2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Babasının üstüne olursa diğerlerinde hak sahibi olur kuzum öyle bi zaman gelinceye kimse senin 600 bin tl verdiğini söylemez yani

Babasının üstüne olursa diğerlerinde hak sahibi olur kuzum öyle bi zaman gelinceye kimse senin 600 bin tl verdiğini söylemez yani
Yav sacma sapan işler valla bıktım ya,ayrılık sebebı bılıyomusun bunlar,buyukler ne kadar dusuncesız benım kp rın 5,6 tane evı var zaten versın diğerlerınede ozaman hıc boyle sorunlar cıkmazdı.sımdı sacma salak mılletı bırbırıne dusuruyolar ya.canım cok sıkıldı ama.ben elımde avcımda ve varsa onlara hıbe etcem ama onlar hoplarlarmıs bak bak bak

Bence bunu düşünerek karar ver sonra çok pişman olursun öyle bi zaman gelir bağrım ben dersin neden kayınpederin üsütüne oluyo ben onu anlamadım

Her şeyin bir vakti var canım buna inanıyorum ben. Biz elimizden geleni yapalım vakti geldiğinde olacak İnşAllah

Bu mükemmellll bir haber test yapmadan gebeliğini ilan ediyorum

Kızlar bugün yüksek gördüm ovu testinde bugünü değerlendireceğiz 3 4 gün üst üste değerlendirmek mi lazım yoksa bir ara bir dolu olarak mı

Babasının malı olacaksa babası ödesin aradaki farkı. Sizde kira ödersiniz kimse ağzını açamaz neden oturuyorlar diye. Zamanı geldiğinde de kardeşler arasında paylaştırılır

Sende sessiz kalma öyle bir durum varsa verme altınlarını

Ama yanlış çizgi de çok çıkarıyor bana çok çıkarmıştı ama seninki tescilli kuzum doğru yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…