- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.821
Çok çok az çizgi görüyorum eğer gözlerim bana oyun oynamıyorsaAllah beni napmasın hemen yaptım çıkmadı bende yok idrar azda olsa artık çıkmalıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok az çizgi görüyorum eğer gözlerim bana oyun oynamıyorsaAllah beni napmasın hemen yaptım çıkmadı bende yok idrar azda olsa artık çıkmalıydı
Ya ama çizgi var gibiAllah beni napmasın hemen yaptım çıkmadı bende yok idrar azda olsa artık çıkmalıydı
Kimyasalda gene biraz koyulaşma oluyordu sanki ya. Bilemedim ya var kendini göstermiyor, ya da test idrarında pozitif çıkarıyor. Bazı arkadaşların da böyle hafif çizgisi oluyor ama hamile olmuyorlar onun gibi mi acaba bilemedim. Yarın sabaha koyulaşır inşallah bat ne zamandı?Galba kimyasal dedikleri şey mi ki
Bu teste güvenmeyin hep böyle çıkartıyor pembe bile çıkarttığı olduKızlar gün içinde bol su içtim 3-4 saat önce WC ye gitmiştim ama dayanamadım şimdi yaptım, 5 dk içindeki hali, ne diyorsunuz kızlar?
Bugün yada yarın en geç çarşamba canımKimyasalda gene biraz koyulaşma oluyordu sanki ya. Bilemedim ya var kendini göstermiyor, ya da test idrarında pozitif çıkarıyor. Bazı arkadaşların da böyle hafif çizgisi oluyor ama hamile olmuyorlar onun gibi mi acaba bilemedim. Yarın sabaha koyulaşır inşallah bat ne zamandı?
Valla anlamadım canım 2 saatlik idrardı ama yine de çıkmalıydıYa ama çizgi var gibi
Anca çıkacak olabilir. Adet gününe kadar negatif görüp adet günü pozitife dönen hikayeler var canım. İnşallah seninki de dönecekBugün yada yarın en geç çarşamba canım
Artımed mi bu canım hiç kullanmadım ama çok duydum yalancı pozitif çıkardığınıBu teste güvenmeyin hep böyle çıkartıyor pembe bile çıkarttığı oldu
Bu kadar ağrıya merak ettim tekrar yaptım şimdi bu şekilde Çıktı kuzum 10 gün bugünHer an pik olacak gibi duruyor senin devam et aksatmadan mutlaka ben bu ay geç yumurtlayacağım sanki hala çok silik.
inşallah canım beninAnca çıkacak olabilir. Adet gününe kadar negatif görüp adet günü pozitife dönen hikayeler var canım. İnşallah seninki de dönecek
Bende seni seviyorum kuzum . Sen çok minnoş bi anne olacaksın bende ilk anneligi senin yaşında tattım 20 bitmişti anne oldugumda çok güzel bi duyguYapicam kuzum sürekli dua sure okuyacak artık yapacak başka bir şey kalmıyor çünkü seviyorum seni
Bu teste güvenme sakın canım başka al yapKızlar gün içinde bol su içtim 3-4 saat önce WC ye gitmiştim ama dayanamadım şimdi yaptım, 5 dk içindeki hali, ne diyorsunuz kızlar?
Ben de öyle okuyorum çok yorum yazmıyorum ama gerçekten saçmalıyordu ya. Hele Melisa mıydı biri yorum yazmıştı istemsiz kahkaha attım vallaYa bende birikmiş yorumla şimdi okuyordum denk geldikçe kahkaha atıyroum
Hadi ya bu test o test mi, pozitif çıkıp kan testi yaptırıp negatifi goruyorlardiBu teste güvenmeyin hep böyle çıkartıyor pembe bile çıkarttığı oldu
Amin kuzucum amin inşallahİnşallah kuzucum. Valla sınıfımızın yarısı mezun oldu sanırım sıra bize geldi. Rabbim bu ay geri kalanlarımıza da nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla birer, ikişer evlat (dua mı da hiç eksik etmem, ikiz de olsun isteyenlere) elimiz boş kalmayalım inşallah. Kaç aydır Birlikte güldük ağladık, Allah bebek sevincini de birlikte yaşatsın inşallah
Teşekkür ederim araştırıp deneyeceğimCanım hepsi internet uygulamalarında ( adı yasaksa diye yazamıyorum tr.ndy.l) var.. bütçene göre seçebilirsin. Bi de içeriklerine bak mutlaka. Maxigo ve maxijuno en iyi içerikli gibi ama meşhur değiller. Ben de onlardan almamıştım, sonradan öğrendim onları... kendi kullandıklarımdan Fayda görüyorumdur diye tahmin ediyorum. Vitamin içerikleri neticede. Yumurta kalitesini ve erkekteki sperm sayı ve hızını arttırıyorlar. Araştırmak lazım kuzum. Hani şunu al diyemem ama ben iyi olanları bir nebze ayıkladım isim olarak bunları buldum. Grupta kızlar çoğunlukla ınofolic kulllanıyorlar.
Evet artimed eczaneden aldım bunu verdiler tüh ya, hiç guvenemeyecegim o zaman şimdi bu testeArtımed mi bu canım hiç kullanmadım ama çok duydum yalancı pozitif çıkardığını
Pembeleşme gidince tekrardan atar mısın sanki var gibi ama pembe olduğu için görünmüyor tam olarakKızlar artımedi yaparken fortune diye bir test daha almıştım çeşit olsun diye ikisini de yapmıştım onu da koyayım oda sanırım bozuk çıktı ya hele bi bakın , ikisini de harcadım akşam akşam bir tane fortune kaldı
Bozuk canımKızlar artımedi yaparken fortune diye bir test daha almıştım çeşit olsun diye ikisini de yapmıştım onu da koyayım oda sanırım bozuk çıktı ya hele bi bakın , ikisini de harcadım akşam akşam bir tane fortune kaldı