dua ederken salihinden isticeksen kız istiyorsan saliha evlat isticeksinTürkçesindeki oğul kelimesi erkek anlamında mı evlat mı
Kız oğul için hiç bilmiyordum bunu sadece burda okudumki hamile kalmak için zikr ediyorsunTürkçesindeki oğul kelimesi erkek anlamında mı evlat mı
Bunu bilmiyordum yaCanım erkek evlat için dua ederken salihinden isticeksen kız istiyorsan saliha evlat isticeksin
Ay dur kalbim çarpmaya başladıEvetttt çok sık var bende
Aşkım sende karın guruldaması var mı böyle alt karında kımır kımır hareketler falan?Hala var kuzum sanki şimdi regl olucam belim kasıkta batmalar zor yürüyorum
Bende bilmiyordum canım bende iki kızımdan sonra ögrendim. Şimdi öyle dua ediyorum. Allahım bana yüce katından temiz saygılı bir nesil ihsan eyle salihinden bir evlat nasip et diyorum aminBunu bilmiyordum ya
Guruldama yok kuzumama kasıklarım dolu ve karnımda batmalar oluyorAşkım sende karın guruldaması var mı böyle alt karında kımır kımır hareketler falan?
Yaaa İn şa Allah nasip edicem canım.AminBende bilmiyordum canım bende iki kızımdan sonra ögrendim. Şimdi öyle dua ediyorum. Allahım bana yüce katından temiz saygılı bir nesil ihsan eyle salihinden bir evlat nasip et diyorum amin
Sende var deseydin sabah test yapacaktım küstüm yaGuruldama yok kuzumama kasıklarım dolu ve karnımda batmalar oluyor
Kız benim göğüslerim yumşacık sanki hiç hamile diğilimher keste farklı belirtiler sen yap testiniSende var deseydin sabah test yapacaktım küstüm ya
Yok yapmıycam bu sefer de böyle hadi bakalım aşkım 15 haziranda kan verdim çıkmadı 26 haziranda erken gebelik yaptım çıkmadı 20 haziran ve 2 temmuzda kaset yaptım çıkmadı hadi bakalım bu seferde ben yapmıyorum Testlere küstüm sat 19 mayıs bu arada kanka yaa 12 temmuza randevu aldım doktordan artık o zamana kadar yapmıycam test mestKız benim göğüslerim yumşacık sanki hiç hamile diğilimher keste farklı belirtiler sen yap testini
Ya benimde 3 4 gündür karın guruldamam var bi gün böyle hiç durmadan sürekli ama felaket bi şekildeydi şimdi ara ara ama yine normalden çok bi guruldama. Bu günde işte kasıklarımda böyle bi tuhaf his var sanki adetim sökülecek gibi ama ne lekelenme var ne bişey.Kız benim göğüslerim yumşacık sanki hiç hamile diğilimher keste farklı belirtiler sen yap testini
Canım bende gynopol kullandım o da inositol içerikli pkoya iyi gelir diye verdi doktor ama benim regl yine yok ya 20 gün geçti.İnosıtol ıceren takvıyeler yaptımı bebısım sanada boyle seyler? @melisaa93 bu ay omega 3 takvıyesı ve folık asıt alcam sadece.bıde ocakta ıcmıstım ınosıtol takvıyesı 22 gunde adet olmustum sok olmustum.bu ay ıctm 23 gunde oldum.normalde standart 26,bazen 25 hıc sasmaz yani.
Ayy ben bunları yaşadım biliyormusun tam 17 gün gecikmeyle adetim en fazla bende 1 gün geciker..17 gün benim için bir felaket oldu..günde kaç defa test yapıyordum bazıları kuruma çizgi çıkartıyordu ve burda kuruma çizgilerini kızlar görüb bana tebrik mesajları yazıyordusabahlar mide bulantılarıyla kalkıyordum göğuslerim şiş ve ağrıyordu..ay ne günlerdidurmadım gitdim 2 defa kandan test verdim tabi neqatifBu kadar stresten sonra söküldüm gitdim doktora bana dedi hiç bir sorunun yok aşırı stres varYa benimde 3 4 gündür karın guruldamam var bi gün böyle hiç durmadan sürekli ama felaket bi şekildeydi şimdi ara ara ama yine normalden çok bi guruldama. Bu günde işte kasıklarımda böyle bi tuhaf his var sanki adetim sökülecek gibi ama ne lekelenme var ne bişey.
Tüm bunlar bana acaba mı dedirtiyor
Muhtemelen bana da öyle diyecek yada kist var ondan gecikti benim pko dan dolayı regl düzenim yok zaten. Araştırdım şimdi diyetten dolayı da karın guruldaması olabiliyormuş benim umutlar suya düştü yaAyy ben bunları yaşadım biliyormusun tam 17 gün gecikmeyle adetim en fazla bende 1 gün geciker..17 gün benim için bir felaket oldu..günde kaç defa test yapıyordum bazıları kuruma çizgi çıkartıyordu ve burda kuruma çizgilerini kızlar görüb bana tebrik mesajları yazıyordusabahlar mide bulantılarıyla kalkıyordum göğuslerim şiş ve ağrıyordu..ay ne günlerdidurmadım gitdim 2 defa kandan test verdim tabi neqatifBu kadar stresten sonra söküldüm gitdim doktora bana dedi hiç bir sorunun yok aşırı stres var
Kız sen beni öldürücendiyetten tabi guruldama olucakHiçte düşmesin umutların canım..istesen kan ver canım neqatif çıkarsa masaj yap hemen sökülücen ve başla yeniden denemeyeMuhtemelen bana da öyle diyecek yada kist var ondan gecikti benim pko dan dolayı regl düzenim yok zaten. Araştırdım şimdi diyetten dolayı da karın guruldaması olabiliyormuş benim umutlar suya düştü ya
Tam pik ne zamandı canım ovulasyon yapmış mıydınB Buffalosos kuzum benim yumurtlama temmuz 15ile 17 arası kıza mı denk geliyor oglanamı