- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.061
Mınnos kendını gostermeye baslamıs annesıGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm @beyons fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niquimagination forever @IADK melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Büyük ihtimalle çatladıBENİM DE DÜN GECE SOLDA BİR AĞRI OLDU İLİŞKİ DEN SONRA ACABA DEDİM ÇATLADI Mİ ŞİMDİ DE SİZLİYOR GUNOOOOO KIZLAR
Sen nerdesin bebeğim yaa özlettin iyice kendiniMınnos kendını gostermeye baslamıs annesıtebrık ederım kuzucum saglıkla kucagına al
İnşAllah sanada
Arada bakıyorum bebısm 3unuzu takıpteyım ozellıkleSen nerdesin bebeğim yaa özlettin iyice kendini
Ay inşallah güzel haberleri verelim amin testler gelsin yapalım anınBüyük ihtimalle çatladıSiz yinede birkaç gün daha ilişkiye devam edin
Güzel haberlerle gel inşallah4 Eylül canım daha var
Amin inşallah canım benim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kucağınıza alın İnşAllah canım benim
Evet evet yavaş yavaş buradayım diyorMınnos kendını gostermeye baslamıs annesıtebrık ederım kuzucum saglıkla kucagına al
Olsun bebeğim ya arada yaz senArada bakıyorum bebısm 3unuzu takıpteyım ozellıklebebe olayına ara verdıgım ıcın cok yazmıyorum ama guzel haberlerınızı beklıyorum ınsallah
Yaa severim ben onun belirtileriniGünaydın canlar nasılsınız yeni hamileler varmı giremiyorum fazla bi sefer beni baya zorluyor şimdiden
İnşallah canım yarın gidecem bakalım ilk defa 6.2 oluyor yarın görebilecekmiyimYaa severim ben onun belirtileriniİnşAllah hafifler daha iyi olursun canım
Olur olurKuzular sarı renkte yumurtlama akıntısı olur mu? Ben hep şeffaf yumurta akı kıvamında diye okudum ama dünden beri şeffaf olan akıntım akşam sarıya dönmüş.
Çok şükür yarabbim.Günaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm @beyons fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niquimagination forever @IADK melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Amiiin canım benim inşallahÇok şükür yarabbim.Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah, sağlıkla doğsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?