- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.841
Canım hep böyle bir saattir pembeleşme gitmiyor bozuk galbaPembeleşme gidince tekrardan atar mısın sanki var gibi ama pembe olduğu için görünmüyor tam olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hep böyle bir saattir pembeleşme gitmiyor bozuk galbaPembeleşme gidince tekrardan atar mısın sanki var gibi ama pembe olduğu için görünmüyor tam olarak
Elimde bir tane daha aynı marka var adet olmazsam sabah yapıcam onu mecburBozuk canım
Bozuk değil de fazla damlatmışsın sanki dağılmış bazısı 2 damla istiyor ama var sanki kuzumKızlar artımedi yaparken fortune diye bir test daha almıştım çeşit olsun diye ikisini de yapmıştım onu da koyayım oda sanırım bozuk çıktı ya hele bi bakın , ikisini de harcadım akşam akşam bir tane fortune kaldı
Canım benim test gibi olacakmış içi ama belli de olmaz inşallah vardırGaliba benimki hatalı olandan,e hiç bi anlamı olmadı o zaman bu testi almamın
Sağol canım öyle yapayım boşuna aldım bu testiBu teste güvenme sakın canım başka al yap
Yaaa çok tatlı olmuşSen iste bebeğim, bu da burada olumlama olarak kalsın. Seni böyle görücez inşallah.
Eki Görüntüle 3286628
Himm evet ben normalde laboquick alırım internetten, o hiç yanıltmadı ama buna hiç guvenemedim, hayırlısı bakalımCanım benim test gibi olacakmış içi ama belli de olmaz inşallah vardır
İdrarımı çok bekletmedim diye fazla damlatmış olabilirim ama artımed hiç bozulmadı , inşallah canım vardırBozuk değil de fazla damlatmışsın sanki dağılmış bazısı 2 damla istiyor ama var sanki kuzum
Şu icmene rağmen çizgi var canım yarin ilk idrarla tekrarla gebelik var gözüküyorKızlar gün içinde bol su içtim 3-4 saat önce WC ye gitmiştim ama dayanamadım şimdi yaptım, 5 dk içindeki hali, ne diyorsunuz kızlar?
İnşAllah temiz çıkar canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCnm bnımde genetik sonuçlar çıkmadı
Çıksada bi baksam pıhtılaşma varmı merak edıyorum, tam 2 ay bitti testleri vereli daha çıkmadı
@Mervenur277 bncede devam et kuzum
Sağlıklı bi gebelik elbet yasayacaksın
Daha 19sun
Erken hala canım 3 gün daha bekle benceKızlar pik gördüğüm günden bir hafta geçti . Erken gebelik testi için erken dimi ?
Canım o marka da 3 gün önce 3 saat sonra çizgi çıkardı hemde iki kez , bilmiyorum testlere de güven zor gibiHimm evet ben normalde laboquick alırım internetten, o hiç yanıltmadı ama buna hiç guvenemedim, hayırlısı bakalım
İnşallah canim her şeyin hayırlısıCanım benim test gibi olacakmış içi ama belli de olmaz inşallah vardır
Bu geçenki meteorcu olmasınAman yarabbimm
Evet benim de geçen ay 4 saat sonra falan çıkarmıştı laboquick ama ilk 10 dk yi dikkate almak gerekiyor, bu resmi 5 dk içinde çektim artimedde ama işte cikariyomus zaten böyle, bi anlamı olmadiCanım o marka da 3 gün önce 3 saat sonra çizgi çıkardı hemde iki kez , bilmiyorum testlere de güven zor gibi
Artımed ve başka markaların içinde de çıkıyor bende çok rastladım yalancı pozitif çıkarttığına o yüzden yazmak istedim arkadaşaArtımed mi bu canım hiç kullanmadım ama çok duydum yalancı pozitif çıkardığını
Evet maalesef o bu testHadi ya bu test o test mi, pozitif çıkıp kan testi yaptırıp negatifi goruyorlardi
İyi yaptın teşekkür ederim, ben bu testi hiç yapmadım varsayayim yarın bi test daha alırım eşimden kaçak gocek, pozitif çıkarsa bi küçük kutuya koyarım sana buralardan hatıra kalsın diye hediye aldım der veririmArtımed ve başka markaların içinde de çıkıyor bende çok rastladım yalancı pozitif çıkarttığına o yüzden yazmak istedim arkadaşa
Bu çok yanlış canım, evliliğimi taçlandırayım derken temelini sarsıyorsun. Bir an önce ayağa kalkman lazım. Yeniden içini hayat enerjisiyle doldurmalısın. Yapma bunu ne kendine ne eşineİnşallah Allah'ın izniyle şu an kendimi toparlamaya çalışıyorum çünkü geçtiğimiz ay çok yıprandım çok araştırdım sürekli bir yerlerden bir şeyler okudum aşılama pozitif olacakmış gibi kendimi çok hazırlamışım hep gebelik planları gebelik hayalleri kurmuşum diye travması çok oldu. Meditasyonları yogalara başlamayı düşünüyorum bu hayata gelmekteki tek amacım çocuk değil sanki evlilikteki tek amacım çocukmuş gibi davranıyorum eşime de kendime de