- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.541
Oleyy artık kimler hamile görebiliyoruz 4. Hafta gözüküyor. Bence nolacak biliyormusun hepimiz hamile kalıcaz sen bu topigi nisan mayıs anneleri diye degiştireceksinO ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oleyy artık kimler hamile görebiliyoruz 4. Hafta gözüküyor. Bence nolacak biliyormusun hepimiz hamile kalıcaz sen bu topigi nisan mayıs anneleri diye degiştireceksinO ne demek
İnşallah ne güzel fikirOleyy artık kimler hamile görebiliyoruz 4. Hafta gözüküyor. Bence nolacak biliyormusun hepimiz hamile kalıcaz sen bu topigi nisan mayıs anneleri diye degiştireceksin
Gördüm gördüm melisam olaya el attıSenin ki kapalıysa görünmüyor galiba kuzum. Şuan ben niqu nunkini de görüyorum mesela. Görmüyordum bunu yapmadan
Bebeğim neden karıştı kafan?Off valla bnm kafam karıştı eşim gelsin ona göre randevu bakacam
Takvimde öyle gösteriyor canımBebeğim neden karıştı kafan?
Senin SAT'ın 12 Temmuz.
Senin bugün tam 5. haftan Yarın 5+1 olacaksın. PErşembe 5+2 olacaksın. Haftaya salı 22 Ağustos tarihinde tam 6 hafta olacaksın. Böyle sayılıyor kuzum.
Gitme konusunda karıştı ama haftaya cumaya randevu almayı düşünüyorumBebeğim neden karıştı kafan?
Senin SAT'ın 12 Temmuz.
Senin bugün tam 5. haftan Yarın 5+1 olacaksın. PErşembe 5+2 olacaksın. Haftaya salı 22 Ağustos tarihinde tam 6 hafta olacaksın. Böyle sayılıyor kuzum.
Ayy heyecanlandım şimdi hayırlı olsun çok sevindim sanaaa maşallah belirtiler var mıydı nasıldı ben ilk defa bu kadar sabırlıyım 9.gün yaptım negatifi görünce modum düştü ondan korkuyorum merhaba biraz.Bu ay yaptım canım 11. günde yaptım bu ay epey belli etti kendini bekleme istersen boşuna, yap
Bak bu 11. günüm
Sankim etimden sütümden faydalanılıyormuş gibi geliyo Siz hele bir hamile kalında düşünürükOleyy artık kimler hamile görebiliyoruz 4. Hafta gözüküyor. Bence nolacak biliyormusun hepimiz hamile kalıcaz sen bu topigi nisan mayıs anneleri diye degiştireceksin
Teşekkürler canımAyy heyecanlandım şimdi hayırlı olsun çok sevindim sanaaa maşallah belirtiler var mıydı nasıldı ben ilk defa bu kadar sabırlıyım 9.gün yaptım negatifi görünce modum düştü ondan korkuyorum merhaba biraz.
Etini yirim sütünü bebiş içsin ne güzek işte kız anne olacaksın komple bu grupla burda toplanmış oluruzSankim etimden sütümden faydalanılıyormuş gibi geliyo Siz hele bir hamile kalında düşünürük
Toplanalım bebeğim sıkıntı yok. ama başkanlığı da artık başkası yapsın anne yorgunEtini yirim sütünü bebiş içsin ne güzek işte kız anne olacaksın komple bu grupla burda toplanmış oluruz
İnşallah nasip olur buraya atmakTeşekkürler canım
İnşallah bebişin de seninledir pozitifli görselini bekliyoruz
Hz yusuf olabilir lucifer e bakayımLucifer ve hz.Yusuf biliyorum çok alakasız ama ikisini de her defasında kilitlenip izliyorum
Çok pozitifsin maşallah enerjin hiç eksik olmasınSankim etimden sütümden faydalanılıyormuş gibi geliyo Siz hele bir hamile kalında düşünürük
Hayalim Hürrem gibi ben GEBEİM demekAhahahaha beni sinir ediyor ya o
Sanırım erken dönem olduğu için böyle biraz sabredicez gibi bende limonu deli gibi sıkıyordum salataya rokaya falan artık son halbuki bayılırım☺Haydaa tarçın ve limon mu. Kırmızı meyveler mi
Kime inanacağımı şaşırdım. Bir hastane de sitesinde yazmış hamileler gece yatmadan tarçınlı süt içsin diye. Limon da yani salataya sıkıyoruz ister istemez. Elma gibi alıp ısırmıyoruz. Ama limonata tariflerinin suyu düştü şimdi. Sadece sodayla devam
Ben özellikle kapatıyorum ama hamile kalınca açıcamDemek kapalıymış sende çünkü hamile kalmadan önce ben her kesi görüyordum ondan şaşırdım zaten kapalı nasıl oluyor onuda bilmiyorum
Canım ne durumdasin aşılaman oldu mu?Çok pozitifsin maşallah enerjin hiç eksik olmasın