- 26 Aralık 2015
- 11.855
- 19.214
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.661
Yaaa çok iyi kuzum bakalım benim doktor ne vericek bir şey vericek mi vermese de soracağımEvet kuzum dedigim ilac beyaz olanı bugün ve yarın pembe olandan 7 tane kullanacam. Tutunması için ayrıca klomen kullandıgım için kist olmasın diye veriyor
Yaaa var ya sabırsızım ne dicek çok merak ediyorum yumuşları. Kaldı 3 günYaaa çok iyi kuzum bakalım benim doktor ne vericek bir şey vericek mi vermese de soracağım
merhaba böle bir tabloda hangi günleri değerlendirdiniz öğrenebilir miyim?Ben PreMom diye bir uygulama kullanıyorum testleri de toplu ucuz innovita ya benziyor.
Belki o testleri de okumaya yardımcı olur. Her gün test yapınca fotoğrafını çekiyorum böyle. Otomatik okuyup oran veriyor testler için.
Kuzum benim 12 sinde koyuydu ama pik değildi sonra silikleşti anlamadımBizim batlar yine aynıdun ovu testi yaptım çok çok silikti sen de durumlar ne ?
Gittiği günden itibaren yapıyorum bu şekilde kuzumBizim batlar yine aynıdun ovu testi yaptım çok çok silikti sen de durumlar ne ?
Benim de geçen ay 3-4 gün böyle dalgalı oldu sonra pik oldu canımGittiği günden itibaren yapıyorum bu şekilde kuzum
Ben hamile değilim ve fakat evet içiyorumYoksa hala içiyor musunben üniversite son sınıfta başlamıştım 7 sene içtikten sonra hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım hala da bir tane bile içmedim çok şükür
Hamilelik var gibi görünüyor canım ancak artımed testi ile ilgili yapılan yorumlar malum... Başka bir testle de dene istersen. Günün geçti mi ya da kaç gün var adet olmana?Kızlar 2 dk önce yaptığım ovülasyon ve artımed gebelik testi
Yaptırıcam daha canım daha yeni benimKuzum sen kan tahlili yaptırmış mıydın yaptıracak mısın
Bu test sahte olandan değilHamilelik var gibi görünüyor canım ancak artımed testi ile ilgili yapılan yorumlar malum... Başka bir testle de dene istersen. Günün geçti mi ya da kaç gün var adet olmana?
Amiin amiiin amin inşallahh artsınn eksilmesinTabi kuzum artacak. Erken gebelik ve kaset olduğu için rengi böyle. Günden güne koyulaşacak rengi Allah'ın izniyle
Tebrik ederim canımmmmKızlar 2 dk önce yaptığım ovülasyon ve artımed gebelik testi
Hayırlı olsunKızlar 2 dk önce yaptığım ovülasyon ve artımed gebelik testi
Aaaa onu bilmiyordum canım :) O zaman gözümüz aydın bir bebiş daha geliyor ve Ağustos bereketi tüm hızıyla devam ediyor. Bu gebelik zinciri ile ülkenin doğum oranını yükselteceğizBu test sahte olandan değil
Devam ediyorum yapmaya kuzum bu da bugünün testi inanılmaz kasık ve bel ağrım var şuan da adet gibi sanki akıntı da gelmeye başladı eli kulağındadır pikinBenim de geçen ay 3-4 gün böyle dalgalı oldu sonra pik oldu canım
Öffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
Yaa ben tam bilmiyorum canım testlerle ilgili çok bilgi sahibi değilim kutusunu bırakayım bu sahte mi acaba. Günüm geçmedi canım 18 AğustosHamilelik var gibi görünüyor canım ancak artımed testi ile ilgili yapılan yorumlar malum... Başka bir testle de dene istersen. Günün geçti mi ya da kaç gün var adet olmana?
3-4 güne pik olacak bence aksatma canım. Ben de akıntıdan 3-4 gün sonra yumurtlama olduğunu fark ettimDevam ediyorum yapmaya kuzum bu da bugünün testi inanılmaz kasık ve bel ağrım var şuan da adet gibi sanki akıntı da gelmeye başladı eli kulağındadır pikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?