2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Anladım canım İnşAllah yüksek kalır ateşin 😍 ateşe geç başladım ama ovülasyon testi yapmıştım çizgi günü yada bir gün sonra çatlamış olmalı ☺️ Devamında 2-3 gün yüksek ateş giriyorum günü değiştirmiyor
Tamam o zaman kuzum ovü yaptıysan sıkıntı yok. Beklemeye devam 😍😍

Günaydın kızlar 36.6 gördüm sonunda yükseldi ateş anlamıştım ama dün fnd_50 fnd_50 attım canım etiket yapayım dedim 🥰

Eklentiler

• IMG_3143.png
    IMG_3143.png
    100,5 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kızlar. Dün gece yumurtam çatlamış ama biz dünü değerlendiremedik eşim hastaydı. çatladıktan sonra kaç saat canlı kalabiliyordu. bu gece değerlendirebilirim anca :) umarım kaçırmayız
Akşam eve gelince çok geçe kalmadan değerlendirin canım. Ortalama ömrü 24 saat diyorlar, 36 saate kadar da yaşayabilir diyorlar. Ama geçen bi yerde okudum 12 saat diyor. 12 saatse zaten tutturmak çok zor o doğru değildir heralde.. siz yine de akşam hemen yemeği yiyip değerlendirin sonra da ayağa kalmadan beline yastık koy ayaklarını havaya kaldır yat canım.

Umarım değerlendirebilirim çünkü belim inanılmaz ağrıyor kuzum gece 2 defa uyandım şuan bile zor duruyorum ağrıdan 😢
Seninde ikinci yumurta çatlamış bence kuzum yoksa keskin düşüş yapıp tekrar yükselmezdi galiba. Sonu bebişli bitsin inşallah. Döllenmeden dolayıdır inşallah agrıların

Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan? 🙏💕 Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.

@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 B blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu beyons beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 esen-ruzqar esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek L A L L A L
Yumurtlama olalı 8 gün oldu bekelemedeyim 🙏🏻

Back