- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.861
Başka testte yapar mısın canımKızlar gün içinde bol su içtim 3-4 saat önce WC ye gitmiştim ama dayanamadım şimdi yaptım, 5 dk içindeki hali, ne diyorsunuz kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka testte yapar mısın canımKızlar gün içinde bol su içtim 3-4 saat önce WC ye gitmiştim ama dayanamadım şimdi yaptım, 5 dk içindeki hali, ne diyorsunuz kızlar?
Hiç bilmediğim bi şehirde otel odasindayim, bunu da bugün gezerken eşime caktirmadan aldım, yarın alırım inşallah başka bi markaBaşka testte yapar mısın canım
Ayy bariz görüyorum bunda çizgiyi Canım güvenilir testlerden birini bulabilir misin ondan yapsan sabah. Freely laboquick albi artımedin t1-t2li olanı güvenilirKızlar artımedi yaparken fortune diye bir test daha almıştım çeşit olsun diye ikisini de yapmıştım onu da koyayım oda sanırım bozuk çıktı ya hele bi bakın , ikisini de harcadım akşam akşam bir tane fortune kaldı
Alırken içindeki ambalaja bak olur muGaliba benimki hatalı olandan,e hiç bi anlamı olmadı o zaman bu testi almamın
Ayy inşallah bence de başka test al güzel haberlerle gelİyi yaptın teşekkür ederim, ben bu testi hiç yapmadım varsayayim yarın bi test daha alırım eşimden kaçak gocek, pozitif çıkarsa bi küçük kutuya koyarım sana buralardan hatıra kalsın diye hediye aldım der veririm
Sadece bir tane fortune var canım yarına artık onu yaparım, karnım çok ağrıyor yalnızAyy bariz görüyorum bunda çizgiyi Canım güvenilir testlerden birini bulabilir misin ondan yapsan sabah. Freely laboquick albi artımedin t1-t2li olanı güvenilir
Elinizde test olmayınca ben çatlıyorum burada bat yaklaşırken güvenilir testlerden elinizde bulundurun lütfen hemde bol bolSadece bir tane fortune var canım yarına artık onu yaparım, karnım çok ağrıyor yalnız
Evet şuan çok lazım ya keşke olsaydı gece de yapardım kesinElinizde test olmayınca ben çatlıyorum burada bat yaklaşırken güvenilir testlerden elinizde bulundurun lütfen hemde bol bol
2 saatlik idrardan dolayıdır belki bi çizgi var çünküValla anlamadım canım 2 saatlik idrardı ama yine de çıkmalıydı
Açılmış halinde çizgi görünüyor canım hadi inşallah vardırKızlar artımedi yaparken fortune diye bir test daha almıştım çeşit olsun diye ikisini de yapmıştım onu da koyayım oda sanırım bozuk çıktı ya hele bi bakın , ikisini de harcadım akşam akşam bir tane fortune kaldı
Geçen ay adete 8 gün kala test yapmaya başlayan ben bu ay hiç test yapmadım ne yumurtlama ne gebelikElinizde test olmayınca ben çatlıyorum burada bat yaklaşırken güvenilir testlerden elinizde bulundurun lütfen hemde bol bol
Yaa öyle kalırsın işteEvet şuan çok lazım ya keşke olsaydı gece de yapardım kesin
İnşallah canımAçılmış halinde çizgi görünüyor canım hadi inşallah vardır
Oh mis yinede elinde test olsun acil durumlar içinGeçen ay adete 8 gün kala test yapmaya başlayan ben bu ay hiç test yapmadım ne yumurtlama ne gebelik
çok tatlısın valla kötü kaldım hemdeYaa öyle kalırsın işte
Ay canım hayırlısı artık2 saatlik idrardan dolayıdır belki bi çizgi var çünkü
Daha artimed almam ya, ustuste bisuru bundan vardı test isteyince direkt bunu verdi, satışını yasaklasalar bari, madem hatalı, yazık insanların umutlarinaAlırken içindeki ambalaja bak olur mu
Artımedin üç çeşit testi var piyasada. Bu hatalı sonuç çıkarırken diğer ikisi güvenilir. Biri t1 t2 yazan diğeri mavili olan. İlk sayfada nasıl ayırdedileceği yazıyor canım oraya bak öyle al testiDaha artimed almam ya, ustuste bisuru bundan vardı test isteyince direkt bunu verdi, satışını yasaklasalar bari, madem hatalı, yazık insanların umutlarina
Elimde test olunca erkenden başlayıp demoralize oluyorum, onun için adet geçene kadar almak istemedimOh mis yinede elinde test olsun acil durumlar için