- Konu Sahibi Afratafrac
- #28.981
Ateşini atmayı unutma sabah aşkımYarın sabah yapıcam mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşini atmayı unutma sabah aşkımYarın sabah yapıcam mesela![]()
Guncel testlerim bu sekilde.2 markadan yaptim. kan testi sabah verecegim randevu aldim.acikcasi kan testini gormeden birsey diyemiyorum![]()
Ateşini atmayı unutma sabah aşkım
Yarın boşluk sonra son kez değerlendircemDün ben de aynı şekildeydim hahhahahajahaj kahkaha attım harikayız![]()
İnşAllah çoktan döllenmiştirUmarım şu an döllenmek üzere yolculuğa çıkmıştır![]()
Hadi bakalım aynı durumdayız bende öyleyim şuanDeğerlendirdim ayakları diktim yatıyorumforumu okuyorum
Evet bebeğim ölçüyorumKolay gelsin canım dikkat et bacakların uyuuşmasınsen ateş ölçümüne devam ediyormusun
İnsallah.hic stresi bitmeyen bi surecmis onu anladim daha yolun basinda olmama ragmen.testi,pozitifi Beta artisi, kesesi, kalp atisi falanVar bebiş var hayırlısı olsun tebrik ederim seni![]()
İyidir annesi hızla büyüyor minnoşumAtlattımda canım ama hep diyorum bulantılar şimdilik tamamen bitmiş çok şükür acaba bebişim iyimi çok oldu görmeyeli![]()
İnsallah.hic stresi bitmeyen bi surecmis onu anladim daha yolun basinda olmama ragmen.testi,pozitifi Beta artisi, kesesi, kalp atisi falanne ara sevincem bilemedim, hep endise
allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
![]()
Teşekkür ederim canım benimYaaaaaaa hadi hayırlı olsun kuzum çok sevindimisim düşündün mü
![]()
İnşAllah hamileyiz artık son değerlendirmeler olsunHadi bakalım aynı durumdayız bende öyleyim şuan![]()
Ay dimi.annelik boyle birsey.daha birkac saattir anne adayiyim ama pimpirikli bisey oldum ciktim..Taaa ki doğuma kadar da devam edecek bitmicek doğduktan sonra da devam edecek eeee artık o yolculuğa baş koymuş bulunuyoruz annelik böyle bişey![]()
Cnm bndede pco var en sonki hamileligimde 7 ay denedm olmadi ovu testi ile ilkte hamile kaldim. Yani pco icin ovulasyon testi birebir gec yumrtlama oldugundan gunlerde cok degisiyor bolelikle daha az yorucu ve dha az sitresli oluyorsun gunu görünce modunda yuksek oluyor. Bazen yumrtlayamama bazen catlayamama olabliyor oyuzden ben ilk takip yaptirdim hersy oluyormu baktirdim sonra kendim takip ettm bnce o sekilde yapmani tavsiye ederm cnku bazen ilac igne vs gibi takviyeler gerekebiliyorOnu diyor oda adete beş gün kala bile döllenme yakalayabilir siniz diyor pko hastaları o yüzden bir gün dur bir gün ilişki
İnşAllah hamileyiz artık son değerlendirmeler olsun![]()
Ay dimi.annelik boyle birsey.daha birkac saattir anne adayiyim ama pimpirikli bisey oldum ciktim..
Maşallah masallah cnm hayırlı haberlerle gel inşallah cnmGuncel testlerim bu sekilde.2 markadan yaptim. kan testi sabah verecegim randevu aldim.acikcasi kan testini gormeden birsey diyemiyorum![]()
Canım merhaba bisey sorabilirmiyim ilk betan 1.20 miydi ? Ilk kanı beklenen adet tarihinden kaç gün önce verdin öğrenebilirmiyim ? Ben geçen hafta smear testi için muayeneye gitmiştim doktor kan tahlili istedi betam 2.80 cıktı (adete 7 gün kala bu şekilde cıktı) 3 gün önce prodoctor erken gebelik testi yaptim negatifti silik bile çıkmadı bende olsa şimdiye çıkardı diye dusundum. Bugün benim batım bugün adet olmazsam yarın test yapacağım çıkmazsa yine garanti olsun diye kan vericem. Merak ettim bilgi verirsen sevinirimCnm kan verdım ayın 14 verdım 1.20 cıkmıstı dun sbah test yptm zar zor gurulem cızgı vardı bu sabah yptm daha belırgındı kan verdım17.70 cıktı adetım ayın 21 nde