• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diye 😅 az önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim😅 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas

Eklentiler

• IMG_20230823_181446.webp
    IMG_20230823_181446.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 47
Olsun kuzum internette buldum nohut cipsi siparişi verdim 😍
Bence onlardan da yememeye çalış. Olabildiğince paketli gıdadan uzak dur kuzum. Canın aşırı cips çekerse bir lavaşı baharatlayıp küçük küçük kesip fırına ver çıtır olsun. o niyetle tüket.

Öylede üzülerek elimize ne geçecek böyle yaparsan bebişin olmasını zorlaştıracaksın bunu neden kendine yapasın ki herşeyin vakti bi zamanı var biz nekadar ol destekte olma desekte rabbim belirliyor sonucu bizim elimizden dua etmek sabretmek illa birgün olucak biz yeterki şu stresi bırakalım ❤️❤️🙏🙏
Tabiki her ay boyle dusunceler icinde giriyorum ama yine ayni mallesef ustelik dusukten sorna hemen olur dedik olmuyor😥

Hiç soran olmadı aslında biliyomusun ben çok ani evlendim eşimi çok seviyorum e yurt dışındayız kimseleri yok abisi ayrılmasın yalnız kalmasın diye bi ara muhabbet açıldı baya kavga oldu eşimin ailesi tarafında 2 ay evliyken ayrılma noktasına böle gelmiştik ama eşimle ikimiz istediğimiz için değil ailesi sen benim oğlumu atıyon dedi eşim ailesine karşı çıktı falan filan çok uzun yani bende hoşnut değilim bakalım ayırılıcam başka eve diyo ama bekliyorum dedim ben ona zaten sen tabi evlenmesin temizlik oluyo yemek oluyo çamaşır yıkanıyor bi yanına yatacak karı eksik dedim
Bizde de var öyle bi kayın 😵‍💫

canım bende bu ayın başında regl olunca çok üzüldüm.küstüm gittim günlerce.sonra regl hormonları hafifleyince duygularımda hafifledi.bunalımdan çıktım. bu ay denemeyecektim normalde ama A Afratafrac 'ın yönlendirmesiyle takviyelere başladım. sende başla bence, hiç umudum yokken çok güzel yumurtladığımı düşünüyorum inşallah tutmuştur hamileyimdir. iyi ki boşvermemişim diyorum. hatta keşke en başından itibaren takviyelere başlasaydım. Sende üzülmekle eline bir şey geçmeyeceğini biliyorsun. hemen bugün malzemelerini toparla başla takviyelere :)
takviyeler:
çörekotu-bal-tarçın kürü
inofolic combi
çakşır kökü suyu
Kuzum her ay farkli takviyelere basliyorum sonu yine ayni ahh ahh😥 bu ay dusunmiyim diyorum regl gunune yakin yine ayni stres 🥸 ustelik bu ay umudim vardi gittim 3gun once kan verdim cikmadi kanda aksam kahvrengi akintim basladi adet gunu de reglim neden boyle oluyor anlamiyorum

Benimde 5 gün kala negatifti canım. 2 gün kala hayali çizgi gördüm. Bat gününde tekrar test yapicam bende tam bilmiyorum var mi yok mu ama umut kesilmez 🙂 turuncummm turuncummm
Kızlar benim bu gün yine negatif test bata 5 gün var pozitife döner mi bilmiyorum bana aşılama yolları göründü gibi geliyor ağrılarımda hafifledi geçen ay çok şiddetliydi regl öncesi ağrılarım şimdi tatlı tatlı ağrıyor moral bozmak ta istemiyorum

Bence onlardan da yememeye çalış. Olabildiğince paketli gıdadan uzak dur kuzum. Canın aşırı cips çekerse bir lavaşı baharatlayıp küçük küçük kesip fırına ver çıtır olsun. o niyetle tüket.
Of haklısın kuzummm da benim kötü bir akışkanlığım bu 🙈 nasıl aşacağım bilmiyorum 🙈

Geçmiyor geçmiyor kuzum. Daha anca 2+1 oldum melegim can melegim can @melisaa93
Ben 2.7 oldum bugün. Sag kasıgıma öyle bir agrı girdiki anlık eger saniyelik sürmese oturur aglardım saat başı öyle oluyor sag en köşeye yerleşiyor bebegim hissediyorum ve an itibari ile uçugumda çıkıyor bagışıklıgım düşüyor 😍😍😍😍

Ben 2.7 oldum bugün. Sag kasıgıma öyle bir agrı girdiki anlık eger saniyelik sürmese oturur aglardım saat başı öyle oluyor sag en köşeye yerleşiyor bebegim hissediyorum ve an itibari ile uçugumda çıkıyor bagışıklıgım düşüyor 😍😍😍😍
Aaa uçuk belirti miiii 😍😍😍 dün Çıktı bende de 🙈

normal yolla kalmakla yada yumurta takibi yapmakla aşılamanın hiçbir farkı yok dedi. tüp bebekte sonucta işlem oluyor . heleki erkekte sıkıntı yoksa zaten aşılamaya gerek yokmuş çünkü aşılama işlemi şu şekil. aynı yumurta takibindeki gibi adetin 3 günü klomene başlıyosun aynı yumurta olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapıyor daha sonra eşin o merkezse sperm veriyor bi kaba onu yıkıyolar yani ( cihazlarda hareketliliği falan azsa hareketlenmesini sağlıyolar ) daha sonrada şırınga gibi bişeyle rahmine sıkıyolar aşılama bu .
Canım benim de sebepsiz 1.5 senedir olmuyor.
Önümüzdeki ay aşılama olacağım.
Şansın çok yüksek olmadığının farkındayım.
Ama aylardır olmuyor. Artık tedavilere başlamak istiyorum ilk aşamada bu.

Back