2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Günaydın kızlarr
Bir sorum var, daha önce hamilelik geçirenler yanıtlarsa sevinirim 🌸
Günde 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sütlü ya da sade filtre kahve, 3-4 çay bardağı da çay içiyorum. Sizce bu kafein hamilelikte fazla mı olur azaltmak gerekir mi?
Yeşil çay içmeyin hamileyken çayı 2 ye indirmeni tavsiye ederim

Günaydın kızlarr
Bir sorum var, daha önce hamilelik geçirenler yanıtlarsa sevinirim 🌸
Günde 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sütlü ya da sade filtre kahve, 3-4 çay bardağı da çay içiyorum. Sizce bu kafein hamilelikte fazla mı olur azaltmak gerekir mi?
Yeşil çay hiç içme canım çayı elinden geldiğince çok açık iç. Kahveyi de günlük bir tatlı kaşığı miktarında tüket üzerine eklediğin su yada süt sana bağlı ☺️ Hatta kahveyi haftada birkaç kez olacak şekilde tüketirsen daha iyi

Yeşil çay içmeyin hamileyken çayı 2 ye indirmeni tavsiye ederim

Yeşil çay hiç içme canım çayı elinden geldiğince çok açık iç. Kahveyi de günlük bir tatlı kaşığı miktarında tüket üzerine eklediğin su yada süt sana bağlı ☺️ Hatta kahveyi haftada birkaç kez olacak şekilde tüketirsen daha iyi
Çok teşekkürler kızlar
Çayı azaltmış halimdi halbuki 🥹 neyse buna da dayanıcaz napalım

Senin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalı ☺️ Teste ne zaman başlıycan?

Bu da benim ateşim çizgiyi pik gününden bir sonraki güne kendisi işaretledi. Benim çatlama olayı bitti artık dimi değerlendirme yapmaya devam etmiycem artık fnd_50 fnd_50
17 ya da 18. Günde değerlendirme olduysa gün aşırı bir tane falan daha değerlendirme yapabilirsin kuzum ya ben hep erken bırakıyordum belki bu yüzden kaybediyordum ya o yüzden ben bugün de değerlendiririm sonra gün aşırı birkaç değerlendirme ile de kapatırım artık diye düşünüyorum

İnşallah Hadi hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlıyım inşallah burdan mutluluk haberlerimizi paylaşırız 🤲🏼 aminnnn haberdar et yine belirtilerini 😻
Dün ateşim vardı ayak üşümedi oldu çok sonra ateş bastı hamile kaldığım ayda döllenmeden sonra ki 4 gün aynı belirtileri girmişim sanki bu aydan ümitli gibiyim hissediyorum bişeyler Allah nasip etsin inşallah ederim canım sende haberdar et 🥰🙏

İlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzum
Ben de onu soracaktım mesela ilk yumurtlamaya mu sonraki yumurtlamaya göre mi test yapalım🤣🤣 ben genelde 2 gün kalana kadar en kötü 4 gün kalana kadar bekliyorum sonra dürtüyorlar beni🤣🤣🤣 ama ateş her şeyi söylüyor halbuki

Ben de onu soracaktım mesela ilk yumurtlamaya mu sonraki yumurtlamaya göre mi test yapalım🤣🤣 ben genelde 2 gün kalana kadar en kötü 4 gün kalana kadar bekliyorum sonra dürtüyorlar beni🤣🤣🤣 ama ateş her şeyi söylüyor halbuki
Kuzum şuan ateş 36.6 bundan sonra hiç düşünmemesi gerekiyor dimi ateşin bebiş varsa da yükselmeye başlıyor doğru biliyorum dimi

Dün ateşim vardı ayak üşümedi oldu çok sonra ateş bastı hamile kaldığım ayda döllenmeden sonra ki 4 gün aynı belirtileri girmişim sanki bu aydan ümitli gibiyim hissediyorum bişeyler Allah nasip etsin inşallah ederim canım sende haberdar et 🥰🙏
Hadi hayırlısı inşallah babada sıcak basiyo ama hava da sıcak tam oturtamiyorum onu 😂🙈

Back