2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaaa cok tatlisin🤩🤩 insallah gönlüne gore olur tatlım tam hayal ettigin gibi verirsin müjdeyi.. az kaldi cok heyecanli 10 gune kalmaz belli olur artik. Rabbim hayirli saglikli bir sekilde nasip etsin😊😊
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ile😍 sen de çok tatlısın😍

Bakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorum🤣🤣🤣 abla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri🤣🤣🤣 bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah 😍😍😍 melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Papatyamaviss @The Little Mermaid @simurgggg @tweeetyyy @golden-snitch IADK IADK
Yaptıracaksın o tulumları bu ay İnşAllah canım benim 😍 e bebekte ne istiyorsan yazıyorlardı hala var mı bilmiyorum

Benimki bugün yan çiziyor bu da can diyor üst üste oldu bugün ara versek diyor🤣🤣🤣🤣 dedim sık dişini yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dedim ikna etmeye çalışıyorum🤣🤣 oğlum uyusa hemen gidecem yanına🤣

Zor bela bizde az önce değenlendirdik bugün ikinci yumurta da çatladı yarın ateşim yükselir gibime geliyor hadi bakalım hayırlısı sende yılma bugün de değerlendirin 😂

Back