2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ahh canım ah. Mecbur köpüryü geçene kadar alttan alacaksın. Yumurtalama günü hepimiz kavgalı oluyoruz bir çeşit ilahi korunma gibi. Bak bu da şimdi aklıma geldi. Eğer o zamanda kavga olmasa dünya nüfusu kimbilir kaça katlardı🤣 ama tabi snein korunmaya değil bebeğe ihtiyacın var. Çaktırmadan git yanaş. Dekolteli şeyler giyinip önünde gez kendi gelir belki😄
Ahahahah doğru söylüyorsun canım ben değerlendiriyim bugünleri sonra yine küsmeye devam ederim🤣 ama gerçekten öyle ya hep bu yumurtlama günlerine denk geliyo terslikler😅

Merhaba, sen hamile misin şimdi?
Guncel testlerim bu sekilde.2 markadan yaptim. kan testi sabah verecegim randevu aldim.acikcasi kan testini gormeden birsey diyemiyorum🥴

Eklentiler

• IMG_20230821_222532.jpg
    IMG_20230821_222532.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 74
Ahahahah doğru söylüyorsun canım ben değerlendiriyim bugünleri sonra yine küsmeye devam ederim🤣 ama gerçekten öyle ya hep bu yumurtlama günlerine denk geliyo terslikler😅
Kaçırma canım kaçırma. Hepimizinki öyle oluyor. Sonra acısını çıkartırsın inşallah 😄

Bakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorum🤣🤣🤣 abla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri🤣🤣🤣 bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah 😍😍😍 melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 @edahandro A Afratafrac Papatyamaviss Papatyamaviss @The Little Mermaid S simurgggg @tweeetyyy golden-snitch golden-snitch IADK IADK
Dilan Polat enercı şarkısı kankama gelsın 😍 maşallah 🧿

Bakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorum🤣🤣🤣 abla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri🤣🤣🤣 bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah 😍😍😍 melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 @edahandro A Afratafrac Papatyamaviss Papatyamaviss @The Little Mermaid S simurgggg @tweeetyyy golden-snitch golden-snitch IADK IADK
Yaaa cok tatlisin🤩🤩 insallah gönlüne gore olur tatlım tam hayal ettigin gibi verirsin müjdeyi.. az kaldi cok heyecanli 10 gune kalmaz belli olur artik. Rabbim hayirli saglikli bir sekilde nasip etsin😊😊

Back