- 26 Aralık 2015
- 12.210
- 20.058
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.961
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ileYaaa cok tatlisininsallah gönlüne gore olur tatlım tam hayal ettigin gibi verirsin müjdeyi.. az kaldi cok heyecanli 10 gune kalmaz belli olur artik. Rabbim hayirli saglikli bir sekilde nasip etsin
Dün ben de aynı şekildeydim hahhahahajahaj kahkaha attım harikayızDeğerlendirdim ayakları diktim yatıyorumforumu okuyorum
Umarım şu an döllenmek üzere yolculuğa çıkmıştırDeğerlendirdim ayakları diktim yatıyorumforumu okuyorum
Yaptıracaksın o tulumları bu ay İnşAllah canım benimBakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorumabla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah melegim can melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Papatyamaviss @The Little Mermaid @simurgggg @tweeetyyy @golden-snitch IADK
Kolay gelsin canım dikkat et bacakların uyuuşmasınDeğerlendirdim ayakları diktim yatıyorumforumu okuyorum
Atlattımda canım ama hep diyorum bulantılar şimdilik tamamen bitmiş çok şükür acaba bebişim iyimi çok oldu görmeyeliYaa çok sevindim daha iyi olduğunaatlattın zor dönemi çok şükür
Al için rahat etsin
İyidir inşallah annesi saglıkla büyücek minicik bedeni. Ne zaman gidecektin kontrole 30 agustosdamıydı kuzumAtlattımda canım ama hep diyorum bulantılar şimdilik tamamen bitmiş çok şükür acaba bebişim iyimi çok oldu görmeyeli
Yaaaaa öyle miYaptıracaksın o tulumları bu ay İnşAllah canım benime bebekte ne istiyorsan yazıyorlardı hala var mı bilmiyorum
Amin canım Amin.29 kuzum o zaman büyümüş olmalıİyidir inşallah annesi saglıkla büyücek minicik bedeni. Ne zaman gidecektin kontrole 30 agustosdamıydı kuzum
Kız ben istemem mi geldim valla başımın üstünde yeri varHatırladığım kadarıyla sen de istiyordun zaten ikiz canım inşallah sağlıkla gelsin bu ay bir kız bir erkek bebiş
Büyümüştür tabiki inşallah saglıkla görürsün minnoşunu. Bende o zamana inşallah hamileligimi ögrenmiş olurumAmin canım Amin.29 kuzum o zaman büyümüş olmalı
Hepimiz hamileyizYaaaaa öyle miçiçeksepetinde de var baktım bugün öyle bir de. Ay inşallah kuzum ya valla cok istiyorum hepimiz hamileyiz amin
“Allah sabredenlerle beraberdir “ buda benden olsun"Kim Allâh'â dayanıp güvenirse, Allâh ona yeter."
Hadi bakalım bu da burada dursun
“Ol der ve olur.”“Allah sabredenlerle beraberdir “ buda benden olsun
Her ikisine Amin Amin diyorum canımBüyümüştür tabiki inşallah saglıkla görürsün minnoşunu. Bende o zamana inşallah hamileligimi ögrenmiş olurum
Tebrikler canım inşallah kan testlerinde güzel gelir darısı hepimizin başınaGuncel testlerim bu sekilde.2 markadan yaptim. kan testi sabah verecegim randevu aldim.acikcasi kan testini gormeden birsey diyemiyorum
Benimki bugün yan çiziyor bu da can diyor üst üste oldu bugün ara versek diyordedim sık dişini yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dedim ikna etmeye çalışıyorum oğlum uyusa hemen gidecem yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?