• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben önceden söyledim kimsenin ismini koymicam. Hatta dedimki kendi anne babamon bile koymam yani lutfen yanlis anlamayin diye. Eşim de biliyor. Ama bakalım zamamı grlince olaylar karışmasa iyi
Aynen aynen. Arayı eşin bulacak, eşinin ailesi bi isim söylicem e iyi senin ailende söylesin e siz? Olmaz öyle şey. Çocuğu dünyaya birilerinin gönlünü hoş tutmak için getirmiyoruz.

İsim olayı önemli. Eskidenmiş büyükler koyarmış. Hatta eşimin anne ve babasıyla konuşurken. Eşimin babasının çocuklarına isim koyduğunu duydum, annesinin hiç bir söz hakkı yokmuş. Hatta dedim onca ay bu kadın karnında taşıdı, sonrasında da bu kadın altını aldı yedirdi içirdi ama erkek damdan düşer gibi gelip ismini koyuyor ve eşine sormuyor bile çok enteresanmış dedim. Suratları düştü 😂
Gel seni bir alnından öpeyim :KK60:

Ben önceden söyledim kimsenin ismini koymicam. Hatta dedimki kendi anne babamon bile koymam yani lutfen yanlis anlamayin diye. Eşim de biliyor. Ama bakalım zamamı grlince olaylar karışmasa iyi
Ben oğluma hamileyken kayınpederim kendi babamın adını koymamı teklif etti. Benim adım iki torunumda var senin babanın ilk torunu olacak koysan güzel olur dedi ona da nooooo dedim 😂

Test yaptım dünkü testten sonra merak edenler için etiketleyin dedim unuttuklarım kusura bakmasın

Kuzum testi yaptım merakta bıraktım geç oldu biraz anca uyandım kusura bakmayın 😂 @edahandro @melegim can @IADK unuttum diğer arkadaşları kusura bakmayın 😂😂
Hem görüyorum hem emin olamıyorum çok arada kaldım ☺️ İnşAllah birkaç güne koyulaşır

Ben adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Regle 12 gün kala çok çok erken bi vakit zaten pozitif çıkması garip olurdu. Ben de gördüm açıkçası çizgiyi. Yarın da tekrarlayın bence çıkarsa tekrar, kan verin derim

Back