2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Var bebiş var hayırlısı olsun tebrik ederim seni 🥰
İnsallah.hic stresi bitmeyen bi surecmis onu anladim daha yolun basinda olmama ragmen.testi,pozitifi Beta artisi, kesesi, kalp atisi falan😇 ne ara sevincem bilemedim, hep endise🤣 allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah🥰

İnsallah.hic stresi bitmeyen bi surecmis onu anladim daha yolun basinda olmama ragmen.testi,pozitifi Beta artisi, kesesi, kalp atisi falan😇 ne ara sevincem bilemedim, hep endise🤣 allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah🥰

Taaa ki doğuma kadar da devam edecek bitmicek doğduktan sonra da devam edecek eeee artık o yolculuğa baş koymuş bulunuyoruz annelik böyle bişey 🥰

Benim adet günüme yarın itibariyle 3 gün kaldı merakla bekliyorum hiç bir belirtim yok böyle olan var mı???? önceden belim ağrırdı şimdi iki gün önce ağrıdı bitti karnım şiş olurdu sanki kuş gibi hafif göğüslerim şişerdi hiç bir şey yok 😂

Onu diyor oda adete beş gün kala bile döllenme yakalayabilir siniz diyor pko hastaları o yüzden bir gün dur bir gün ilişki
Cnm bndede pco var en sonki hamileligimde 7 ay denedm olmadi ovu testi ile ilkte hamile kaldim. Yani pco icin ovulasyon testi birebir gec yumrtlama oldugundan gunlerde cok degisiyor bolelikle daha az yorucu ve dha az sitresli oluyorsun gunu görünce modunda yuksek oluyor. Bazen yumrtlayamama bazen catlayamama olabliyor oyuzden ben ilk takip yaptirdim hersy oluyormu baktirdim sonra kendim takip ettm bnce o sekilde yapmani tavsiye ederm cnku bazen ilac igne vs gibi takviyeler gerekebiliyor

Cnm kan verdım ayın 14 verdım 1.20 cıkmıstı dun sbah test yptm zar zor gurulem cızgı vardı bu sabah yptm daha belırgındı kan verdım17.70 cıktı adetım ayın 21 nde
Canım merhaba bisey sorabilirmiyim ilk betan 1.20 miydi ? Ilk kanı beklenen adet tarihinden kaç gün önce verdin öğrenebilirmiyim ? Ben geçen hafta smear testi için muayeneye gitmiştim doktor kan tahlili istedi betam 2.80 cıktı (adete 7 gün kala bu şekilde cıktı) 3 gün önce prodoctor erken gebelik testi yaptim negatifti silik bile çıkmadı bende olsa şimdiye çıkardı diye dusundum. Bugün benim batım bugün adet olmazsam yarın test yapacağım çıkmazsa yine garanti olsun diye kan vericem. Merak ettim bilgi verirsen sevinirim

Back