- 26 Aralık 2015
- 12.143
- 19.901
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.321
Senin canın niye sıkkındı kuzum?Çok şükür canım benimSabah çok canım sıkılmıştı ama şimdi güzel haberini okumak çok iyi geldi
Süper gidiyor baby vallahi sen hamile çıkarsın bu tablodan inşallah
İnşallah canım benimBen yumurtlama zamanımdan sonra ilişki esnasında oyle bişey hissettim, sanki orda bişey var gibi geldi ilişki esnasında, meğer hamileymisim inşallah sen de hamilesindir
Günaydın bat ne zamandı ?Günaydın
Gelsin kiz kaçak göçek degerlendirseyfin canım kaçak lar daha çok tutuyorYumurtlama haftası misafir gelmesinden nefret ediyorummm hemde kalıcı 2 gündür günüm boşa gittiBu ay ben elendim gibi
Çıkmaz canım kaç gün varKızlar günaydın. Kırmızıya yakın damla damla lekelenmem oldu. Kanda beta hcg baksam yanlışlık payı çıkma ihtimali var mı? Eğer adetsem yanlış çıkma ihtimali yani?
Erken yumurtlamaya göre gününde olmuşun canım normal benceA Afratafrac Canım benim regl erken geldi 20 ağustos sat 15 eylül bat bu ay yumurtlama 10. Gün oldu dongum 24 gün sürdü ilk defa bu kadar kısa sürdü bu normal mi kızlarmelisaa93 @zynocann golden-snitch
Bizim de bu ay aile ziyareti denk geldi şanssızlık oluyor ama kendi evinde değerlendirme şansınız var yaYumurtlama haftası misafir gelmesinden nefret ediyorummm hemde kalıcı 2 gündür günüm boşa gittiBu ay ben elendim gibi
Bana geçen yıl 15bin vermişti SGK.Bağkurluydum ben. Ama SSKlı olanlara da veriyor diye biliyorum doğum parasını. 300 civarı olan emzirme ödeneği miydi neydiBenim de bir tanıdığıma doğum ücreti verdiler de 300 lira gibi biseydi diye hatırlıyorum
6 gün var. Neyden dolayı çıkmaz peki adet olup olmadığım belli değil kırmızı kan gelmedi çünkü. Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorumÇıkmaz canım kaç gün var
Ynlis çıkmaz canım kanda en azından az da olsa belli olur kanda yanlışlık olmaz6 gün var. Neyden dolayı çıkmaz peki adet olup olmadığım belli değil kırmızı kan gelmedi çünkü. Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim yaptırıyim o zamanYnlis çıkmaz canım kanda en azından az da olsa belli olur kanda yanlışlık olmaz
16 hafta almayıp 16 hafta sonunda mi 15 bin vermislerdi sana da canımBana geçen yıl 15bin vermişti SGK.Bağkurluydum ben. Ama SSKlı olanlara da veriyor diye biliyorum doğum parasını. 300 civarı olan emzirme ödeneği miydi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?