2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

🤣🤣 birini seç bakalım. Ben laboquik'e güvendiğim için oyumu ondan yana kullanıyorum
Bende ovulasyon testlerinin yanında gönderilen laboquik gebelik testi var ama ovulasyon testleri gibi silik mi çizgileri acaba hiç yapmadım gebelik testini. Saklayacağım için canlı canlı güzel çizgiler olsun istiyorum😅😂😂

Sağol kuzum kullananlardan deneyimlerini duymak daha etkili oluyor. Sonradan ınstagramda üç doktor da işe yaramıyor deyince almaktan iyice vazgeçtim. Psikolojik etkisi olabilir diyorlar.
Bende cok kullandım ama bi işe yaramadı. Ayrıca bi yerde okumustum saglıksız spermın gitmesini saglıyor saglıksız gebelık olusuylr dıye

Bu fikirleri hemenn defediyorsun çağırma böyle şeyler hiiç aklına dahi getirme canım güzel düşünüyorsun güzelliklerle karşılaşıyorsun🙏🏻 Bak manifestlemek ne kadar moda oldu şimdi herkes bir şeyler manifestliyor😂😂 Sende iyiyi çağır her zaman🥰
Amin kuzum inşallah herşeyin iyisi olsun hepimiz için 🙏 hepimizin kucakları sağlıklı bebişlerimizle dolsun 🙏😍❤️

Kızlar hadi fikrinizi alayım eşimle tartıştık aslında hiç konuşmak istemiyorum ama, yumurtlama günlerinide değerlendirmek istiyorum ne yapmalıyım?🤣🤣

Dikkat et kendine kuzum benim herkes hasta bu sıralar. İyi olmana çok sevindim bir gelişme olursa haber ver mutlaka😍😍
Yaaa heyecanını yirim. Kalplerimiz bir hissediyorum kiii 😍 İnşallah vereceğim güzel haberi bebeğim.
Sağol canım benim. Tabi haberdar ederim şu an sadece eşim ve siz biliyorsunuz. Kalp atışını duymadan kimseye söylememe kararı aldık. O yüzden ne olursa zaten sizinle paylaşıyorum.
Aynen kalplerimiz bir. Valla sabah namazında bile aklıma geliyorsunuz. Tek tek söylüyorum inşallah tez vakitte pozitif olsun testler ki hep birlikte sevinelim 😊

Kızlar hadi fikrinizi alayım eşimle tartıştık aslında hiç konuşmak istemiyorum ama, yumurtlama günlerinide değerlendirmek istiyorum ne yapmalıyım?🤣🤣
Ahh canım ah. Mecbur köpüryü geçene kadar alttan alacaksın. Yumurtalama günü hepimiz kavgalı oluyoruz bir çeşit ilahi korunma gibi. Bak bu da şimdi aklıma geldi. Eğer o zamanda kavga olmasa dünya nüfusu kimbilir kaça katlardı🤣 ama tabi snein korunmaya değil bebeğe ihtiyacın var. Çaktırmadan git yanaş. Dekolteli şeyler giyinip önünde gez kendi gelir belki😄

Back