- 22 Şubat 2023
- 9.655
- 10.727
- 37
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.001
Canım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere çok sevindimmmm896 cıktı değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere çok sevindimmmm896 cıktı değerim
Bebısm ben regl oldum yaartık gülüyorum varya ovu testı yapıyım dddım bı hcg test bıtmıstı tam yaptım sonra hasta oldumAllahım ınsallah senınkı pozıtıftır sana gönülden güzel enerjıler gonderıyorumguzel haberlerını verCanım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız. Ben de yumurtlayan kadar umursamıyorum. Yumurtladıktan sonra bir heyecan basıyor. Güzel enerjilerle güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah
Ahhh kuzummmm sağlıkla al kucağına çok sevindimmm. Dolu dolu hamiş diyebiliriz artık sana. Darısı bizlere. Bizlere çok dua et canım. Kucaklarımız dolsun inşallahKızlar cevab çıktı 4578 Allahıma çok çok şükürler olsun..bu defa kucağıma alayım
Bu bebeler ikiz hazır olbıda olumsuz cümle duymak ıstemıyorum senden ona göre niqucum.Kızlar cevab çıktı 4578 Allahıma çok çok şükürler olsun..bu defa kucağıma alayım
Aaaaa yaaaaa bat günümüz aynıydı. İkimizde pozitifi göreceğiz sanıyordum.. ben de negatif hissediyorum ya. 15 ay oldu ümidim tükenmeye başladıBebısm ben regl oldum yaartık gülüyorum varya ovu testı yapıyım dddım bı hcg test bıtmıstı tam yaptım sonra hasta oldumAllahım ınsallah senınkı pozıtıftır sana gönülden güzel enerjıler gonderıyorumguzel haberlerını ver
Kuzum ben inosıtol ıceren takvıye ıctm adetımı erkene cektı 3 gun.anlamadım bende.bıkere daha ıcmıstım onceden o zamanda boyle olmustu.hayırlısı olsun bebısım ya.Sakın umudunu kaybetme.eger bır sorun yoksa denemeye devam,varsada çözülmicek çok az şey var artık çözülür Allahın ıznıyle.Gecen ay ben uzultuden hasta oldum depresyona gırdım o yuzden artık kendımı ıyı tutuyorum.Olacak Allahın ıstedıgı zamanda.yarın ınsallah pozıtıfı gorursun arkadasımAaaaa yaaaaa bat günümüz aynıydı. İkimizde pozitifi göreceğiz sanıyordum.. ben de negatif hissediyorum ya. 15 ay oldu ümidim tükenmeye başladı
Banada doktorun yumurta kalitesi için verdiği vitamin vardı içinde inositol var 15 20 gündür düzenli kullanmaya başladım Omepaq10 magnezyum kullaniyorm sanki bu ay erken adet olucam dun yumurta çatladı gibi geldi leke geldi bakalmMu
Muhtemelen canım erken yumurtlama oluyor.bu ıkıncı denememdı aynısı oldu.adetı erken oldum.işin garıp tarafı gogsum fln hıc şişmedi bu ay.garıp.hayırlısı olsun bakalım Allahın takdırı.ınsallah Allahım aratmaz.6. Aya merhaba dıyecegız belkıde o ay bu aydıromega 3 deneyım bıde bakalım
Ben de sizleri görüp okuuyup pozitif olmaya çalışıyorum yoksa ben de hüngür hüngür ağlıyorum her negatifte. Çok şükür sıkıntı yok diyor doktor ama benim yaş 35 o sebeple biraz ümitsizliğe kapılmaya başladım. İki aşılama oldum tutmadı. Biraz mola vermiştim. Bakalım bu ay adet olursam yine aşılama olacağım muhtemelen.Kuzum ben inosıtol ıceren takvıye ıctm adetımı erkene cektı 3 gun.anlamadım bende.bıkere daha ıcmıstım onceden o zamanda boyle olmustu.hayırlısı olsun bebısım ya.Sakın umudunu kaybetme.eger bır sorun yoksa denemeye devam,varsada çözülmicek çok az şey var artık çözülür Allahın ıznıyle.Gecen ay ben uzultuden hasta oldum depresyona gırdım o yuzden artık kendımı ıyı tutuyorum.Olacak Allahın ıstedıgı zamanda.yarın ınsallah pozıtıfı gorursun arkadasım
Tatildeydim canım pek giremedim adet oldum bende. Bu ay hiç bişey yapmayacağım pek buralardada olmayacağımKızlar bu bir hatırlatma mesajıdır. Bat tarihleri geçenlere ancak durumunu henüz bilmediklerimize yönelik. Regl olan varsa güncel Sat ve Bat tarihlerinizi söylemenizi rica edeceğim ki listede güncelleyeyim Gönül ister hepiniz bana hamileyim yazın
Belli olmayanların ve bana yeni cevap verenlerin mesajıma cevap vermesine gerek yok. Arada durumu belli olmayanlara yapılan standart hatırlatma mesajıdır.
@Nurrkaya @bhykrttl @Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @beun8 @fiyonaprensesolan @doga cans16 @Deniz_61 @simurgggg @Blackberry36 @babytoys @cey3406
Kuzum ikiz mi geliyor yoksa ay Maşallah yaaa çok çok sevindimKızlar cevab çıktı 4578 Allahıma çok çok şükürler olsun..bu defa kucağıma alayım
İmpryl kullanmaya başladım ben bu ay. Kullanan var mı aranızda kızlar? Eşler birlikte kullanabiliyor. Folik asit yanına OMEGA ve coraspirin de içtim. Acaba bu ımom dan mı almak lazım veya c life veya mfk . Seçenek çok insan neyi seçeceğini şaşırıyor. Doktorumsa gerek yok diyor. Coraspirini bile omegayı bile kendi kendime kullanıyorum. Doktorum sadece folbiol verdi.
Cnm bn 3 ay folbiol içtimİmpryl kullanmaya başladım ben bu ay. Kullanan var mı aranızda kızlar? Eşler birlikte kullanabiliyor. Folik asit yanına OMEGA ve coraspirin de içtim. Acaba bu ımom dan mı almak lazım veya c life veya mfk . Seçenek çok insan neyi seçeceğini şaşırıyor. Doktorumsa gerek yok diyor. Coraspirini bile omegayı bile kendi kendime kullanıyorum. Doktorum sadece folbiol verdi.
Tamam canım elimdekiler bitince ben de alırım belkiCnm bn 3 ay folbiol içtim
Miligramı yüksek
Oyuzden içinde hersey olan vitamin haplar daha iyi dıye duşunuyorum
Arastrdım, yorumları okudum
Çok kişi kullanmış
Sadece 3 ay değil tüm hamilelık boyunca ve emzirirknde kullanmışlar hep, doktor önermiş
Bnde alim dedim
P. Tesi geçer elime
Seçenek çok olunca ne kullanacginida şaşırıyor insan :)Tamam canım elimdekiler bitince ben de alırım belki
Amin canım.Evet çok şükür hamiş kalb atışını duysam rahatlarım gözüm korkmuşAy İn şa Allah canım ben bilerekten burdan ayrılmıyorum genelde hep uğur getiririm çok istiyorum hepiniz hamiş olasınızAhhh kuzummmm sağlıkla al kucağına çok sevindimmm. Dolu dolu hamiş diyebiliriz artık sana. Darısı bizlere. Bizlere çok dua et canım. Kucaklarımız dolsun inşallah
Bilemedim ki ya bizde yokki ikizBu bebeler ikiz hazır olbıda olumsuz cümle duymak ıstemıyorum senden ona göre niqucum.
Canım bilemedimki korkuyorum bazen böyle yüksek oluncaKuzum ikiz mi geliyor yoksa ay Maşallah yaaa çok çok sevindim
İmpryl ve OMEGA kullandım hamiş oldumİmpryl kullanmaya başladım ben bu ay. Kullanan var mı aranızda kızlar? Eşler birlikte kullanabiliyor. Folik asit yanına OMEGA ve coraspirin de içtim. Acaba bu ımom dan mı almak lazım veya c life veya mfk . Seçenek çok insan neyi seçeceğini şaşırıyor. Doktorumsa gerek yok diyor. Coraspirini bile omegayı bile kendi kendime kullanıyorum. Doktorum sadece folbiol verdi.