- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.501
Kuzum sen ne zaman döllendiğini biliyor musun? Mesela benim geç döllenmeydi. Ama 6+5 de duyulduOff valla bnm kafam karıştı eşim gelsin ona göre randevu bakacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sen ne zaman döllendiğini biliyor musun? Mesela benim geç döllenmeydi. Ama 6+5 de duyulduOff valla bnm kafam karıştı eşim gelsin ona göre randevu bakacam
Kösemi bende izlemedim ama Hürrem favorimOnu da eşimin zoruyla bu yıl kışın izledim ama çok sevdim diyemem köseme başlamadım
Ya bu dizi varya, benim en sevdiğim diziler arasında. Aşırı modumu yükseltiyor.Anna with an a. Böyle mi yazılıyordu emin değilim ama efso güzel bence
Benim de döllenme 6 Temmuz diye düşünüyorum ben. Doktorun verdiği haftaya da uyumluBnmde 12 temmuzdu canım
Ahahahaha beni sinir ediyor ya oKösemi bende izlemedim ama Hürrem favorim
Canım ben hiç bilmiyorum Bitlisi. Gidip gelmem pek. Genelde Tatvan özel can hastanesindeki doktorlara gider akrabalar.Gul220 kuzum sen Bitlis liydin. Doktor önerebilir misin bana acaba ne diyorsun bu konuda döncem Eylül de oraya
Bence de harika ötesi KPSS çalışırken izledim keşke o dönem değil de başka dönem izleseydim dedim hep. Ama tabi ki number one her zaman harry her yerden de kaldırdılar sinir oluyorumYa bu dizi varya, benim en sevdiğim diziler arasında. Aşırı modumu yükseltiyor.
Değil mi değil mi o ses tonuoturup üst üste izlenecek bir dizi değil zaten canım haftada birkaç bölüm izlersen tadında gidiyor :) adamın ses tonu yeter
Celil beye kimyasalda gittim. Hiç ama hiç memnun kalmadım hiç. Eşim de istemez o yüzden. Salih bey de Muş’tan oraya geldi biliyorum onu da bi de kliniği var yanında kapanmadıysa eğer. Devlete gider miyim bilmiyorum biraz sıkıntılıymış dendi bana devlet içinCanım ben hiç bilmiyorum Bitlisi. Gidip gelmem pek. Genelde Tatvan özel can hastanesindeki doktorlara gider akrabalar.
Senin için yengeme sordum Bitlis devlette Gökhan Güzeltaş varmış ondan memnun kalmış gebeyken. Tatvana gideceksen eger Can hastanesinde Salih bey varmış onu söyledi. Celil beyi pek öneriyormuş
Aaaaaa bende sanıyorum her kes görüyor bunuda sende öğrenmiş oldumSenin ki kapalıysa görünmüyor galiba kuzum. Şuan ben niqu nunkini de görüyorum mesela. Görmüyordum bunu yapmadan
Ben o ay 14 gün arayla 2 kere adet oldum sonra hamile kalmışım bakalım bnm nasıl çıkacakBenim de döllenme 6 Temmuz diye düşünüyorum ben. Doktorun verdiği haftaya da uyumlu
Aa oğlumun doğumu Salih hoca’da oldu Tatvan’daCanım ben hiç bilmiyorum Bitlisi. Gidip gelmem pek. Genelde Tatvan özel can hastanesindeki doktorlara gider akrabalar.
Senin için yengeme sordum Bitlis devlette Gökhan Güzeltaş varmış ondan memnun kalmış gebeyken. Tatvana gideceksen eger Can hastanesinde Salih bey varmış onu söyledi. Celil beyi pek önermiyormuş
Ben de kapalıydı o yüzden ayırt etmiştim bunu kimseninkini görmüyordum açınca görünüyor ama herkesinAaaaaa bende sanıyorum her kes görüyor bunuda sende öğrenmiş oldum
Çok heyecanlıBen o ay 14 gün arayla 2 kere adet oldum sonra hamile kalmışım bakalım bnm nasıl çıkacak
Celil beyi önermiyormuş, eksik yazmışım harf olarakCelil beye kimyasalda gittim. Hiç ama hiç memnun kalmadım hiç. Eşim de istemez o yüzden. Salih bey de Muş’tan oraya geldi biliyorum onu da bi de kliniği var yanında kapanmadıysa eğer. Devlete gider miyim bilmiyorum biraz sıkıntılıymış dendi bana devlet için
Kuzum sen ne zaman döllendiğini biliyor musun? Mesela benim geç döllenmeydi. Ama 6+5 de duyuldu
Nasıl memnun kaldınız mı? Başka önerdiğiniz doktor var mı?Aa oğlumun doğumu Salih hoca’da oldu Tatvan’da
Evet ya aile hekimi bile heyecan yaptı takip ediyor bn kan vermeyecem kendi istiyor çağırıyorÇok heyecanlı
Ben gitmedim hiç ama nasıl biri tanımıyorum ama iyi bahsediyorlarAa oğlumun doğumu Salih hoca’da oldu Tatvan’da