2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ateşimi atıp çıkıyorum sonra yazılanlara cevap vericem 😁 dünü değerlendiremedik bu arada. Benimki çok yorgundu. Bugünü değerlendiricez inşallah
melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 Papatyamaviss Papatyamaviss

Eklentiler

• IMG_8021.jpeg
    IMG_8021.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 91
Ateşimi atıp çıkıyorum sonra yazılanlara cevap vericem 😁 dünü değerlendiremedik bu arada. Benimki çok yorgundu. Bugünü değerlendiricez inşallah
melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 Papatyamaviss Papatyamaviss
İçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkım

Eklentiler

• 5617A839-FB13-401E-AFB4-D8D2377ABA0A.jpeg
    5617A839-FB13-401E-AFB4-D8D2377ABA0A.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 70
İçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkım
Senin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalı ☺️ Teste ne zaman başlıycan?

Bu da benim ateşim çizgiyi pik gününden bir sonraki güne kendisi işaretledi. Benim çatlama olayı bitti artık dimi değerlendirme yapmaya devam etmiycem artık fnd_50 fnd_50

Eklentiler

• 7422A891-8A0E-4A0D-976B-436AE911CBAD.jpeg
    7422A891-8A0E-4A0D-976B-436AE911CBAD.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da 🥰 🙏
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim. 💕💕💕💕

Zumruduanka96 Zumruduanka96 Gizem2021 Gizem2021 R royal5596 haseada haseada melegim can melegim can Y yenibirhayal Taranta Taranta Bedii Bedii Aye10 Aye10 S seloseymo52 The Little Mermaid The Little Mermaid turuncummm turuncummm T TOMURCUK_27 gunesin ezgisi gunesin ezgisi imagination forever imagination forever bliiss bliiss
Kuzum benim 29 sgustosa sarktı ikinci yumurtadan dolayı

Günaydın kızlar. Dün gece yumurtam çatlamış ama biz dünü değerlendiremedik eşim hastaydı. çatladıktan sonra kaç saat canlı kalabiliyordu. bu gece değerlendirebilirim anca :) umarım kaçırmayız
Bir gece önce değerlendirdiyseniz için rahat olsun canım bugünü de değerlendirirsiniz ☺️

Senin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalı ☺️ Teste ne zaman başlıycan?

Bu da benim ateşim çizgiyi pik gününden bir sonraki güne kendisi işaretledi. Benim çatlama olayı bitti artık dimi değerlendirme yapmaya devam etmiycem artık fnd_50 fnd_50
İlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzum

İlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzum
Anladım canım İnşAllah yüksek kalır ateşin 😍 ateşe geç başladım ama ovülasyon testi yapmıştım çizgi günü yada bir gün sonra çatlamış olmalı ☺️ Devamında 2-3 gün yüksek ateş giriyorum günü değiştirmiyor

Back