2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Akşam eve gelince çok geçe kalmadan değerlendirin canım. Ortalama ömrü 24 saat diyorlar, 36 saate kadar da yaşayabilir diyorlar. Ama geçen bi yerde okudum 12 saat diyor. 12 saatse zaten tutturmak çok zor o doğru değildir heralde.. siz yine de akşam hemen yemeği yiyip değerlendirin sonra da ayağa kalmadan beline yastık koy ayaklarını havaya kaldır yat canım.
24 saatse ucu ucuna yakalarım sanırım :) akşam 9.30 da ovu testım hala doruktu. ben dediğin gibi canım akşam yemek sonrası değerlendireyim hemen :):)

Sağol canım benim. Tabi haberdar ederim şu an sadece eşim ve siz biliyorsunuz. Kalp atışını duymadan kimseye söylememe kararı aldık. O yüzden ne olursa zaten sizinle paylaşıyorum.
Aynen kalplerimiz bir. Valla sabah namazında bile aklıma geliyorsunuz. Tek tek söylüyorum inşallah tez vakitte pozitif olsun testler ki hep birlikte sevinelim 😊
Güzel kalbinden öperim canım benim 🙏🏻😍

Günaydın kızlarr
Bir sorum var, daha önce hamilelik geçirenler yanıtlarsa sevinirim 🌸
Günde 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sütlü ya da sade filtre kahve, 3-4 çay bardağı da çay içiyorum. Sizce bu kafein hamilelikte fazla mı olur azaltmak gerekir mi?

İçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkım
Aynen kuzum biliyorum en az iki tane çatladı bence. Ama şöyle hissediyorum biri ayrı çatladı ikisi ayrı. Umarım üçü de çatlamıştır🤲🏻 yoksa çoktan yükselip 15 e çekerdi çizgiyi. Yarın 17 ye çeker benimkini de artık🥹 senin ateş de gayet güzel gidiyor aşkım Allahım sonu da güzel olur inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• IMG-20230822-WA0006.jpeg
    IMG-20230822-WA0006.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 59
Seninde ikinci yumurta çatlamış bence kuzum yoksa keskin düşüş yapıp tekrar yükselmezdi galiba. Sonu bebişli bitsin inşallah. Döllenmeden dolayıdır inşallah agrıların
İnşallah kuzum ikinci yumurta bence de çatladı dün onunda çatladığını hissettim sol kaşığım çok ağrıyordu gece çatladı bence inşallah bebişin ağrılarıdır bunlar hepimiz bu ay muradımıza erelim inşallah 🥰

Kizlar pazar günü catlamayi gördüm ama iki taraflı kasık ve bel ağrım geçmedi adetime 9 gün var sizce biseyler olusuyo olabilirmi
Bende aynıyım seninle merakla bekliyorum kasık ağrım yok sanırım belimin ağrısı vuruyor gibi ama benimde 10 gün kaldı inşallah bebiştendir 🥰🙏

Back